Meniu

Pneumologie Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti cu interes un cabinet de pneumologie in Baia Mare? Noi te ajutam sa-l gasesti pe cel potrivit cu nevoile si asteptarile tale. In acest articol prezentam un clasament al clinicilor din oras ce ofera servicii private de pneumologie, astfel ca iti va fi de un real folos sa stii cum se prezinta acest domeniu.

Pneumologia este o ramura provocatoare si  foarte importanta a medicinei, ce se ocupa cu diagnosticul si tratarea afectiunilor pulmonare si ale aparatului respirator. Medicii pneumologi pot efectua atat consultatii, cat si teste specifice, cum sunt spirometriile, cu sau fara bronhodilatatoare. De asemenea, ei pot solicita investigatii suplimentare (radiografii pulmonare, CT toracic sau analize de sange) pentru a stabili un diagnostic exact sau pentru a monitoriza afectiunile acute si cronice. Descopera, asadar, din acest articol cum se prezinta serviciile de pneumologie din Baia Mare!

Cat platesti pentru o consultatie de pneumologie in Baia Mare?

Pentru o consultatie de pneumologie in municipiul Baia Mare, tarifele pot varia. Vezi tabelul de mai jos si afla de ce buget ai nevoie pentru o consultatie de specialitate in sistemul medical privat.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Euromedica
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Doi medici pneumologi cu experienta
 • Spirometrie simpla sau cu bronhodilatatie
 • Spitalizare de zi
 • Consultatii decontate de CAS
 • Diverse specialitati medicale, clinice si paraclinice
 • Personal amabil la receptie
Policlinica Sf. Maria
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medici cu experienta
 • Echipamente medicale performante
 • Cabinet de pneumologie cu doi medici
 • Curatenie
 • Nu se respecta programarile
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici care au cabinete de pneumologie in Baia Mare

Am identificat trei clinici medicale private in Baia Mare cu cabinete de pneumologie. Afla in continuare informatii utile despre ele!

1. Euromedica Hospital

Si la Euromedica Hospital te poti programa pentru o consultatie de pneumologie. Cei doi specialisti pneumologi care pot fi gasiti in aceasta locatie sunt: dr. Ramona-Claudia Lakner – medic specialist, si dr. Erica Nechita, medic primar. Dr. Nechita colaboreaza si cu Casa de Asigurari de Sanatate, astfel ca, pe baza biletului de trimitere, consultatiile pot fi gratuite. Euromedia Hospital  a fost dat in folosinta in anul 2006, fiind primul furnizor privat de servicii spitalicesti din Maramures. Spitalul acopera 20 de specialitati (spitalicesti, clinice, paraclinice) si dispune de 35 de medici.

Pretul consultatiei de pneumologie este de 150-160 de lei

Despre Euromedica Hospital se scriu, in mediul online, mai multe lucruri frumoase: medicii sunt deosebit de atenti si de bine pregatiti, programarile se respecta cu strictete, personalul de la receptie este amabil, conditiile din spital sunt bune. Sunt si persoane care spun ca  nu au fost multumite de mancarea din spital sau de faptul ca nu functioneaza sistemul de programari online, insa acestea sunt cazuri izolate.

Vezi parerile pacientilor despre Euromedica Hospital
Vezi Pareri

2. Policlinica Sfanta Maria

In ambulatoriul de specialitate al Policlinicii Sfanta Maria sunt puse la dispozitie si servicii de pneumologie. Acestea sunt posibile datorita dr. Carmen Oana Prie, medic specialist pneumolog, care se afla si in contract cu CAS, si dr. Ioan Duta, medic primar pneumolog. Policlinica Sfanta Maria a fost data in folosinta in anul 1999, fiind o unitate medicala privata cu traditie, ce functioneaza in sediul reabilitat al Dispensarului Policlinic cu plata, deschis in anul 1980. Policlinica a fost dotata cu aparatura medicala de top si este, in prezent, o unitate medicala de referinta in judet, dupa Spitalul Judetean Baia Mare.

Pretul unei consultatii este de 200 de lei la Policlinica Sfanta Maria.

Pacientii sustin ca personalul medical de la aceasta clinica este format din profesionisti si ca si personalul auxiliar este de mare folos, oferind toate informatiile si indrumarile solicitate. Pe langa calitatea superioara a resursei umane din policlinica, au mai fost remarcate si echipamentele medicale moderne si performante, curatenia si buna organizare. Sunt insa si persoane care sunt nemultumite ca nu se respecta programarile sau ca nu se raspunde la telefonul clinicii.

Concluziile noastre

Dintre cele trei clinici prezentate in acest articol, cu siguranta vei putea gasi un cabinet de pneumologie in Baia Mare care sa fie pe placul tau si cu al carui medic sa rezonezi. In aceste unitati, cadrele medicale au o experienta vasta in pneumologie si pot efectua numeroase teste si investigatii pentru evaluarea sau monitorizarea sanatatii plamanilor si a intregului aparat respirator. 

Nu ezita sa mergi la medicul pneumolog, mai ales daca ai simptome precum: tuse persistenta, dureri in piept sau in spate, dificultati de respiratie sau respiratie suieratoare, sputa cu sange. Un specialist din Baia Mare, in urma controlului, a anamnezei, a investigatiilor pe care le realizeaza sau a celor suplimentare pe care le solicita poate pune un diagnostic corect si va oferi un tratament adecvat.