Meniu

Pneumologie Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O consultatie de pneumologie in sector 1 poate fi de mare ajutor in diagnosticarea, tratarea sau monitorizarea afectiunilor pulmonare, indiferent ca este vorba despre probleme acute, cum sunt infectiile respiratorii, sau despre boli cronice. Prin intermediul consultatiei, pneumologul poate face o evaluare, poate efectua investigatii suplimentare sau poate interpreta rezultatele unor teste, analize de laborator sau explorari imagistice, pentru a stabili diagnosticul corect si a oferi indrumarile terapeutice care se impun.

In sectorul 1 din Bucuresti sunt trei unitati medicale de amploare in care se ofera asistenta medicala la exigente occidentale inclusiv in domeniul pneumologiei. Citeste in continuare pentru a afla despre ce clinici este vorba, ce medici pneumologi isi desfasoara activitatea in cadrul lor si cat costa o consultatie de pneumologie.

Cat costa consultatia la pneumologie in sector 1?

Pretul unei consultatii de pneumologie este diferit, de la clinica la clinica in sectorul 1. Tabelul de mai jos iti poate fi de folos daca vrei sa afli ce preturi se practica in cele mai apreciate unitati medicale private din acest sector al Bucurestiului.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
UpMedical
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Cabinet de pneumologie
 • 2 medici pneumologi
 • Aparatura de ultima generatie
 • Spirometrie si bronhoscopie
 • Analize de laborator si examen sputa
 • Test de oximetrie a pulsului
Enayati Medical City
320 Ron
 • Pret Consultatie 320 Ron
 • Doi medici primari pneumologi cu o vasta experienta
 • Specialitati medicale variate
 • Peste 60 de cabinete medicale
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Centru medical ultramodern
 • Dificultati in contactarea clinicii prin telefon
 • Nu se respecta programarile
Regina Maria
365 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 365 Ron
 • Doi medici pneumologi cu experienta
 • Endoscopie bronsica
 • Spirometrie simpla sau cu test bronhodilatator
 • Consiliere pentru renuntarea la fumat
 • Aparatura medicala de ultima ora
 • Conditii ultramoderne
 • Anularea sau nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici private cu cabinete de pneumologie in sectorul 1 Bucuresti

Sunt trei clinici medicale private in sectorul 1 ce pun la dispozitie servicii de pneumologie. Afla in continuare informatii utile despre ele!

1. UpMedical

Centrul UpMedical din sectorul 1 a fost fondat de dr. Catalina Moinescu si ofera servicii de diagnostic si tratament in diverse specialitati, inclusiv pneumologie. Tehnologia cu care este dotat centrul este de ultima generatie, iar colaborarea dintre specialitati este una stransa, pentru a imbunatati prestatia medicala. Printre numeroasele departamente ale centrului se afla si cel de pneumologie, unde isi desfasoara activitatea doi medici cu experienta: dr. Carmen Ionescu – medic specialist, si dr. Doina Boiculese, medic primar. Dr. Ionescu este membru in Societatea Romana de Pneumologie (SRP), a capatat experienta in cadrul Institutului National de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Bucuresti si participa activ la congrese nationale si internationale. La randul sau, dr. Boiculese este medic primar cu o experienta de peste 20  de ani si are competente in: somnologie, spirometrie si bronhoscopie, fiind de asemenea membru al SRP.

La UpMedical, pretul consultatiei de pneumologie este de 200 de lei, la medicul specialist, si de 250 de lei la medicul primar. 

Serviciile oferite de aceasta clinica medicala sunt catalogate de multi dintre pacienti ca fiind exceptionale. Bucurestenii lauda in mod deosebit: aparatura de ultima generatie, pregatirea si profesionalismul medicilor, programarile rapide, promptitudinea, igiena, dar si ambianta placuta, cum rar se intalneste intr-o clinica medicala. 

Vezi parerile pacientilor despre UpMedical
Vezi Pareri

2. Enayati Medical City

Enayati Medical City este primul ecosistem medical din tara, constituit din: doua spitale, o policlinica in care se afla peste 60 de cabinete si un centru rezidential premium pentru varstnici. Serviciile de pneumologie puse la dispozitie in cadrul policlinicii sunt de preventie, diagnostic si tratament si sunt oferite de doi medici primari: dr. Cristina Gica si dr. Daniela Chirita. Dr. Gica are experienta de peste 20 de ani in diagnosticarea si tratarea afectiunilor pulmonare, avand competenta in somnologie si bronhoscopie, fiind si sef al sectiei de Pneumologie de la Spitalul de Urgenta MAI „Prof. dr. Dimitrie Gerota”, iar dr. Chirita este medic primar pneumolog cu o experienta de peste 23 de ani, fiind si sef de sectie la Spitalul de Pneumoftiziologie Bucuresti. Ajutorul acestor specialisti vizeaza numeroase patologii specifice: astm bronsic, edem pulmonar, tuberculoza, pneumonie, viroze respiratorii, cancer pulmonar.

Pretul unei consultatii de pneumologie este de 320 de lei, in cadrul acestui complex medical din Capitala.

Modul cum arata acest oras medical, dar si personalul medical foarte bine pregatit sunt motive pentru care multi dintre pacienti i-au acordat nota maxima pe internet. Nivelul de calitate a ingrijirii, aparatura medicala avansata si grija reala pentru fiecare pacient sunt de asemenea motive pentru care bucurestenii (si nu numai) spun ca vor reveni in acest complex medical la nevoie si il recomanda si altora. Sunt insa si cateva nemultumiri ale oamenilor, cum ar fi ca nu se respecta orele de programare, nu se raspunde la telefon sau ca preturile sunt foarte mari.

3. Regina Maria

Spitalul Regina Maria Euroclinic din sectorul 1 este specializat in chirurgia oncologica primara, dar ofera si consultatii si tratamente de pneumologie. Acestea din urma sunt asigurate de doua cadre medicale de exceptie: dr. Veronica Surlea si dr. Dan Arama. Dr. Surlea este medic primar pneumologie si are competente in: somnologie, endoscopie bronsica si explorari functionale respiratorii speciale, iar dr. Arama este medic specialist pneumologie ce poate efectua si spirometrie, spirometrie cu test bronhodilatator si toracocenteza. Medicii pot fi solicitati si pentru probleme precum: renuntarea la fumat, sindromul de apnee in somn sau pentru diagnosticul si stadializarea cancerului pulmonar.

O consultatie de pneumologie costa intre 365 si 505 lei la acest spital privat.

Multi pacienti sunt de parere ca serviciile oferite de acest spital sunt la standarde occidentale, de la cazare, pana la interventii chirurgicale si ingrijirea medicala. Numeroase cuvinte de recunostinta curg pe internet la adresa medicilor din aceasta unitate medicala, care sunt bine pregatiti si atenti la nevoile pacientilor. Curatenia, dispozitivele medicale de ultima ora, dotarile moderne sunt alte lucruri pentru care bucurestenii si-au exprimat aprecierea. Nu pot lipsi insa nici nemultumirile, acestea referindu-se in special la: slaba organizare si la anularea sau nerespectarea programarilor sau la preturile considerate exagerat de mari.

Concluziile noastre

Daca esti in cautarea unui cabinet de pneumologie in sector 1 poti alege cu incredere oricare dintre centrele medicale din acest articol. Dotarile de ultima generatie din aceste cabinete si medicii cu o experienta vasta sunt garantii ale unor diagnostice corecte si ale unor tratamente eficiente.