Meniu

Pneumologie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te confrunti frecvent cu infectii respiratorii, suierat in plamani, tuse si expectorare cu puroi, ar trebui sa te adresezi medicului specializat in pneumologie in Craiova. Toate acestea pot fi semne ale unor patologii pulmonare severe, situatie in care este neaparata nevoie de ajutorul oferit de medicul pneumolog, dar si de efectuarea unor investigatii precise. Din fericire, aproape toate cabinetele de pneumologie sunt echipate cu aparaturile si dispozitivele necesare, astfel incat rezultatele obtinute sa fie corecte, pe baza carora medicul stabileste un diagnostic exact, urmat de un plan eficient de tratament.

Daca esti din Craiova si ti s-a recomandat de mai multe ori sa mergi la o clinica de pneumologie pentru a efectua toate examinarile necesare, atunci iti recomandam sa parcurgi acest articol pana la capat pentru a afla care sunt cei mai buni medici din oras, dar si cat de bine dotate sunt cabinetele in cadrul carora isi desfasoara activitatea. 

Ce buget sa pregatesti pentru o consultatie de pneumologie in Craiova? 

Daca te-ai hotarat sa mergi la un cabinet de pneumologie in Craiova, dar nu stii ce pret va trebui sa achiti pentru o consultatie, iti prezentam tabelul de mai jos, in care vei descoperi atat tarifele actualizate, cat si denumirile clinicilor pe care ti le recomandam:

Top 5 clinici de pneumologie in Craiova la care sa apelezi

Stim cat de mult iti doresti sa apelezi la ajutorul unui medic expert in pneumologie in Craiova care sa iti ofere cele mai bune ingrijiri medicale pentru a te vindeca eficient de afectiunea pulmonara de care suferi. Din acest motiv, in cele ce urmeaza ti-am pregatit o selectie cu unii dintre cei mai buni medici din oras, care activeaza in unitati medicale de renume. Citeste mai jos si descopera care este medicul la care vei merge la consultatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centru Speranta
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Consultatii excelente
 • Investigatii precise
 • Diagnostic corect
 • Plan eficient de tratament
 • Unitate corect igienizata
 • Atmosfera primitoare
P. Buna Vestire
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Echipa medicala profesionista, implicata si bine pregatita
 • Act medical corect
 • Diagnostic precis si tratamente eficiente
 • Medici primari in pneumologie
 • Nerespectarea programarilor
Policlinica Elga
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Investigatii si servicii ireprosabile
 • Atmosfera primitoare si prietenoasa
 • Medici cu o buna pregatire si experienta vasta
 • Aparaturi si echipamente de o performanta inalta
Policlinica M&M
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii ireprosabile
 • Diagnosticare corecta si plan eficient de tratament
 • Amanarea programarilor
Vitaplus
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Diagnostic corect si tratamente personalizate
 • Amabilitate si respect
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Personal calm, rabdator si implicat
 • Atmosfera prietenoasa
 • Nerespectarea orei programarii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

1. Centru Medical Speranta

Centru Medical Speranta este o unitate medicala din Craiova care cuprinde diverse specialitati, printre care se numara si pneumologia. Echipa de medici la care te poti adresa este vasta si bine pregatita in domeniu, avand o experienta bogata. Din cadrul sau fac parte urmatorii: dr. Victor Grecu, medic primar si doctor in stiinte medicale la Universitatea de Medicina si Farmacie Craiova, dr. Aurel Buzatu, medic specialist cu experienta in cadrul Spitalului clinic de boli infectioase si pneumoftiziologie „Victor Babes” din Craiova, dr. Lucia Florescu, medic primar, competenta endoscopie bronsica si somnologie, dr. Stefan Popa, medic specialist. Serviciile pe care aceste cadre medicale le pun in aplicare sunt: consultatii de specialitate, spirometrie, EKG, radiografie pulmonara, referat medical. In plus, pacientii au si posibilitatea de a beneficia de anumite servicii decontate, datorita faptului ca unitatea medicala se afla in relatii contractuale cu CAS.

Pretul pentru o consultatie de pneumologie este de 150, in cazul pacientilor care nu vin insotiti de un bilet de trimitere.

Centrul medical multidisciplinar din Craiova are un impact pozitiv asupra pacientilor, drept dovada fiind recenziile pozitive postate in mediul online. Consultatiile decurg excelent, investigatiile sunt efectuate cu precizie, diagnosticul stabilit de medicii competenti este unul corect, iar planul elaborat de tratament este unul eficient. In plus, clinica este corect igienizata, iar atmosfera este una primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Centru Medical Speranta
Vezi Pareri

2. Policlinica Buna Vestire

Policlinica Buna Vestire din Craiova a fost infiintata in 1997 si inca de la inceput a acordat o atentie sporita pacientilor, acestia avand posibilitatea de a opta pentru o consultatie de pneumologie la standarde superioare. Echipa de medici primari din cadrul unitatii medicale asigura un act medical de calitate si servicii personalizate in functie de fiecare pacient in parte. Aceasta este compusa din: dr. Gabriela Grigorie, medic primar, competenta in ecografie generala, dr. Cristina Radu si dr. Mirela Mitran, medic primar, competenta in somnologie. Printre serviciile pe care le pun in aplicare sunt amintite si: consultatii de specialitate, spirometrie, pulsoximetrie, aerosoloterapie, ecografie generala, referate medicale, tratamente medicale (injectabile aplicate intramuscular sau intravenos) si somnologie (diagnosticarea apneei in somn).

Pretul pentru o consultatie de pneumologie la policlinica Buna Vestire este de 200 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, majoritatea pacientilor se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat. Echipa medicala da dovada de profesionalism, implicare si o buna pregatire in domeniu, asigurand un act medical corect, diagnostic precis si tratamente eficiente in functie de necesitatilor fiecarui pacient in parte. Din pacate, unele programari nu sunt respectate cu precizie.

3. Policlinica Elga

Policlinica Elga este o unitate medicala multidisciplinara in Craiova infiintata in 1997, care asigura pacientilor consultatii de pneumologie la o calitate ridicata. Institutia medicala este certificata SR EN ISO 9001:2015, standardul de Management al Calitatii, iar laboratorul de analize care activeaza in cadrul sau a primit certicarea RENAR SR EN ISO 15189:2013. Departamentul de pneumologie este bine pregatit din toate punctele de vedere, pacientii beneficiind de servicii precum consultatie de specialitate, control de rutina, spirometrie si referat medical. Colectivul medical este format din dr. Mihaela Parvu, medic specialist pneumologie, competenta in endoscopie bronsica si dr. Maria Elena Stiuca, medic specialist, care ofera consultatii decontate prin CAS. Multumita dotarilor moderne, toate investigatiile efectuate sunt precise si corecte.

Pretul pentru o consultatie pneumologica la policlinica Elga este de 150 lei.

Aproape toti pacientii s-au declarat multumiti de investigatiile si serviciile puse in aplicare de medicii profesionisti. Atmosfera este primitoare si prietenoasa, investigatiile efectuate sunt ireprosabile, iar medicii dau dovada de o buna pregatire si o experienta vasta in domeniu. In plus, aparaturile si echipamentele din dotarile policlinicii sunt de o performanta inalta.

4. Policlinica M&M

Policlinica M&M din Craiova este o alta unitate medicala pe care iti recomandam sa o iei in considerare daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de pneumologie la o calitate ridicata. Acest departament este reprezentat de dr. Stefania Margareta Stacescu, medic primar in pneumologie cu o experienta vasta in tratarea fiecarui pacient in parte. Printre serviciile pe care le pune in aplicare sunt amintite si: consultatia de specialitate, referatul medical, monitorizarea pacientilor cronici, spirometrie, pulsoximetrie si peak-flowmetrie. Multumita aparaturilor de ultima generatie din cabinet, toate aceste servicii si investigatii sunt efectuate ireprosabil. Din fericire, pentru ca unitatea medicala are contract incheiat cu CAS, pacientii pot beneficia si de o consultatie gratuita.

Pretul pentru o consultatie de pneumologie in cazul pacientilor neasigurati este 200 lei.

Policlinica este apreciata de pacienti, multumita serviciilor ireprosabile de care au parte. Pe langa faptul ca echipa medicala acorda o importanta ridicata actului medical, unitatea medicala mai este echipata si cu aparaturi de ultima generatie, care contribuie semnificativ la efectuarea unor investigatii ireprosabile. In plus, diagnosticarea este corecta, iar planul de tratament elaborat de cadrele medicale competente este eficient. Cu toate acestea, programarile sunt amanate in numeroase circumstante.

5. Vitaplus

Vitaplus este ultima, dar nu cea din urma clinica medicala din Craiova pe care ti-o recomandam pentru efectuarea unei consultatii de pneumologie. Cu o notorietate vasta in domeniu, clinica se afla printre preferintele de top ale pacientilor cand vor sa mearga la un medic de specialitate. Colectivul este format din: dr. Doina Lorena Stanescu, dr. Liana Ionica Preda, dr. Denisa Mihaela Mitroi, dr. Floriana Janina Danciu la serviciile decontate prin CAS si dr. Iulia Lavinia Catrinoiu, dr. Denisa Popa la serviciile cu plata. Printre serviciile pe care le pun in aplicare merita amintite si: consultatii de specialitate, spirometrie simpla, referat medical si eliberarea istoricului medical. 

Pretul pentru o consultatie de pneumologie este de 200 lei. 

Pacientii sunt primiti cu amabilitate si respect, acest aspect cantarind pozitiv in cadrul recenziilor postate in mediul online. Diagnosticul stabilit este corect, tratamentele efectuate sunt echilibrate in functie de patologiile pacientului, echipa medicala dand dovada de o buna pregatire in domeniu. Asistentele si medicii sunt rabdatori, calmi, implicati in problema de sanatate a pacientului, iar atmosfera pe care o asigura este una primitoare si prietenoasa. Din pacate, nu se respecta ora programarilor.

Concluzii

Daca te-ai hotarat in cele din urma sa mergi la un cabinet de pneumologie in Craiova pentru a beneficia de ajutorul medicilor de specialitate, atunci ai ajuns la articolul potrivit. Anterior, ti-am prezentat unii dintre cei mai apreciati si frecventati medici din oras, datorita bunei lor pregatiri, dar si pentru ca au la dispozitie aparaturi moderne si performante. Astfel, intregul act medical este corect, pacientii beneficiind de unele dintre cele mai bune ingrijiri.