Meniu

Pneumologie Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru consultatii de pneumologie in Focsani, te poti programa la una dintre clinicile medicale unde se ofera servicii inalt calitative din aceasta disciplina si despre care vei afla mai multe in articolul de fata. In prezenta unor simptome specifice, nu trebuie sa amani vizita la pneumolog, deoarece pot aparea complicatii grave. Tusea cronica, durerea sau disconfortul in timpul respiratiei si senzatia de epuizare la efort fizic nu foarte solicitant sunt cateva semne de alarma. Ele pot indica existenta unei infectii respiratorii, a astmului, a bronsitei cronice sau altei probleme la nivelul aparatului respirator. 

In alegerea unui cabinet de pneumologie din Focsani trebuie sa iei in calcul mai multe aspecte, de la experienta medicului si reputatia unitatii medicale, pana la facilitatile si echipamentele prezente in cabinetul respectiv. Acest articol reuneste informatii de interes pentru oamenii care vor sa se programeze la un medic bun si sa aiba parte de ingrijiri calitative, de precizie in diagnostic si tratamente eficiente, cerinte bifate in cadrul mai multor clinici medicale din orasul tau. 

Consultatia de pneumologie in Focsani: ce buget sa pregatesti?

Daca medicul de familie ti-a recomandat sa mergi la pneumologie si locuiesti in Focsani, ai la dispozitie serviciile a trei clinici apreciate pentru calitatea serviciilor. Din tabelul de mai jos vei afla numele acestor unitati medicale, precum si pretul unei consultatii: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Proelitis
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Medici foarte bine pregatiti
 • Amabilitate, empatie si atentie
 • Preocupare fata de nevoile pacientului
 • Echipamente performante
 • Curatenie
Medcenter
140 Ron
 • Pret Consultatie 140 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa de profesionsti
 • Grija fata de pacient
 • Amabilitate
 • Dificultati in contactarea clinicii prin telefon
Clinica Tineretii
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici calificati
 • Personal atent si amabil
 • Aglomeratie
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinici se efectueaza consultatii de pneumologie in Focsani?

Cateva clinici foarte bune din Focsani cuprind si pneumologia printre specialitatile medicale prezente in lista de servicii, iar de-a lungul anilor au castigat aprecierea pacientilor si au devenit optiuni favorite pentru acestia. Pentru ca au in propriul oras clinici unde se ofera ingrijiri medicale de calitate, oamenii nu trebuie sa se deplaseze in afara localitatii. 

Tinand cont de experienta cadrelor medicale, de feedback-ul primit de la pacienti si de varietatea de servicii, urmatoarele clinici si centre medicale din Focsani sunt considerate a fi cele mai bune la capitolul pneumologie: 

1. Proelitis

Pneumologia este una dintre specialitatile medicale prezente pe lista de servicii a centrului medical Proelitis din Focsani. Printre investigatiile efectuate se numara consultul de specialitate, spirometria si poligrafia respiratorie. De acestea se ocupa dr. Rares Bucur, medic specialist pneumolog care pune accent pe acuratete in diagnostic si care este preocupat de identificarea unei scheme de tratament personalizate si eficiente. Pe langa pneumologie, se ofera servicii si din alte ramuri medicale: oncologie, cardiologie si imagistica medicala.

Pretul unei consultatii de specialitate este de 150 lei.

Foarte multi pacienti care au ales Proelitis declara ca au fost tratati cu profesionalism, empatie, amabilitate si atentie. Cadrele medicale sunt foarte bine pregatite si preocupate de nevoile pacientului, pe care il incurajeaza si caruia ii ofera incredere. Calitatea serviciilor medicale este peste asteptari, pacientii sustinand ca au avut o experienta pozitiva si ca recomanda acest centru. Pe lista de avantaje merita amintite curatenia din clinica si echipamentele performante din dotare. Majoritatea recenziilor sunt pozitive, dar exista si pacienti nemultumiti, care spun ca ora programarii nu se respecta si ca au asteptat zeci de minute. 

Vezi parerile pacientilor despre Proelitis
Vezi Pareri

2. Medcenter

Daca locuiesti in Focsani si vrei sa te adresezi unui specialist in pneumologie, Medcenter reprezinta o varianta foarte buna. Acest centru medical face parte din grupul Medcenter, care si-a inceput activitatea in 1998 si s-a extins la nivel national, fiind prezent in mai multe judete din Romania. Cu peste doua decenii de experienta, Medcenter a dezvoltat un sistem medical integrat, in care primeaza rapiditatea diagnosticului si eficienta tratamentului. Una dintre misiunile acestei unitati este de a raspunde optim la nevoile medicale ale pacientilor, iar din acest motiv ofera si servicii de laborator. Activitatea medicilor primari si a medicilor specialisti care lucreaza aici este sustinuta de aparatura moderna, care ajuta la indeplinirea obiectivelor acestei retele de clinici medicale. 

Pentru consultatia de pneumologie, se aplica tariful de 140 lei.

Personalul de la Medcenter este descris de pacienti ca fiind profesionist, dedicat, grijuliu si amabil. In mediul online, vei observa ca majoritatea persoanelor care au trecut pragul acestui centru medical au fost multumite de calitatea serviciilor si le recomanda mai departe. Totusi, ca dezavantaje, cateva persoane spun ca serviciul telefonic lasa de dorit, pentru ca nimeni nu le raspunde la apeluri.

3. Clinica Tineretii

In Focsani, o alta clinica unde poti gasi medici primari in specialitatea pneumologie este Clinica Tineretii. Sunt disponibile consultatii si ingrijiri medicale din multiple arii terapeutice, unul dintre obiectivele clinicii fiind acela de a veni cu solutii la orice problema de ordin medical. In 2013, clinica se specializa exclusiv pe medicina muncii, insa pe parcursul anilor de prezenta pe piata medicala si-a extins considerabil portofoliul. Ulterior, s-au facut investitii in aparatura de ultima generatie si s-au continuat achizitiile de echipamente performante. Echipa reuneste unii dintre cei mai buni medici din zona, care au la dispozitie tot suportul tehnologic si instrumentele de care au nevoie pentru a raspunde eficient la nevoile complexe pacientilor.

Referitor la tarife, o consultatie de specialitate costa 170 lei.

Din opiniile exprimate pe internet de pacienti, reiese ca serviciile de la Clinica Tineretii sunt de calitate si ca personalul este atent la nevoile oamenilor care ii aleg serviciile. Clinica este moderna si ambientul placut, iar preturile sunt accesibile. Medicii sunt profesionisti, amabili si intervin cu promptitudine. Cateva persoane spun ca se asteapta mult la coada, in ciuda programarii.  

Concluzii

Datorita reputatiei bune, a experientei cadrelor medicale, a dotarilor moderne si a eficientei tratamentelor, centrele medicale si clinicile prezentate in clasamentul de mai sus sunt considerate a fi cele mai bune din Focsani pentru consultatia de pneumologie. Alege una dintre clinicile care se pliaza nevoilor tale, atat din punct de vedere al bugetului, cat si in privinta calitatii actului medical.