Meniu

Pneumologie Hunedoara 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de servicii de pneumologie in Hunedoara? Chiar daca in oras nu exista multe clinici care sa puna accent pe acest domeniu, tot poti beneficia de consultatii si investigatii de calitate. In general, in afara de consultatia de specialitate, un alt serviciu la care ai acces este spirometria sau testul prin care se evalueaza functia pulmonara. 

La clinicile din Hunedoara isi desfasoara activitatea pneumologi specialisti si primari, care sunt pregatiti sa te ajute cu solutii personalizate. In cazul in care informatiile obtinute in timpul primei intalniri nu sunt suficiente, medicii iti pot recomanda mai multe teste pe care sa le faci. Mai apoi, pe baza tuturor celor aflate, acestia vor stabili planul de tratament pe care trebuie sa-l urmezi.  

Cat costa o consultatie de pneumologie in Hunedoara? 

Tarifele practicate pot sa difere de la un cabinet de pneumologie din Hunedoara la altul si exista mai multi factori care contribuie la acest aspect, de la pregatirea medicilor, la complexitatea serviciilor efectuate. In tabelul de mai jos, noi am luat ca exemplu consultatia de specialitate si am inserat preturile la care se gaseste aceasta, conform celor doua clinici din oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica CarollMed
Clinica-Verificata
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Program flexibil
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Clinica nu dispune de locuri pentru parcare
Dr. Simionescu
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Diverse pachete de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt clinicile pe care le poti vizita pentru servicii de pneumologie in Hunedoara?

Cele doua optiuni pe care le ai in materie de servicii de pneumologie in orasul Hunedoara sunt CarollMed si Spitalul Municipal Dr. Al. Simionescu. In cazul in care informatiile obinute in urma consultatiilor nu sunt suficiente, poti oricand sa te orientezi catre una din clinicile din orasele invecinate. Totusi, inainte de a face acest lucru, consulta cele doua descrieri de mai jos: 

1. Clinica CarollMed 

In cadrul clinicii CarollMed exista o echipa de medici tineri si competenti, care ofera informatii in concordanta cu ultimele noutati in domeniu, iar de ramura de pneumologie din Hunedoara se ocupa medici specialisti si primari ca Dr. Mirela Coltatu, Dr. Andrei Mihai Ersek si Dr. Ana-Maria Heroiu. Serviciile oferite constau in consultatia de specialitate si spirometrie. Programul clinicii este unul flexibil, de luni pana vineri. Chiar si persoanele cu un program incarcat au posibilitate de programare, atat dimineata, cat si spre seara. Adultii si copiii pot beneficia in egala masura de serviciile de aici, intrucat ele se adreseaza pacientilor de toate varstele. Tratamentele sunt adaptate astfel incat sa raspunda cu exactitate problemelor de care sufera o persoana. 

Cu privire la pretul consultatiei de specialitate, acesta este de 160 de lei. 

Medicii de la clinica medicala CarollMed sunt apreciati pentru ca fac totul din pasiune, dupa cum au observat mai multe persoane care au beneficiat de serviciile de aici. Pacientii sunt tratati cu promptitudine si amabilitate, iar informatiile sunt explicate pe intelesul tuturor. Exista si persoane care au acordat un minus intrucat nu au reusit sa gaseasca loc de parcare in proximitatea clinicii. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica CarollMed 
Vezi Pareri

2. Spitalul Dr. Simionescu

Cea de-a doua optiune pe care o ai pentru consultatii si alte investigatii de pneumologie efectuate in Hunedoara este Spitalul Municipal Dr. Al Simionescu. Echipa departamentului de pneumologie este formata din medici primari si specialisti: Dr. Andrei Mihai Ersek, care este si sef de sectie, Dr. Magdalena Frankfurt si Dr. Claudia Mirela Coltaru, medici primari. Gama de servicii la care au acces pacientii este una variata, de la consultatii, spirometrie, pulsoximetrie, la poligrafie, titrare CPAP etc. In plus, spitalul le ofera pacientilor posibilitatea de a achizitiona diverse pachete de servicii. Efectuarea tuturor acestora este posibila datorita dotarilor moderne. 

Consultatia de specialitate la spital costa 200 de lei. 

Exista persoane care apeleaza la serviciile spitalului de ani de zile si sunt de fiecare data multumite de calitatea acestora. Amabilitatea de care da dovada personalul medical reprezinta unui din aspectele care-i determina pe oameni sa recomande serviciile spitalului. In acelasi timp, mai multi pacienti s-au lovit de problema programarilor care nu sunt respectate. 

Concluzii

In concluzie, chiar daca nu exista multe clinici care ofera servicii de pneumologie in Hunedoara, tot te poti programa la o consultatie cu un medic specialist, care sa-ti ofere mai multe informatii despre starea ta de sanatate la momentul actual. Pe baza informatiilor respective, vei putea aduce niste schimbari stilului tau de viata, care-ti vor imbunatati starea de sanatate!