Meniu

Pneumologie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Trebuie sa iti faci programare la pneumologie in Oradea curand? Prima etapa este sa te interesezi cu privire la clinicile care ofera servicii din aceasta ramura medicala, dupa care sa afli mai multe despre activitatea lor si experienta personlului. Te invitam sa citesti acest articol pentru a vedea care sunt cele mai bune optiuni si la ce clinici din orasul tau gasesti cei mai buni medici pneumologi. 

Astmul, bronsita si pneumonia sunt doar cateva dintre afectiunile de tratamentul si monitorizarea carora se ocupa un medic pneumolog. Printre simptomele bolilor pulmonare se numara dificultatile de respiratie, tusea persistenta, disconfortul in timpul respiratiei si senzatia de epuizare dupa efort fizic minim. In prezenta lor, te poti adresa unei clinici de pneumologie din Oradea pentru diagnostic si tratament.

Ce buget sa pregatesti pentru consultatia de pneumologie in Oradea?

Pentru a beneficia de tratament si ingrijiri medicale adecvate, primul pas este sa apelezi la medici specializati in pneumologie, pe care ii gasesti si in Oradea. Numeroase clinici din acest oras acopera in lista de servicii si pneumologia. In tabelul de mai jos figureaza numele celor mai bune unitati medicale, alaturi de costurile pe care le implica o consultatie la medicul pneumolog:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
PneumoMed
Clinica-Verificata
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Act medical de calitate exceptionala
 • Medic profesionist
 • Planuri de tratament eficiente
 • Pasiune pentru meserie
 • Decalaj la programari
Arborada Medical
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Echipa formata din profesionisti
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Diversitate de proceduri si tratamente
Clinica Raze
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Profesionalism si amabilitate
 • Servicii medicale de calitate
 • Aparatura moderna
 • Curatenie si conditii excelente
Clinica Davidescu
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Tratamente eficiente
 • Aparatura performanta
 • Empatie si respect fata de pacienti
 • Lipsa de organizare a personalului auxiliar
Bioinvest
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Act medical de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate si respect fata de pacient
 • Diversitate de servicii medicale si analize
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici de pneumologie din Oradea

Pentru ca in Oradea exista mai multe clinici specializate in pneumologie, trebuie sa iei o decizie informata, incepand prin cercetarea si colectarea de informatii. Mai precis, trebuie sa afli mai multe de specializarea medicilor, reputatia clinicii, pretul consultatiei si inclusiv despre comunicarea medic-pacient.

Clasamentul urmator surprinde aceste detalii si a fost elaborat cu scopul de a ii ghida pe oameni catre cele mai bune cabinete de pneumologie din Oradea:

1. PneumoMed

PneumoMed este varianta de top din Oradea la capitolul pneumologie, fiind un cabinet medical dedicat acestei discipline. Fiecare pacient beneficiaza de o abordare personalizata si de investigatii sau tratamente efectuate cu tehnologii de varf, prezente in dotarea cabinetului. Aici isi desfasoara activitatea dr. Flavia Grosan, care este medic primar pneumolog-bronholog. Are experienta de peste doua decenii in domeniul medical, care a fost consolidata inclusiv prin participarea la diverse studii clinice internationale, ce i-au permis sa isi actualizeze metodologia si cunostintele. Dr. Flavia profeseaza inca din anul 1991 si a obtinut titlul de medic primar in 2004. Dupa finalizarea studiilor, a dobandit competente in endoscopie bronsica si explorari functionale ventilatorii speciale. In plus, coordoneaza la momentul de fata sectia de pneumologie din Spitalul Municipal “Dr. Pop Mircea”, Marghita.

Pentru consultatia initiala, pacientii vor plati 130 lei. 

PneumoMed este unul dintre cele mai apreciate cabinete medicale din Oradea, iar acest lucru este reflectat inclusiv de zecile de recenzii pozitive din mediul online. Pacientii spun ca dr. Flavia este de un profesionalism rar si ca i-a ajutat sa isi rezolve problemele in timp util, oferind tratamente eficiente. Schemele de tratament recomandate de catre aceasta dau rezultate, pacientii sustinand ca serviciile cabinetului sunt de calitate exceptionala. Medicul este pasionat de meserie si abordeaza pacientii cu o atitudine calma. Putini dintre cei care au fost la acest cabinet au tinut sa mentioneze ca ora programarii lor nu a fost respectata. 

Vezi parerile pacientilor despre PneumoMed
Vezi Pareri

2. Arborada Medical

La Arborada Medical din Oradea poti beneficia de consultatii si tratamente din specialitatea pneumologie. Aceasta clinica aduce intr-un singur loc o varietate de servicii medicale si servicii de relaxare si ingrijire personala. Pe partea medicala, pacientii pot beneficia de proceduri specifice pneumologiei, stomatologiei, imagisticii medicale si nutritiei. Cat despre relaxare, sunt disponibile diverse tratamente cosmetice. La Arborada Medical vei gasi inclusiv servicii de fizioterapie. Terapiile sunt personalizate in raport cu nevoile si cerintele fiecarui pacient, obiectivul clinicii fiind acela de a contribui la starea de bine a celor care ii trec pragul. 

Consultatia de pneumologie costa 300 lei.

Mai multi pacienti recomanda aceasta clinica, unde sustin ca au beneficiat de servicii de inalta calitate. Echipa este formata din profesionisti, care sunt atenti la nevoile si starea de bine a pacientului. Amabilitatea si implicarea sunt alte doua calitati ale echipei. Un alt avantaj al acestei clinici il reprezinta varietatea de servicii pe care le ofera.

3. Clinica Raze

Clinica Raze se afla printre cele mai bune optiuni de unitati medicale din Oradea spre care te poti indrepta daca ti s-a recomandat sa mergi la pneumologie. Aceasta clinica a fost deschisa cu misiunea de a oferi pacientilor un act medical complet si calitativ intr-un singur loc, fiind disponibile servicii dintr-o gama variata de arii terapeutice: pneumologie, reumatologie, cardiologie, oftalmologie etc. Consultatiile, investigatiile si schemele de tratament sunt realizate de catre o echipa medicala cu experienta, care foloseste aparatura moderna din dotarea clinicii pentru a bifa precizia in diagnostic. 

Pentru o consultatie de pneumologie, se aplica tariful de 150 lei. 

Referitor la parerile pacientilor, acestea sunt foarte bune. Cativa dintre cei care au trecut pragul clinicii noteaza ca medicii sunt profesionisti, atenti, empatici si amabili. Pacientii sustin ca au avut o experienta pozitiva, intrucat au putut sa isi faca in aceeasi zi mai multe investigatii. In clinica se foloseste aparatura moderna si este curatenie. Un alt avantaj il reprezinta faptul ca timpul de asteptare este mic. Mai mult de atat, conditiile din clinica sunt excelente. 

4. Clinica Davidescu

Clinica Davidescu din Oradea este aleasa de foarte multi pacienti carora medicul de familie le-a recomandat sa mearga la o consultatie de pneumologie. Aici vei beneficia de asistenta de specialitate, precizie in diagnostic, eficienta in tratament si monitorizare a acestuia. Clinica se concentreaza pe tratamentul bolilor localizate la nivelul aparatului respirator si al afectiunilor conexe, fiind concepute planuri de ingrijire de catre o echipa de specialisti. Calitatea actului medical este sustinuta in egala masura de folosirea tehnologiilor de ultima generatie si de utilizarea unor resurse avansate. Datorita abordarii multidisciplinare, sunt disponibile diverse optiuni de tratament si nevoile medicale unice ale fiecarui pacient sunt gestionate cu succes.  

In ceea ce priveste costurile, vei achita 250 lei pentru consultatie la medic primar sau 200 lei pentru consultatie la medic specialist. 

Profesionalismul, empatia si respectul fata de pacienti sunt principalele calitati ale cadrelor medicale de la Clinica Davidescu, pe care mai multe persoane le-au surprins in recenziile oferite pe internet. O mare parte dintre cei care au trecut pragul cabinetului sunt de parere ca aceasta e cea mai buna clinica din oras, intrucat tratamentele de care au beneficiat si-au facut efectul rapid. Conditiile din clinica sunt foarte bune, iar comportamentul personalului este exemplar. Curatenia si aparatura folosita sunt in egala masura notate pozitiv. Ca aspecte ce ar putea fi imbunatatite, unii oameni amintesc organizarea personalului auxiliar, care nu este cea mai buna.

5. Bioinvest

Daca locuiesti in Oradea si trebuie sa mergi la pneumologie, poti lua in considerare serviciile centrului medical Bioinvest. Lista de servicii este una vasta si acopera multiple arii terapeutice, pneumologia fiind doar una dintre acestea. Pe parcursul anilor de prezenta pe piata serviciilor medicale, Bioinvest a reunit o echipa de medici specialisti din toate ramurile medicale, punand la dispozitia lor instrumente moderne si tehnologie performanta. Pentru a asigura permanent o calitate superioara a actului medical, se desfasoara programe interne de informare si perfectionare. Bioinvest dispune de laborator de analize, unde sunt disponibile peste 200 de teste. 

La departamentul de pneumologie, consultatia initiala costa 220 lei.

Pacientii care au ales Bioinvest pentru diferite consultatii medicale sau analize de laborator sunt de parere ca serviciile sunt calitative. Personalul este bine pregatit si amabil. Persoanele care sustin ca au avut o experienta pozitiva mai noteaza ca avantaj faptul ca au fost tratate cu rabdare si profesionalism de fiecare data. Exista si pareri mai putin bune despre Bioinvest, unii pacienti spunand ca programarile nu se respecta.

Concluzii

Alegerea unei clinici de pneumologie din orasul Oradea se bazeaza pe o documentare atenta in prealabil, iar clasamentul prezentat anterior isi propune sa te ajute in aceasta etapa. Oricine isi doreste sa aiba parte de ingrijiri medicale inalt calitative si de tratamente eficiente, iar clinicile de mai sus au devenit optiuni de top pentru locuitorii orasului si cei din imprejurimi tocmai pentru ca depun toate eforturile sa asigure un act medical de calitate.

Nu trebuie sa amani vizita la pneumolog, mai ales in prezenta unor simptome ingrijoratoare, care persista si chiar se agraveaza. In Oradea vei gasi multi specialisti care se vor ocupa de stabilirea diagnosticului si tratamentului, precum si de monitorizarea acestuia.