Meniu

Pneumologie pediatrica Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O consultatie de pneumologie pediatrica in Iasi te poate ajuta cu informatii utile despre sanatatea copilului tau, mai ales atunci cand acesta prezinta simptome asociate cu diverse afectiuni ale sistemului respirator. Prima vizita la pneumolog este foarte importanta pentru cel mic si tocmai de aceea, ideal este sa te informezi bine inainte de a-ti programa copilul la un consult. 

Un pneumolog pediatru priceput, indiferent ca este vorba de unul din Iasi sau din alt oras din tara, stie cum sa interactioneze cu micii pacienti, astfel incat sa nu le inspire frica sau nesiguranta. In acest fel, copiii au parte de o experienta placuta, care-i va determina sa revina la cabinet fara sa ezite pe viitor. Obiceiurile de acest sens sunt esentiale pentru o dezvoltare cat mai sanatoasa. 

Cat costa o consultatie de pneumologie pediatrica in Iasi? 

Tarifele practicate pentru serviciile medicale adresate copiilor tind sa difere de cele pentru adulti, fie vorba de pneumologia pediatrica in Iasi sau de o alta specializare similara. Tocmai de aceea, multe persoane aleg sa se intereseze in legatura cu sumele la care ar trebui sa se astepte, inainte de a face o programare. Un punct bun de pornire in acest sens este tabelul de mai jos: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Clinic
Clinica-Verificata
150-200 Ron
  • Pretul Consultatiei variaza intre 150-200 Ron
  • Aparatura performanta
  • Personal calificat
  • Experienta in domeniu
  • Servicii bune
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti duce pentru o consultatie de pneumologie pediatrica in Iasi? 

Chiar daca exista o singura optiune in materie de pneumologie pediatrica in Iasi la care poti apela, acest lucru nu inseamna ca nu vei beneficia de servicii de calitate. De asemenea, in cazul in care serviciul de care ai nevoie nu se regaseste in portofoliul clinicii de mai jos, atunci poti incerca sa te programezi la o clinica din orasele invecinate: 

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iasi

Infiintat inca din anul 1973, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie si-a propus de la bun inceput misiunea de a asigura asistenta pacientilor cu diverse boli pulmonare, prin intermediul serviciilor de pneumologie pediatrica si nu numai, in Iasi. Compartimentul de pediatrie din cadrul spitalului se ocupa de diagnosticarea, monitorizarea si tratarea micilor pacienti. Efectuarea serviciilor este posibila datorita personalului medical bine instruit si competent, reprezentat prin Dr. Nicoleta Branza, medic primar pneumolog, doctor in stiinte si coordonator al compartimentului de pediatrie. Printre serviciile efectuate la spital se numara spirometria si spirograma cu test farmacodinamic bronhomotor. Programarile se pot face la telefon. 

Consultatia cu un medic primar variaza intre 150 si 200 de lei. 

Profesionalismul si amabilitatea sunt cele doua caracteristici pe care oamenii le apreciaza in mod deosebit la activitatea personalului din cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie. Totusi, stadiul in care se afla spitalul nu este unul optim, asa ca este nevoie de o renovare cat de curand. 

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iasi
Vezi Pareri

Concluzii

In cele din urma, daca este nevoie sa-ti programezi copilul la o consultatie de pneumologie pediatrica in orasul Iasi, spitalul prezentat in randurile de mai sus se afla la dispozitia ta. In acelasi timp, daca informatiile pe care le ofera nu sunt suficiente, exista si posibilitatea de a face o programare la o clinica dintr-un oras invecinat.