Meniu

Pneumologie pediatrica Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In momentul in care cel mic pare sa se confrunte cu probleme de respiratie, o consultatie de pneumologie pediatrica in Targu Mures te poate ajuta sa descoperi mai multe despre starea lui de sanatate, astfel incat sa-i reduci pe cat posibil senzatia de disconfort. Simptome precum respiratia greoaie sau durerea in gat nu sunt mereu semne ale unei boli grave, dar cel mai bine este sa apelezi la expertiza unui profesionist in domeniu, care iti poate oferi informatii cheie. 

In Targu Mures poti gasi mai multi pneumologi, care isi desfasoara activitatea in cadrul a diverse clinici bine cunoscute si apreciate in oras. Chiar si asa, nu toti sunt in acelasi timp si pediatri. Exista situatii in care doar un medic pediatru stie cum sa gestioneze reactiile unui copil care se afla la consultatie, intrucat dispune de pregatirea necesara in domeniu.  

Cat costa o consultatie de pneumologie pediatrica in Targu Mures? 

Tarifele serviciilor de pneumologie pediatrica din Targu Mures pot sa difere atat in functie de pregatirea personalului medical, cat si de complexitatea investigatiei respective. In tabelul de mai jos este prezentata consultatia de specialitate de pneumologie pentru copii, clinica la care se efectueaza si pretul ei. Foloseste-te de aceste informatii pentru a lua o decizie potrivita: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Galenus
Clinica-Verificata
170 Ron
  • Pret Consultatie 170 Ron
  • Tehnologie moderna
  • Medic primar
  • Gama variata de servicii
  • Servicii de telemedicina
  • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti duce pentru servicii de pneumologie pediatrica in Targu Mures?

Optiunile pe care le ai in materie de servicii de pneumologie pediatrica in orasul Targu Mures sunt mult mai limitate decat cele de pneumologie pentru adulti. Chiar si asa, acest aspect nu trebuie sa te opreasca din a-ti face o programare la clinica din oras. In scopul de a te ajuta sa te familiarizezi cu modul in care aceasta isi desfasoara activitatea, ti-am pregatit o scurta descriere: 

Centrul Galenus 

Centrul Galenus iti ofera posibilitatea de a-l programa pe cel mic la o consultatie de pneumologie pediatrica, cu un medic bine pregatit in Targu Mures. De efectuarea ei se ocupa Dr. Adriana Dunca, medic primar in pneumologie, cu expertiza in diferite domenii precum diagnosticarea si tratarea afectiunilor pulmonare cronice, consiliere impotriva fumatului, endoscopie bronsica, interpretarea radiografiilor toracice si efectuarea spirometriei. In plus, daca un pacient nu are posibilitatea sa se deplaseze pana la clinica din diverse motive, acesta poate opta pentru optiunea de telemedicina, prin care va obtine informatii utile cu ajutorul cabinetului virtual. Proiectul Galenus se afla intr-un proces de continua dezvoltare, pentru ca pacienti de toate varstele sa poata beneficia de servicii de calitate, moderne si mai ales, eficiente. 

Pretul unei consultatii de pneumologie pentru copii cu medic primar este de 170 de lei. 

In afara de serviciile medicale exceptionale de care au beneficiat pacientii, acestia au adus cuvinte de lauda si la adresa personalului amabil si competent. Au existat si situatii in care lipsa de comunicare a dus la neintelegeri intre pacienti si personalul de la receptie. Nici programarile facute nu sunt mereu respectate. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Galenus 
Vezi Pareri

Concluzii

In final, daca simptomele copilului nu par sa se amelioreze, urmatorul pas este programarea lui la o consultatie de pneumologie pediatrica, fie in Targu Mures, fie intr-un alt oras in care exista mai multe clinici care ofera acest serviciu. Medicii din cadrul vor face tot posibilul sa-i ofere celui mic un tratament potrivit si eficient.