Meniu

Pneumologie Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Consultatiile de pneumologie din Piatra Neamt sunt oferite atat in sistemul medical public, cat si in cel privat. De aceasta din urma categorie ne vom ocupa in acest articol, prezentandu-ti clinicile care ofera astfel de servicii ce se bazeaza pe depistarea, diagnosticarea si tratarea afectiunilor aparatului respirator. 

O consultatie de pneumologie poate detecta diverse anomalii: infectii, astm, boala pulmonara obstructiva cronica (BPOC), embolism pulmonar, cancer pulmonar, fibroza pulmonara si alte tulburari respiratorii. Este important sa ceri ajutor medical daca ai simptome respiratorii neobisnuite si persistente, pentru a primi tratamentul adecvat. In Piatra Neamt sunt trei clinici medicale de top in care poti primi ajutorul de care ai nevoie, in acest caz.

Cat costa o consultatie de pneumologie in Piatra Neamt?

Tarifele pentru o consultatie de pneumologie variaza in Piatra Neamt. Vizualizeaza tabelul de mai jos si vezi ce buget trebuie sa pregatesti pentru o vizita la pneumolog.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Antares Clinic
Clinica-Verificata
150-200 Ron
 • Pretul Consultatiei variaza intre 150-200 Ron
 • Oferta vasta de specialitati si servicii medicale
 • Trei medici pneumologi
 • Diagnostic, tratament si recuperare in bolile pneumolftiziologice
 • Aparatura medicala performanta
 • Personal medical cu experienta
 • Preturi accesibile
 • Nu se respecta programarile
 • Atitudinea personalului de la receptie ar putea fi imbunatatita
Clinica Asclepion
180-200 Ron
 • Pretul Consultatiei variaza intre 180-200 Ron
 • Peste 25 de specialitati medicale
 • Aparatura performanta
 • Consultatii de pneumologie cu sau fara spirometrie
 • Trei medici pneumologi
 • Consultatii de pneumologie cu plata sau decontate
 • Lipsa de organizare
MedLife
120-150 Ron
 • Pretul Consultatiei variaza intre 120-150 Ron
 • Tehnologie actuala
 • Numeroase specialitati medicale si chirurgicale
 • Cabinet de pneumologie cu dotari moderne
 • Trei medici pneumologi
 • Program si sambata
 • Programari nerespectate
 • Atitudinea personalului de la receptie ar putea fi imbunatatita
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care au cabinete de pneumologie in Piatra Neamt

In sistemul medical privat din Piatra Neamt sunt oferite servicii de diagnostic si tratament pneumoftiziologic in clinicile pe care le prezentam in continuare.

1. Antares Clinic

In sediul central al Clinicii Antares, din Piatra Neamt, functioneaza peste 20 de specialitati medicale, printre care si cea de pneumologie. Prin echipamentele medicale performante, prin analizele medicale, investigatiile complete de radiologie si imagistica medicala, medicii de la Antares sunt ajutati sa stabileasca diagnostice corecte in privinta problemelor respiratorii si pulmonare. Echipa de specialisti in pneumologie ofera consultatii de specialitate pentru a depista, diagnostica, trata si pentru recuperarea in cazul afectiunilor aparatului respirator, prin mijloace nechirurgicale, indiferent ca afectiunile sunt ereditare, infectioase, dobandite dupa expunerea la substante toxice, autoimune sau neoplazice. Sunt trei medici pneumologi in aceasta locatie: dr. Dan Ionescu si dr. Alexandru Corolea – medici specialisti si prof. dr. Gabriela Jimborean, medic primar.

Pretul unei consultatii variaza in functie de medicul pneumolog, de la 150 la 200 de lei.

In recenziile din mediul online, pacientii si apartinatorii spun, in general, ca serviciile de care au beneficiat sunt de buna calitate. In sprijinul acestei afirmatii stau argumente precum: personalul medical profesionist si implicat, diversitatea specialitatilor medicale si a investigatiilor, preturile accesibile si aparatura medicala performanta. De cealalta parte sunt persoane care spun ca ar mai fi de lucrat pentru imbunatatirea unor servicii si care au fost nemultumite de timpul prelungit petrecut in sala de asteptare sau de lipsa de pregatire a personalului de la receptie. 

Vezi parerile pacientilor despre Antares Clinic
Vezi Pareri

2. Clinica Asclepion

In Clinica Asclepion din Piatra Neamt sunt numeroase cabinete de specialitate, printre care si unul de pneumologie. In aceasta locatie sunt trei medici pneumologi: dr. Suzana Cap, dr. Ionela Apetrei si dr Silvia Rosescu, acest specialist fiind in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate. Consultatiile sunt completate si de spirometrii, pentru un diagnostic mai precis si pentru o monitorizare mai eficienta a problemelor aparatului respirator. Clinica Asclepion a fost data in folosinta in anul 2003 si include peste 25 de specialitati medicale: medicina de familie, medicina muncii, pneumologie, cardiologie, diabetologie si chirurgie generala.

Pentru o consultatie la pneumolog se va achita intre 180 si 200 de lei.

Personalul medical al acestei clinici este considerat foarte bun si cu experienta si este apreciat pentru ca acorda atentie pacientilor si problemelor lor. De asemenea, se spune ca in aceasta locatie preturile sunt accesibile, aparatura este performanta si ca serviciile sunt de calitate inalta. Sunt si pareri care arata cateva nemultumiri, cum ar fi consultatii prea rapide sau nerespectarea programului de catre unii medici. 

3. MedLife

Si in Clinica MedLife Micromedica din Piatra Neamt sunt puse la dispozitie servicii de pneumologie. Clinica a fost deschisa in anul 1995, iar in prezent le ofera locuitorilor din Piatra Neamt acces la investigatii variate si consultatii diverse, prin medicii cu experienta si aparatura moderna. Cabinetul de pneumologie este dotat cu poligraf, aparat de spirometrie  si permite realizarea de titrari pentru determinarea terapiei corespunzatoare, pentru pacientii diagnosticati cu sindrom de apnee in somn. O gama vasta de specialitati medicale se afla in aceeasi locatie: alergologie, chirurgie vasculara, cardiologie pediatrica, ORL, ortopedie si traumatologie etc. Serviciile de pneumologie sunt asigurate de trei medici: dr. Silvia Rosescu, dr. Marieta Aramescu si dr. Manuela Stoleru.

Pretul consultatiei la acest cabinet de pneumologie din Piatra Neamt, aflat in cadrul Micromedica MedLife, este de 120-150 de lei.

Persoanele care au beneficiat de serviciile acestei clinici sunt, in mare parte, de acord ca acestea sunt de calitate superioara si ca medicii sunt profesionisti si dedicati meseriei. De aprecieri se bucura si personalul de la receptie, pe care oamenii il percep ca fiind amabil si competent. Exista insa si cateva nemultumiri subliniate in recenzii: nerespectarea programarilor, timp ridicat de asteptare, personal nepregatit la call center. 

Concluziile noastre

Serviciile private de pneumologie din Piatra Neamt sunt diversificate. In cabinetele prezentate in articol sunt medici cu experienta si cu numeroase competente, care pot stabili un diagnostic exact si pot trata, monitoriza si ajuta in recuperarea in cazul afectiunilor respiratorii si pulmonare.

Aceste clinici din Piatra Neamt sunt dotate cu echipamente medicale de ultima generatie care usureaza si eficientizeaza activitatea medicala, asa ca nu ezita sa te programezi la oricare dintre ele pentru o consultatie de calitate si investigatii de specialitate.