Meniu

Pneumologie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca mergi la medicul de familie cu simptome precum tuse persistenta, disconfort in timpul respiratiei, dificultatea de a respira in unele momente sau alte semne care ar putea indica existenta unei boli de plamani, este posibil sa ti se recomande o consultatie la pneumologie. In Cluj, exista mai multe clinici specializate pe aceasta ramura medicala, unde medicii pot sa depisteze rapid afectiunile pulmonare prin examinari detaliate.

Pneumologul este medicul caruia trebuie sa te adresezi pentru prevenirea, diagnosticul si tratamentul afectiunilor aparatului respirator. Cele mai frecvente astfel de afectiuni sunt astmul, bronsita si fibroza pulmonara. Cabinetele de pneumologie din Cluj gazduiesc medici cu experienta vasta, care indruma pacientii catre cele mai eficiente tratamente pentru bolile pulmonare depistate.

Care este cea mai buna clinica de pneumologie din Cluj?

Pacientii din Cluj carora li s-a recomandat sa faca o vizita la pneumologie pentru a afla daca sufera sau nu de o boala pulmonara au la dispozitie mai multe optiuni bune de clinici si centre medicale specializate. Daca te numeri printre acestia si vrei sa alegi cea mai buna unitate medicala, poti consulta urmatorul tabel, care sintetizeaza informatii despre optiunile cele mai avantajoase:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Bogdan Mincu
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic bine pregatit si amabil
 • Atentie deosebita pentru pacient
 • Buna comunicare medic-pacient
Cardiomed
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism si amabilitate din partea personalului
 • Grija pentru pacienti
 • Unele aspecte administrative ar putea fi imbunatatite
Medsan
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Clinica dotata corespunzator
 • Parcare privata
 • Uneori programarile se decaleaza
Meridian Clinic
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Standarde inalte de calitate
 • Personal cu experienta
 • Profesionalism
Regina Maria
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal implicat si profesionist
 • Curatenie si dotari moderne
 • Unii pacienti puncteaza ca dezavantaje preturile mari si timpul de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Pneumologie Cluj: cele mai bune clinici si centre medicale

Cluj este un judet in care exista numeroase clinici medicale ce acopera si specialitatea de pneumologie. In cadrul acestora, medicii ofera diagnostic precis in baza unor investigatii si teste, necesare in cazul pacientilor care prezinta simptome ca tusea cronica si dificultate respiratorie.

Cand vine vorba despre sanatate, dorinta de a alege o clinica unde serviciile sunt de top este normala. Pentru a iti simplifica documentarea, a fost alcatuit un clasament care surprinde numele celor mai apreciate cabinete de pneumologie din Cluj. Acesta ofera si alte clarificari pentru un viitor pacient:

1. Dr. Bogdan Mincu

Un nume de referinta in domeniul pneumologiei este dr. Bogdan Mincu, care isi desfasoara activitatea in cadrul unui cabinet specializat din Cluj. Parcursul sau profesional in acest domeniu a inceput in 2009, iar experienta sa vasta este completata de activitatea didactica, fiind profesor asociat in carul Universitatii Babes-Bolyai. Cu 11 ani de experienta in cercetarea clinica, a obtinut titlul de doctor in stiinte medicale in anul 2014.

Pretul unui consult pneumologic este de 200 lei.

Foarte multi pacienti recomanda serviciile domnului dr. Bogdan Mincu, pe care il descriu ca fiind profesionist, amabil si empatic. Sunt apreciate atitudinea acestuia, precum si faptul ca acorda atentie deosebita consultatiilor si recomanda tratamente eficiente. De asemenea, comunica foarte bine cu pacientii.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Bogdan Mincu
Vezi Pareri

2. Cardiomed

Pentru consultatii de pneumologie si tratamente, pacientii din Cluj pot alege serviciile Cardiomed, o clinica unde sunt reunite mai multe specialitati. Echipa clinicii este formata din peste 130 de medici primari si specialisti, care mizeaza pe calitatea actului medical si pe tehnologii de ultima generatie. Activitatea medicala a inceput in anul 2009, fiind desfasurata in spatii cu dotari ce corespund celor mai inalte standarde.

La aceasta clinica, consultatia are tariful de 250 lei.

In mediul online, mai multi pacienti au scris despre experienta avuta la clinica. Cei mai multi dintre ei se declara multumiti de calitatea actului medical, despre care spun ca depaseste asteptarile. Profesionalismul, rabdarea, amabilitatea si grija pentru pacienti sunt cele mai apreciate trasaturi ale personalului. Exista cateva persoane care spun ca unele aspecte administrative ar putea fi imbunatatite. Un alt dezavantaj il reprezinta lipsa locurilor de parcare.

3. Medsan

In clasamentul celor mai bune optiuni din Cluj pentru servicii medicale de pneumologie se inscrie si Medsan, centru medical infiintat in anul 2004. Pe parcursul anilor de activitate, care graviteaza in jurul dorintei de a oferi servicii la standarde profesionale inalte, centrul a reusit sa acopere 34 de specialitati medicale si sa reuneasca o echipa fomata din 60 de cadre medicale.

O consultatie pneumologica la acest centru medical are pretul de 180 lei.

Multi pacienti spun ca au avut o experienta foarte buna si recomanda serviciile centrului medical, despre care spun ca sunt de calitate. Intregul personal, de la receptie la colectivul medical, este apreciat pentru calitati precum profesionalism, amabilitate si promptitudine. Clinica este dotata corespunzator, iar locatia este frumoasa si curata. Un alt avantaj il reprezinta parcarea privata destinata pacientilor. Cativa pacienti spun ca exista unele probleme de birocratie si ca au petrecut mult timp in sala de asteptare.

4. Meridian Clinic

Una dintre cele mai bune clinici din cluj, specializate si in pneumologie, este Meridian Clinic. Obiectivul clinicii este de a oferi tratamente medicale de specialitate la standarde inalte fiecarui pacient si de a aduce la un loc medici cu experienta in diverse ramuri ale medicinei. Intregul personal este preocupat de imbunatatirea constanta a calitatii serviciilor oferite.

Pretul unei consultatii de pneumologe este de 250 lei.   

Nu foarte multi pacienti si-au povestit pe internet experienta avuta la aceasta clinica. Majoritatea celor care au oferit recenzii au notat pozitiv serviciile clinicii, fapt ce denota ca au avut o experienta buna si ca au beneficiat de profesionalism.

5. Regina Maria

Regina Maria este o alegere de top a pacientilor din Cluj carora li s-a recomandat sa mearga la o clinica specializata in pneumologie. Prezenta sa este consolidata prin numeroasele policlinici,  spitale, centre de imagistica si laboratoare de pe teritoriul Romaniei, unde profeseaza medici cu experienta. Istoricul acestei retele private de sanatate este foarte complex si incepe din anul 1995.

Pretul unei consultatii este de 250 lei.

Foarte multi pacienti au scris in mediul online recenzii, care sunt atat pozitive, cat si negative. Pe de o parte, multi dintre ei spun ca au avut o experienta placuta si ca personalul este implicat si profesionist. Clinica este curata si bine dotata. Pe de alta parte, exista persoane care se declara nemultumite de preturi si de faptul ca timpul de asteptare este foarte mare.

Concluzii

Pneumologia este o specialitate medicala acoperita in cadrul mai multor clinici si centre medicale din Cluj, pe care pacientii le pot alege pentru un act medical de calitate si pentru precizia diagnosticului.

Raportul calitate-pret si abordarea personalului sunt doua criterii care trebuie sa primeze in alegerea unei clinici sau a unui centru medical, iar numeroase locatii din Cluj sunt apreciate pentru tarifele accesibile si pentru atitudinea colectivului.