Meniu

Pneumologie Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unei clinici la care sa te poti programa pentru a beneficia de o consultatie de pneumologie in Slatina, atunci ai ajuns la articolul potrivit! Prin parcurgerea randurilor de mai jos nu vei afla doar care sunt optiunile care iti stau la dispozitie, ci si cum isi desfasoara activitatea clinicile respective: aparatura, experienta in domeniu, tarife etc. 

Cel mai probabil, ai observat deja ca in Slatina nu exista multe clinici care sa ofere serviciul de care ai nevoie, insa acest lucru nu inseamna ca trebuie sa te orientezi neaparat catre un alt oras. In cadrul clinicilor de aici isi practica meseria medici talentati, cu diverse competente si suficienta experienta in domeniu pentru a te ajuta cu sfaturi utile si nu numai. 

Cat costa consultatia de pneumologie in Slatina? 

Tarifele practicate de un cabinet de pneumologie din Slatina pot sa difere, in functie de complexitatea serviciului dorit si de pregatirea persoanei care se ocupa de efectuarea acestuia. In plus, unele clinici au contract cu CAS, ceea ce inseamna ca multe servicii pot fi decontate prin intermediul unui bilet de trimitere. Mai jos ai un tabel cu sumele la care trebuie sa te astepti atunci cand te programezi la o consultatie de pneumologie: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Adomedica
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic primar
 • Echipamente de top
 • Contract CAS
 • Servicii de telemedicina
 • Servicii la domiciliu
Policlinica Promed
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Contract CAS
 • Programarile nu se respecta
 • Personal insuficient la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt clinicile care ofera servicii de pneumologie in Slatina? 

Noi ti-am pregatit descrierile a doua clinici care ofera servicii de pneumologie in orasul Slatina si doar tu poti decide care optiune este cea mai potrivita pentru tine. Spre exemplu, daca iti doresti sa ai acces la cat mai multe servicii de pneumologie, atunci vei alege clinica al carei portofoliu te-a impresionat mai tare. Ai mai jos toate informatiile necesare pentru a lua o decizie: 

1. Centrul Adomedica  

Lista incepe cu Centrul Adomedica, in cadrul caruia isi desfasoara activitatea Dr. Crinu Nuta, medic primar pneumolog in Slatina, cu atestat in endoscopie bronsica. Actul medical este sustinut de echipamentul de top ce se afla in dotarea clinicii. Durata unei consultatii este de aproximativ 30-60 de minute, timp in care medicul se familiarizeaza cu situatia pacientului si stabileste cele mai eficiente solutii pentru acesta. Un alt serviciu de care pot beneficia pacientii este spirometria, care se realizeaza cu spirometru digital si portabil. Intrucat centrul are contract CAS pe partea de pneumologie, pacientii pot opta pentru serviciile de care au nevoie in mod gratuit, cu un bilet de trimitere. Cu privire la programari, acestea se fac cu ajutorul numarului de telefon. Persoanele care nu se pot deplasa pana la clinica, dar care isi doresc sa beneficieze de expertiza medicului de aici, pot opta pentru servicii la domiciliu sau pentru servicii de telemedicina. 

Pretul unei consultatii de specialitate este de 200 de lei. 

Aspectele apreciate in mod deosebit de pacientii Centrului Adomedica sunt profesionalismul, seriozitatea si dedicarea personalului medical. De la intrarea in clinica si pana la primirea tratamentului totul decurge ca la carte. In plus, medicul da dovada si de multa amabilitate. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Adomedica  
Vezi Pareri

2. Policlinica Promed 

Cea de-a doua clinica pe care o poti vizita in scopul de a obtine o consultatie sau alte servicii de pneumologie, tot in Slatina este Policlinica Promed, care are de asemenea contract cu CAS. Serviciile decontate si care pot fi efectuate de departamentul de pneumologie sunt EKG-ul standard, peak-flowmetria, spirometria, testele de provocare bronsica, determinarea fractiunii oxidului de azot din aerul expirat, spirograma, testul farmacodinamic bronhomotor si body pletismografia. Infiintata inca din 2001, policlinica a continuat sa se dezvolte odata cu trecerea timpului si sa-si mareasca echipa de medici. In prezent, de partea de pneumologie se ocupa Dr. Cosmin Ionut Lapadat, medic specialist. 

Pretul unei consultatii de pneumologie de specialitate este de 180 de lei. In cazul in care in consultatie este inclus si serviciul de pulsoximetrie, pretul creste la 200 de lei. 

Mai multe persoane care au beneficiat de unul sau mai multe servicii din partea Policlinicii Promed au apreciat profesionalismul, amabilitatea si preturile rezonabile. Chiar si asa, doua probleme mari legate de activitatea clinicii sunt programarile care nu se respecta si personalul insuficient de la receptie, lucru care face ca procesul prin care se programeaza un pacient sa fie mult mai dificil. 

Concluzii

In concluzie, exista optiuni in materie de pneumologie inclusiv in Slatina si tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de ele este sa te programezi la una din clincile prezentate mai sus. Medicii se vor familiariza cu situatia ta si vor oferi indicatii si sfaturi, acolo unde considera ca este nevoie. In cazul in care informatiile obtinute nu sunt suficiente, acestia iti pot recomanda mai multe investigatii tot la clinica, cu ajutorul carora sa poti obtine o privire de ansamblu!