Meniu

Pneumologie Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai primit recomandarea de a fi consultat de un medic specializat in pneumologie in Suceava, acest articol iti va raspunde la multe intrebari. Vei afla pe parcursul sau ce medici pneumologi exista in acest oras, ce competente au si daca serviciile din cabinetele lor sunt decontate de Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) sau sunt contra cost.

Consultatiile de pneumologie se pot realiza cu sau fara spirometrie, iar unii medici au si competenta in ecografie toracica si in realizarea bronhoscopiilor. Aceste investigatii sunt deosebit de utile in stabilirea unui diagnostic exact si in monitorizarea afectiunilor cronice la plamani. Citeste acest articol pentru a afla cum se prezinta situatia serviciilor private de pneumoftiziologie din Suceava la ora actuala!

Cat costa consultatia de pneumologie in Suceava?

Costul unei consultatii de pneumologie in Suceava poate varia, dupa cum se poate observa si din acest tabel.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Nord
Clinica-Verificata
240 Ron
 • Pret Consultatie 240 Ron
 • Diverse specialitati medicale si chirurgicale
 • Medici cu experienta
 • Cabinet de pneumologie cu doi medici cu experienta internationala
 • Spirometrie cu sau fara bronhodilatatie
 • Ecografie transtoracica
 • Explorari functionale respiratorii
 • Echipamente medicale moderne
 • Curatenie si atmosfera placuta
Fiziomed
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Diverse specialitati medicale
 • Medici cu experienta
 • Personal amabil si rabdator
 • Servicii decontate de CAS
 • Cabinet de pneumologie cu un medic specialist
 • Spirometrie cu sau fara bronhodilatatie
 • Parcare spatioasa
Clinica ICD
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Oferta variata de specialitati medicale
 • Cabinet de pneumologie cu un medic cu experienta
 • Spirometrii
 • Personal amabil si implicat
 • Echipamente medicale performante
 • Servicii medicale decontate de CAS
 • Programari rapide
Regina Maria
170 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 170 Ron
 • Numeroase servicii medicale
 • Cabinet de pneumologie cu doi medici
 • Personal medical bine pregatit
 • Nu se respecta programarile
Cabinete Areni
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Numeroase specialitati clinice si paraclinice
 • Servicii decontate de CAS sau contra cost
 • Medici cu experienta
 • Nu se respecta orele de programare
 • Nu se raspunde la telefonul clinicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce cabinete de pneumologie din Suceava sunt cele mai bune?

Sunt numeroase cabinete de pneumologie in municipiul Suceava, in care activeaza medici cu experienta si cu numeroase competente. Poti afla mai multe informatii utile despre consultatiile de pneumologie in continuare.

1. Clinica Nord

Grupul Nord, numit pana de curand Provita, este o prima optiune in Suceava in privinta serviciilor de pneumologie. Sunt doi medici care ofera consultatii si investigatii pneumologice in cadrul Clinicii Nord Suceava: dr. Ovidiu-Bogdan Airinei si dr. Paula Husleag. In cabinetul acestor specialisti se ofera consultatii si se pot efectua spirometrii cu sau fara bronhodilatatie. Dr. Husleag are numeroase competente: in somnologie, ventilatie non invaziva, ecografie transtoracica, endoscopie bronsica diagnostica, explorari functionale respiratorii, interpretare radiografii si CT toracic. Experienta sa numara ani buni petrecuti in spitale din Franta, dar si din Iasi. Acelasi lucru se poate spune si despre dr. Airinei, care a lucrat ca medic epidemiolog si pneumolog la spitale din Vaslui, Iasi, Gura Humorului si din Franta. O gama vasta de specialitati medicale functioneaza in Clinica Nord Suceava, de la chirurgie generala si neurochirurgie, la gastroenterologie, imagistica si alergologie.

Pretul unei consultatii este de 240 de lei.

Se spune despre aceasta clinica in special ca este o clinica moderna, in care serviciile medicale sunt la cele mai inalte standarde. Sucevenii apreciaza atat calitatea medicilor si a dotarilor din centrul medical, cat si curatenia si atmosfera placuta. Multi dintre ei considera ca aceasta este cea mai buna clinica din oras, recomandand-o pentru serviciile variate si ireprosabile.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Nord
Vezi Pareri

2. Fiziomed

Specialitatea de pneumologie este relativ noua la Centrul Medical Multidisciplinar Fiziomed din Suceava. In acest cabinet se afla dr. Alina Mariana Neagu, medic specialist pneumologie. La o consultatie se poate efectua si spirometrie, necesara pentru diagnosticarea astmului bronsic si a bronhopneumopatiei obstructive cronice (BPOC). O gama variata de specialitati medicale este pusa la dispozitie in cadrul Fiziomed Suceava, iar unele dintre servicii sunt decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate (endocrinologie, medicina interna, recuperare medicala si balneofizioterapie). 

O consultatie de pneumologie are un tarif de 180 de lei.

Despre cadrele medicale de la Fiziomed se spune ca sunt profesioniste si ca au spirit de echipa. Calmul, rabdarea, bunavointa si sfaturile medicale utile sunt alte lucruri pe care sucevenii le-au remarcat la personalul medical si auxiliar de la Fiziomed, considerand aceasta atitudine ca fiind una etalon pentru serviciile medicale din judet.

3. Clinica ICD

Numeroase cabinete de consultatii se afla in incinta Clinicii ICD din Suceava, printre care si unul de pneumologie, in care se ofera consultatii si spirometrii cu interpretarea rezultatelor. Medicul care isi desfasoara activitatea in cadrul cabinetului este dr. Sorin Nicolae, medic primar pneumolog cu competenta in explorari functionale. Clinica ICD a aparut pe piata serviciilor medicale din Suceava cu scopul de a oferi un diagnostic cert, complet si precoce in ambulatoriu si de a oferi o conduita terapeutica eficienta prin consultatii in specialitati medicale si chirurgicale caracterizate printr-un nivel inalt de performanta. Toate cabinetele sunt dotate cu aparatura medicala performanta, iar unele dintre ele sunt in contract cu CAS (diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, medicina interna si cardiologie).

O consultatie are un pret de 200 de lei in acest cabinet de pneumologie din Suceava.

Serviciile medicale oferite de Clinica ICD sunt considerate de suceveni ca fiind de buna calitate. In recenziile din mediul online se spune despre medicii de aici ca sunt bine pregatiti, foarte atenti si implicati si ca programarile se fac rapid, iar intreaga echipa este primitoare si bine instruita. De asemenea, pacientii mai apreciaza ca unele servicii sunt decontate si ca in clinica este mereu curat.

4. Regina Maria

Regina Maria din Suceava se afla in intampinarea pacientilor cu numeroase servicii clinice si paraclinice, inclusiv de pneumologie, de peste 40 de ani. Medicii de exceptie si aparatura medicala noua asigura investigatii de diagnosticare precise si rapide si tratamente profesioniste. In cabinetul de pneumologie sunt doi medici: dr. Oana Iuliana Luca, medic specialist, si dr. Daniela Baetu, medic primar. Numeroase alte specialitati medicale se afla in aceasta policlinica privata:  stomatologie, cardiologie, dermato-venerologie, psihologie, ginecologie, oftalmologie, neurologie, alergologie, urologie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie etc.

Costul unei consultatii de pneumologie este de 170-200 de lei.

Profesionalismul personalului medical este apreciat in mod deosebit in aceasta locatie. Pacientii spun ca au intalnit medici care i-au impresionat cu pregatirea lor si cu disponibilitatea. Sunt insa si persoane care nu au fost multumite in urma experientei traite la Regina Maria, motivand ca este aglomeratie si ca programarile se decaleaza.

5. Cabinete Medicale Grupate Areni

Policlinica Areni, cunoscuta si sub denumirea de Cabinete medicale grupate Areni Suceava a aparut in anul 1962 ca o unitate medicala multidisciplinara, dispunand si de un cabinet de pneumologie. Serviciile de pneumologie sunt oferite de dr. Liliana Merchea, medic primar pneumologie cu competenta in endoscopie bronsica, si contau in: consultatii, spirometrie, bronhoscopie. Sunt numeroase specialitati medicale clinice si paraclinice in aceasta locatie, iar serviciile pot fi oferite pe baza de bilet de trimitere, fiind decontate de CAS, dar si contra cost.

Pretul unei consultatii de pneumologie este de 200 de lei.

Sunt pacienti care apreciaza serviciile medicale din aceasta locatie, motivand ca medicii au experienta si ca exista varietate. De asemenea, sunt persoane care spun ca nu se respecta orele de programare, ca policlinica necesita investitii in modernizare si in dotarea cu echipamente actuale, dar si ca personalul nu raspunde la telefon.

Concluziile noastre

Sunt numeroase clinici private care ofera servicii de pneumologie in Suceava. Poti alege oricare dintre aceste centre medicale pentru o consultatie de specialitate si pentru investigatii specifice, cum sunt spirometriile sau bronhoscopiile.

Avantajele majore ale acestor clinici sunt medicii cu experienta si echipamentele medicale utilizate in cadrul unora dintre ele, care ridica stacheta calitatii si preciziei investigatiilor si tratamentelor.