Meniu

Pneumologie Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sunt mai multi medici specializati in pneumologie in Targu Jiu. In acest articol iti facem cunostinta cu cativa dintre ei, indiferent ca alegi sa te tratezi la o clinica privata sau ca te indrepti catre un spital de stat.

Consultatia de pneumologie este foarte importanta, iar de cele mai multe ori, oamenii ajung sa o efectueze dupa ce apar anumite simptome ingrijoratoare: tuse persistenta, dificultati de respiratie, sputa cu sange, episoade recurente de pneumonie, sforait, respiratie suieratoare sau pierdere inexplicabila in greutate. In continuare poti afla informatii utile despre optiunile pe care le ai in Targu Jiu in privinta serviciilor de pneumologie.

Cat costa un consult la pneumologie in Targu Jiu

Un consult de pneumologie poate avea diverse tarife in Targu Jiu, pe care le poti vizualiza in tabelul de mai jos. Nu uita! In cazul institutiilor medicale de stat serviciile sunt de obicei decontate, dar poti beneficia de aceasta facilitate si in cazul unor clinici private.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Elena Vlad
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medic primar pneumolog
 • Servicii pentru copii si adulti
 • Diverse investigatii pneumologice
 • Echipamente medicale moderne
 • Diagnosticul apneei in somn
 • Tratamente in cabinet sau la domiciliu
 • Terapie pentru renuntarea la fumat
 • Evaluari si monitorizari periodice ale pacientilor cu boli cronic
 • Oxigenoterapie de durata la domiciliu
 • In contract cu CAS Gorj
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti efectua un consult de pneumologie in Targu Jiu

Un consult de specialitate la pneumologie se poate efectua atat la o clinica privata, cat si la un spital de stat din Targu Jiu. Citeste cu atentie informatiile de mai jos si ia cea mai buna decizie pentru sanatatea ta.

Dr. Elena Vlad

Dr. Elena Vlad este medic primar pneumolog cu o experienta vasta si are un cabinet de specialitate in Targu Jiu, in care ofera servicii medicale pentru copii si adulti. In acest cabinet, medicul depisteaza si trateaza: raceala si gripa,  infectiile respiratorii,  astmul, alergiile, fibroza pulmonara, BPOC, bolile pleurale, pneumonia. Dr. Vlad are la dispozitie echipamente performante pentru a realiza diverse investigatii, precum: bronhoscopie, spirometrie, pulsoximetrie si poate diagnostica sindromul de apnee in somn cu ajutorul poligrafului. De asemenea, in acest cabinet, fumatorii pot gasi sprijin pentru a renunta la acest viciu. Tratamentele oferite de acest doctor cu experienta in domeniul pneumologiei pot fi oferite atat in cabinet, cat si la domiciliu. Cabinetul se afla in contract Casa de Asigurari de Sanatate Gorj.

Pretul unei consultatii este de 100 de lei, iar o spirometrie cu test bronhodilatator costa tot 100 de lei.

In randul locuitorilor din Gorj, dr. Elena Vlad este cunoscuta si apreciata, medicul desfasurandu-si activitatea si in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu. In cabinetul privat pe care il administreaza, medicul ofera o gama variata de servicii de diagnostic si tratament pneumoftiziologic, iar multi dintre pacienti sunt incantati ca pot beneficia de servicii de calitate pentru a-si trata afectiunile respiratorii in bune conditii. Oamenii considera ca este un mare plus ca pot beneficia de unele tratamente, cum sunt cele de oxigenoterapie, la domiciliu sau ca pot depista, prin poligrafie, apneea in somn pentru a fi tratata in mod corespunzator.  

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Elena Vlad
Vezi Pareri

Concluziile noastre

In acest articol ai aflat care sunt variantele in cazul consultatiilor si tratamentelor de pneumologie din Targu Jiu. Daca optezi pentru sistemul de stat, dupa cum probabil stii, pot aparea diverse nemultumiri, precum cele exprimate de pacientii de mai sus. In cazul unui cabinet privat, ai parte de o experienta mai placuta si mai confortabila.

Alege servicii medicale de calitate in materie de pneumologie, atat pentru tine, cat si pentru familia ta. In Targu Jiu exista medici pneumologi cu o experienta vasta, care pot diagnostica, trata si monitoriza pacientii cu diverse afectiuni specifice, fie ca sunt acute sau cronice.