Meniu

Pneumologie Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Respiratia este un proces fiziologic esential al organismului, de sanatatea careia trebuie sa te ingrijesti din timp, inca de la aparitia primelor simptome ale unor disfunctii, si sa te adresezi unui specialist in pneumologie din Targu Mures, in proximitatea ta. Daca nu stii incotro sa mergi la un cabinet medical pentru diagnosticarea si tratamentul afectiunilor pleuro-pulmonare, acest articol iti sta la dispozitie cu informatii bine documentate despre clinicile de top din oras.

Fie ca alegi o clinica de pneumologie in Targu Mures, fie un cabinet din cadrul unei clinici cu servicii multiple, esti interesat/-a de existenta tuturor posibilitatilor de efectuare a unor investigatii specifice, dar si de profesionalismul medicului caruia te vei adresa. Dupa lectura acestui articol, vei putea identifica cea mai buna solutie pentru sanatatea ta.

Cat costa o consultatie de pneumologie in Targu Mures?

Pretul unei consultatii de pneumologie in Targu Mures nu este cel mai important aspect al vizitei tale la specialist, insa informatia te poate ajuta sa iti organizezi mai bine bugetul si sa fii pregatit/-a financiar sa achiti tariful pentru servicii. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa mergi pentru problemele tale de sanatate, precum si pretul aferent pentru o consultatie la fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Pneumo Center
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti, cu experienta
 • Abordare riguroasa a consultatiilor si investigatiilor
 • Solutii eficiente de tratament
Holomed
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul ireprosabil al medicilor
 • Experienta in medicina clinica
 • Amabilitatea si empatia personalului
 • Tratamente cu rezultate foarte bune
Omniprax
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medici profesionisti
 • Seriozitate si punctualitate in respectarea programarilor
 • Dotari moderne
 • Personal amabil la receptie
Centrul Nova Vita
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Consultatii amanuntite
 • Calitatea serviciilor
 • Preturi mari
 • Atitudinea personalului de la receptie ar putea fi imbunatatita
Policlinica Carit-San
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Profesionalismul medicilor
 • Eficienta tratamentelor efectuate sau recomandate
 • Diverse servicii
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de pneumologie din Targu Mures

Cand vine vorba despre alegerea unui cabinet de pneumologie din Targu Mures, vrei sa poti controla fiecare aspect al deciziei si sa stii cat mai multe informatii despre clinicile incluse in clasamentul din acest articol. In sectiunea urmatoare a textului vei gasi detalii despre calitatea serviciilor, despre competentele medicilor, despre dotarile cu aparatura necesara si despre parerile pacientilor care au beneficiat in cadrul lor de consultatii, investigatii si tratamente.

1. Pneumo Center

Pneumo Center este clinica de pneumologie din Targu Mures care se ocupa cu testarea, diagnosticul, cercetarea si tratamentul bolilor aparatului respirator, cu ajutorul aparaturii de ultima generatie pentru investigatii performante. Centrul dispune de o echipa bine pregatita, formata din patru medici pneumologi: dr. Edith-Simona Ianosi, medic primar pneumolog, avand competente in bronhoscopie, somnologie, explorari functionale respiratorii, ultrasonografie generala, dr. Daniela-Maria Nastasachi, medic primar pneumolog, competente in bronhoscopie si somnologie, dr. Mioara Szathmary, medic specialist pneumolog, competente in bronhoscopie si somnologie, si dr. Mariu Tontea, medic specialist pneumolog, competente in bronhoscopie. Vei putea beneficia aici de consultatii de pneumologie si somnologie, profilaxie si terapie pentru bolile respiratorii si apneea de somn. Tot aici se efectueaza si controlul pneumologic pentru soferii profesionisti, grupa a II-a, categoriile C, D si E.

Pentru o consultatie de pneumologie vei plati suma de 200 de lei.

Pacientii sunt multumiti de serviciile de calitate ale clinicii, de profesionalismul si experienta medicilor, de abordarea riguroasa a consultatiilor si investigatiilor si de solutiile eficiente de tratament administrate si propuse la cabinet.

Vezi parerile pacientilor despre Pneumo Center
Vezi Pareri

2. Holomed

Clinica Holomed se recomanda prin cele 25 de specializari, 9 cabinete medicale moderne si o abordare noua in pneumologie, care imbina armonios medicina clasica cu cea integrativa, utilizand tehnici de tratament cat mai putin invazive, bazate pe vasta experienta a specialistilor centrului medical din Targu Mures. Vei primi la Holomed o consultatie pneumologica ultraspecializata, in limba romana, maghiara sau engleza, spirometrie, bronhoscopie si consiliere anti-fumat. Dr. Ioan Pribac, medic primar pneumolog, avand competenta in alergologie, are o bogata experienta clinica, cu deschidere catre fitoterapie si terapii imunologice si a fost votat de presa si pacienti drept unul dintre cei mai buni specialisti in medicina din Targu Mures.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pretul unei consultatii de pneumologie este de 300 de lei.

Pacientii se declara foarte multumiti de prestatiile clinicii si apreciaza serviciile de calitate, profesionalismul ireprosabil al medicilor, experienta lor, amabilitatea si empatia personalului, precum si tratamentele cu rezultate foarte bune administrate aici sau prescrise de specialistii centrului.

3. Centrul Omniprax

La Centrul Medical Omniprax, cabinetul de pneumologie ofera servicii complete in diagnosticarea si tratamentul afectiunilor respiratorii: consultatii cu programare, consultatii in regim de urgenta, consultatii in regim gratuit, cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la un medic specialist aflat in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, consultatii la domiciliu, investigatii imagistice (radiografie, computer tomograf la torace, ecografie, spirometrie, interpretare analize si consiliere anti-fumat. Dr. Adriana Dunca, medic primar pneumolog, examineaza pacienti de toate varstele, atat adulti, cat si copii. Infiintat in anul 2007 ca centru de medicina de familie, Centrul Omniprax reuneste azi cabinete de cardiologie, pneumologie, psihiatrie, medicina interna, pediatrie, neurologie pediatrica, chirurgie vasculara, neurologie pediatrica, alergologie si imunologie si psihologie.

Pretul unei consultatii la pneumologie este de 250 de lei.

Pacientii sunt de parere ca Centrul Omniprax ofera servicii de calitate, prestate de medici profesionisti, cu seriozitate si punctualitate in respectarea programarilor. Pacientii remarca de asemenea dotarile moderne ale clinicii si amabilitatea personalului de la receptie.

4. Centrul Nova Vita

Centrul medical Nova Vita a fost infiintat in Targu Mures in anul 2008, pana in prezent evoluand continuu pana la stadiul de spital cu 150 de paturi pentru specialitatile cardiologie interventionala, medicina interna, chirurgie, clinica prevazuta cu servicii de ATI, imagistica medicala, laborator de analize, ambulatoriu cu 17 specializari, intre care si pneumologia. Dr. Alina Chifiriuc, medic specialist pneumolog, se ocupa cu diagnosticul si tratamentul afectiunilor aparatului respirator. Consultatiile pot fi accesate in ambulatoriu. Clinica dispune de aparatura de ultima generatie pentru efectuarea unor investigatii imagistice de acuratete, utile in depistarea bolilor pulmonare: computer tomograf, radiologie si ecografie.

Pentru o consultatie, clinica percepe un tarif de 220 de lei. 

Parerile pacientilor in legatura cu serviciile Nova Vita sunt impartite. Unele persoane declara ca au beneficiat de servicii de calitate si de consultatii amanuntite. Pe de alta parte insa, sunt aspecte care ar putea fi imbunatatite in activitatea clinicii. Pacientii spun ca nu se respecta orele programarilor, ca preturile sunt mari, ca personalul de la receptie este slab pregatit pentru acest post si ca nu raspunde la telefon.

5. Policlinica Carit-San Medical

Daca esti in cautarea unor servicii de pneumologie de calitate in Targu Mures, Policlinica Cart-San Medical poate fi destinatia in care sa gasesti raspunsul pentru problemele tale de sanatate ale aparatului respirator. Centrul medical este recomandat de cei 29 de ani de experienta pe piata medicala privata din oras, cabinetele moderne in 24 de specializari, in care activeaza medici renumiti pe plan national si chiar international si de analizele precise de laborator. Departamentul de pneumoftiziologie este reprezentat de dr. Timea Gál, medic specialist pneumolog. Investigatiile disponibile in diagnosticarea afectiunilor respiratorii sunt: spirometrie, ecografie si analize medicale. Pacientii pot beneficia de terapie cu aerosoli.

Preturile percepute sunt publicate pe site-ul web al policlinicii. Pentru consultatie, tariful la pneumoftiziologie este de 200 de lei.

Existenta unei game variate de servicii a determinat experiente diverse ale pacientilor, in functie de cabinetul caruia s-au adresat. Ca aspecte pozitive sunt remarcate profesionalismul medicilor si eficienta tratamentelor efectuate sau recomandate aici. Punctele slabe ale interactiunii cu clinica se refera la timpul de asteptare mare si la faptul ca personalul de la receptie nu raspunde la telefon.

Concluzii 

Cabinetele de pneumologie din Targu Mures ofera pacientilor solutii medicale moderne in diagnosticul si tratamentul bolilor respiratorii. Functionand in cadrul unor clinici de top din oras, prevazute cu aparatura performanta si deservite de medici cu experienta, unitatile medicale asigura accesul la investigatii de spirometrie, examinari imagistice de acuratete (ecografie, radiografie si compoter tomograf de torace) si analize de laborator (hematologie, coagulare si examen de sputa). 

Nu mai amana vizita la medic si programeaza cu incredere o consultatie la un medic specialist pneumolog din Targu Mures, la una dintre clinicile cu servicii de calitate din clasamentul de mai sus. Cu ajutorul informatiilor bine documentate din acest articol, decizia alegerii iti va fi considerabil facilitata si ai toate sansele unei experiente placute si eficiente la cabinet.