Meniu

Pneumologie Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Este important pentru persoanele care se confrunta cu afectiuni respiratorii, sa stie ca exista optiuni si solutii disponibile in cadrul unor cabinete specializate de pneumologie din Tulcea. Din pacate, majoritatea oamenilor merg la medic atunci cand problema de sanatate devine presanta, ceea ce inseamna ca nu vor mai avea nici timpul, nici dispozitia necesare pentru a intreprinde o cercetare a pietei medicale din oras, desi au nevoie de informatii si de servicii de care sa stie sigur ca le pot satisface nevoile.

Pentru identificarea acelui cabinet de pneumologie din Tulcea catre care ar trebui sa te indrepti pentru examinarea si investigatiile necesare, iti sta la dispozitie articolul de fata, cu rolul unui ghid bine documentat, alcatuit in scopul orientarii in sectorul privat de sanatate din municipiu.

Cat costa o consultatie de pneumologie in Tulcea? 

Vrei sa cunosti din timp cat mai multe aspecte legate de vizita la medic, iar unul dintre aspectele de care esti interesat/-a este pretul unei consultatii de pneumologie in Tulcea. Pentru a-ti putea organiza cat mai bine bugetul alocat sanatatii tale, poti consulta informatiile din tabelul de mai jos, in care vei gasi numele cabinetelor sau clinicilor carora ar fi bine sa te adresezi, precum si tarifele percepute pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Bondarev
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de calitate exceptionala
 • Medic profesionist
 • Amabilitate si empatie
 • Dotari moderne
 • Investigatii complexe
Routine Med
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Profesionalism
 • Medici cu experienta
 • Consultatii eficiente
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
 • Dificultati in contactarea clinicii prin telefon
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la pneumologie in Tulcea?

In ceea ce priveste serviciile de pneumologie din Tulcea, ai la dispozitie fie un cabinet specializat, fie o clinica in care se pot accesa consultatii si investigatii in mai multe ramuri medicale. Pentru determinarea celei mai potrivite optiuni pentru nevoile tale, in sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre activitatea unitatilor medicale din top, despre medici, despre dotarile cu aparatura si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. Citeste textul pana la capat si vei afla raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. Dr. Anca Bondarev

Cabinetul privat de pneumologie si somnologie Dr. Anca Bodarev din Tulcea este destinatia ideala pentru rezolvarea problemelor cauzate de afectiunile aparatului respirator. Vei gasi aici un medic cu experienta, specialist in pneumologie, avand competente in explorari functionale respiratorii, fibroscopie bronsica si somnologie – sindromul de apnee in somn. Cabinetul ofera pacientilor consultatii de pneumologie, spirometrie, poligrafie cardio-respiratorie si titrare APAP.

Pretul consultatiei de pneumologie este de 200 de lei.

Pacientii declara ca au beneficiat de servicii de calitate la acest cabinet, ca medicul este profesionist, bine pregatit, amabil si empatic fata de persoanele suferinde si ca unitatea medicala are dotari moderne, pentru investigatii complexe.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Anca Bondarev
Vezi Pareri

2. Routine Med

Pentru simptomatologia organelor respiratorii te pot adresa si Centrului medical Routine Med, in structura caruia exista un cabinet modern de pneumologie, coordonat de dr. Adela Badiu, medic specialist pneumolog. Clinica Routine Med a fost infiintata in Tulcea in anul 2010 si se adreseaza pacientilor din judet cu servicii de  diagnostic si tratament in 20 de specialitati clinice – cardiologie, urologie, chirurgie generala, endocrinologie, pediatrie, gastroenterologie, pneumologie, chirurgie vasculara si altele. 

Tarifele clinicii se pot vizualiza pe site-ul web. Pentru o consultatie la pneumologie vei plati aici suma de 180 de lei.

In ceea ce priveste prestatiile Centrului Routine Med, opiniile pacientilor sunt diferite, in functie de medicul la care au mers sau de investigatia accesata. Unii pacienti apreciaza ca au intalnit aici profesionalism, medici cu experienta, consultatii eficiente si un personal amabil. Pe de alta parte, sunt o multime de pacienti nemultumiti care sustin ca nu se respecta programarile si ca personalul de la receptie nu raspunde la telefon.

Concluzii

Indiferent ca alegi un cabinet specializat de pneumologie din Tulcea sau o clinica in care serviciile de diagnostic si tratament al afectiunilor respiratorii sunt incluse in oferta de servicii, ai toate sansele sa gasesti o rezolvare adecvata problemelor de sanatate de care suferi. Chiar daca nu ai multe optiuni, calitatea examinarilor si investigatiilor va fi un aspect pe care medicii pneumologi bine pregatiti din oras nu il vor neglija. Dotarile unitatilor medicale din clasamentul prezentat vin in sprijinul demersurilor medicilor in depistarea cauzelor pentru simptomele suparatoare din functionarea organelor implicate in respiratie.

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, despre cele mai bune servicii de pneumologie din Tulcea, vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, in alegerea cabinetului medical catre care sa te adresezi pentru o consultatie si investigatii specifice.