Meniu

Pneumologie Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca trebuie sa te programezi la o consultatie de pneumologie in Valcea, poti descoperi in acest articol care sunt cele mai bune optiuni de clinici, precum si costurile pe care le implica o astfel de investigatie. Medicul pneumolog este cel care se ocupa de diagnosticul, tratamentul si monitorizarea bolilor de plamani. Este nevoie sa iti faci o programare la acest specialist atunci cand prezinti simptome specifice, precum tusea cronica, respiratia suieratoare, dificultati de respiratie etc. 

Pentru a stabili cu precizie diagnosticul, medicul poate sa recomande efectuarea a diferite investigatii, cum ar fi analizele de sange. Exista cabinete de pneumologie in Valcea pe care le poti alege pentru consultatie si pentru optiuni eficiente de tratament, iar acest articol iti ofera mai multe detalii despre ele. 

Care pretul unei consultatii de pneumologie in Valcea?

Consultatia de pneumologie, care se poate efectua si in Valcea, este necesara pentru evaluarea starii de sanatate, a istoricului familial, a masurarii unor indici si a interpretarii unor analize pentru stabilirea contextului clinic. Iata care sunt clinicile unde poti beneficia de acest serviciu si care e pretul aferent unei consultatii: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Balneomedcenter
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Abordare multidisciplinara
 • Medici bine pregatiti
 • Amabilitate, implicare si empatie
 • Aparatura de ultima generatie
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta
MedLife
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate
 • Explicatii detaliate privind diagnosticul si tratamentul
 • Programari decalate
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici de pneumologie din Valcea

Pneumologia este o specialitate medicala disponibila si in cadrul unor clinici din Valcea, pe care pacientii le aleg pentru diverse consultatii, investigatii si tratamente. Astmul, fibroza pulmonara si bronsita sunt cateva dintre afectiunile in cazul carora se merge la pneumolog pentru tratament si monitorizare.

Daca locuiesti in Valcea si trebuie sa mergi la pneumolog, poti vedea in continuare care sunt cele mai bune optiuni de clinici: 

1. Balneomedcenter

Balneomedcenter este o unitate medicala foarte renumita in Valcea, unde poti merge pentru consultatia de pneumologie si pentru alte servicii medicale. Acest centru a fost deschis in anul 2014 si gazduieste o echipa cu experienta vasta, alcatuita din medici primari, medici specialisti, fiziokinetoterapeuti si asistenti medicali. Din momentul deschiderii, misiunea centrului a fost de a oferi un act medical de calitate, iar dotarile performante contribuie la indeplinirea acestui obiectiv. In departamentul de pneumologie al acestui centru profeseaza dr. Cornelia Vultur, medic primar care efectueaza consultatii si diferite investigatii specifice. La Balneomedcenter se efectueaza spirometrii, radiografii si CT pulmonar.  

O consultatie de specialitate costa 150 lei. 

Personalul de la Balneomedcenter este bine pregatit, respectuos, amabil si dornic sa ajute. Asa reiese din parerile exprimate de pacienti in mediul online, unde acestia au mentionat ca medicii sunt implicati, empatici si au un comportament exemplar. Spitalul este dotat cu aparatura de ultima generatie, iar persoanele care i-au trecut pragul spun ca s-au simtit in siguranta. Curatenia reprezinta un alt punct forte al acestui centru, la fel si abordarea multidisciplinara si diversitatea de servicii. Majoritatea parerilor sunt pozitive, insa exista si pacienti care spun ca au stat ore intregi la usa, desi aveau programare.

Vezi parerile pacientilor despre Balneomedcenter
Vezi Pareri

2. MedLife

MedLife si-a consolidat prezenta si in Valcea, prin intermediul unei hyperclinici unde sunt disponibile inclusiv servicii de pneumologie. Aceasta unitate medicala a fost infiintata in anul 2016 si are un portofoliu extins, acoperind arii terapeutice ca neurologia, cardiologia, urologia etc. Hyperclinica face parte din strategia sistemului de sanatate MedLife, a carui viziune este de a oferi servicii medicale de top in toate localitatile in care este prezent la nivel national. Calitatea este sustinuta de expertiza valoroasa a medicilor, precum si de tehnologia actuala prezenta in dotarea clinicii, unde au fost facute investitii in echipamente de ultima ora. 

Pentru o consultatie la medic specialist pneumolog, se va plati suma de 200 lei. 

HyperClinica MedLife a primit feedback pozitiv de la zeci de pacienti, care sustin ca au intalnit medici deosebiti, care sunt foarte bine pregatiti, care au rabdare si explica in detaliu diagnosticul si tratamentul. De asemenea, cadrele medicale sunt laudate pentru amabilitate, promptitudine si nu in ultimul rand, profesionalism. Cateva persoane spun ca nu au avut cea mai buna experienta, intrucat programarea lor nu a fost respectata si apelurile le-au fost preluate greu.

Concluzii

Acestea sunt optiunile pe care trebuie sa le iei in considerare daca locuiesti in Valcea si intentionezi sa mergi la o consultatie de pneumologie. Chiar daca numarul de clinici nu este la fel de mare precum in alte orase din Romania, locuitorii au acces la servicii de calitate din aceasta ramura medicala si se pot adresa unor medici cu experienta vasta.