Meniu

Podiatrie Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Unghiile incarnate, bataturile, calusurile, infectii ale piciorului si unghiilor, durerile de calcai sunt doar cateva dintre afectiunile pe care medicii podiatri din Arad le diagnosticheaza si trateaza in mod corect. Daca te confrunti cu o problema la nivelul picioarelor din sfera celor mentionate anterior, cel mai bine ar fi sa mergi la cabinetul de podiatrie din orasul tau pentru o consultatie de specialitate, pentru a solicita parerea medicului. Doar acesta este in masura sa te ajute sa descoperi care este problema cu care te confrunti, dar si care sunt solutiile pe care le poti lua in considerare. Indiferent cat de severa sau minora ar fi disfunctionalitatea picioarelor de care suferi, nu ezita sa soliciti parerea unui expert.

In Arad, din fericire, exista o unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia si unde vei primi tratamentul corespunzator. Citeste mai departe si descopera cat de multumiti sunt ceilalti pacienti care au frecventat clinica din orasul tau.

Cat costa o consultatie de podiatrie in Arad?

Pentru a sti ce buget sa pregatesti pentru o consultatie de podiatrie in Arad, cel mai bine ar fi sa te informezi cu atentie cu privire la preturile practicate pentru acest serviciu medical. Tocmai de aceea ti-am pregatit tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
PodoSante
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret Consultatie 150 Ron
  • Echipamente moderne
  • Tratamente corecte si adaptate
  • Buna pregatire si implicare
  • Experienta vasta
  • Atmosfera primitoare
  • Act medical ireprosabil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de podiatrie in Arad?

Fie ca vrei sa iti corectezi mersul prin purtarea unei orteze de specialitate sau vrei sa tratezi corect problema unghiei incarnate, cel mai bine ar fi sa apelezi la ajutorul medicului podiatru din Arad. Doar acesta te poate indruma pentru a gasi solutia potrivita, pentru ca, la final, sa te bucuri de picioare sanatoase. Citeste mai departe si afla care este clinica din oras la care poti merge cu incredere, dar si cat de multumiti sunt pacientii care au apelat la serviciile sale:

PodoSante

PodoSante este un cabinet specializat in podiatrie in Arad, unde se desfasoara servicii, proceduri si tratamente la standarde ridicate de calitate. Unitatea medicala este coordonata de Beatrice Szabo, un podiatru cu experienta in domeniu, care are competenta de a pune in aplicare o multime de servicii. Printre acestea se numara si: extragerea batarurilor, combaterea calozitatilor, monturilor (prin orteze de mentinere, protectie si corectie), durerilor de calcai, unghiilor incarnate, verucii plantare, micozei de piele, crapaturilor de calcai, transpiratiei excesive, ulceratiilor piciorului diabetic. Doamna terapeut asigura, de asemenea, consultatii pentru copii si adulti, oferind solutii personalizate pentru pacientii care se confrunta cu o postura incorecta si dureri. Avand la dispozitie echipamente moderne, toate serviciile si tratamentele puse in aplicare sunt ireprosabile.

Pretul pentru o consultatie de podiatrie este de 150 lei.

Toti pacientii care au luat in considerare unitatea medicala amintita anterior sunt multumiti pe deplin de serviciile de care au beneficiat. Doamna podolog are la dispozitie echipamente moderne si ustensile de inalta calitate pentru aplicarea corecta a tuturor tratamentelor. Aceasta da dovada de o buna pregatire, implicare si experienta vasta, tratand o multime de cazuri de pacienti cu probleme severe. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar actul medical este adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte.

Vezi parerile pacientilor despre PodoSante
Vezi Pareri

Concluzii

Daca vrei sa soliciti parerea unui expert in podiatrie in Arad, unitatea medicala pe care ti-am prezentat-o anterior este exact ce ai nevoie pentru a fi corect consultat de un specialist. Asigura-te ca citesti cu atentie si ca iti faci programare pentru o consultatie de specialitate, pentru a primi un tratament corect, adaptat in functie de problemele cu care te confrunti.