Meniu

Proctologie Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Consultatia de proctologie in Alba Iulia se poate realiza intr-o clinica privata bine cotata, unde sunt medici cu experienta vasta si personal bine instruit. Dupa o consultatie initiala, la indicatia medicului si in functie de severitatea problemelor cu hemoroizii, se poate trece la hemoroidectomie, interventia chirurgicala prin care acestia sunt indepartati.

Citeste acest articol pentru a afla la ce medic proctolog din Alba Iulia sa te programezi pentru consultatii si proceduri de specialitate! Vei descoperi o clinica privata cu mai multe specialitati medicale, unde sunt chirurgi generalisti care efectueaza si tratamente contra: hemoroizilor, fisurilor anale, abceselor si fistulelor anale, polipilor anali etc.

Cat costa consultatia de proctologie in Alba Iulia?

Poti afla tariful pentru o consultatie de proctologie, solicitat in Alba Iulia, din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Cibu
Clinica-Verificata
300 Ron
  • Pret Consultatie 300 Ron
  • Centru medical si chirurgical important din Alba Iulia
  • Medic chirurg generalist cu experienta
  • Consultatii si tratamente chirurgicale de proctologie
  • Unele specialitati sunt in contract cu CAS
  • Conditii bune de cazare
  • Aparatura performanta
  • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti efectua un consult de proctologie in Alba Iulia?

Asadar, poti sa te programezi pentru o consultatie de proctologie la o clinica privata din Alba Iulia pe care o vei descoperi in cele ce urmeaza.

Dr. Cibu

In Centrul Medical Chirurgical Dr. Cibu din Alba Iulia se afla un medic specializat in chirurgie generala, care ofera consultatii si tratamente de proctologie. Este vorba despre dr. Dan Pavelean, medic primar chirurgie, ce realizeaza diverse tratamente: incizie si drenaj furuncule sau abces, hemoroidectomie, tromboza hemoroidala, excizii de polipi anali, drenajul abcesului perianal. Acest centru medical pune la dispozitia locuitorilor din judetul Alba consultatii si interventii chirurgicale in mai multe specialitati: ORL, ginecologie, urologie, neurochirurgie, flebologie, precum si consultatii de specialitate in: pneumologie, neurologie, dermatologie si endocrinologie. Dotarile ultramoderne din aceasta clinica fac posibile interventii complexe si in deplina siguranta pentru pacienti. Unele dintre specialitati se afla in contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Alba.

Pretul unei consultatii la acest medic chirurg si proctolog din Alba Iulia este de 300 de lei, iar o hemoroidectomie costa 1.100 de lei.

Serviciile medicale oferite de clinica Dr. Cibu sunt apreciate de pacienti, acestia spunand ca au intalnit cadre medicale amabile si competente, iar personalul de la receptie este profesionist si bine instruit. De asemenea, au mai fost apreciate: curatenia, conditiile bune de cazare si aparatura medicala performanta.  Au fost exprimate si cateva nemultumiri, printre care faptul ca la unele specialitati tariful pentru o consultatie este mult prea mare pentru timpul care este alocat si pentru ceea ce ofera.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Cibu
Vezi Pareri

Concluziile noastre

In Alba Iulia nu sunt multe optiuni in materie de servicii de proctologie, dar clinica privata prezentata in acest articol are avantajul de a oferi tratamente complete, atat medicale, cat si chirurgicale. 

Astfel, tratamentul hemoroizilor se poate face chirurgical sau non-chirurgical, in functie de severitatea cazului. De asemenea, in aceasta clinica din Alba Iulia se pot realiza excizii de polipi anali si se trateaza si tromboza hemoroidala.