Meniu

Proctologie Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te supara hemoroizii si ai vrea sa gasesti rapid o solutie pentru a scapa de dureri, mancarime, sangerari si disconfort continuu, de aceea cauti servicii de proctologie in Arad. Este o problema delicata, pe care vrei sa o rezolvi eficient si vrei sa beneficiezi de metode moderne de tratament si de experienta unui medic competent.

Citeste pana la capat articolul de fata si vei afla unde gasesti un medic proctolog bun in Arad si la ce trebuie sa te astepti de la o prima consultatie, preturi si solutii posibile.

Cat costa o consultatie de proctologie in Arad?

Desi nu este cel mai important aspect al unei consultatii de proctologie in Arad, vrei sa stii cat costa aceasta, pentru a-ti organiza cat mai bine bugetul alocat sanatatii. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor spre care ar trebui sa te indrepti, precum si tarifele percepute pentru consultatii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Marcel Onita
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Medic de nota 10
 • Competenta si experienta
 • Grija si empatie fata de pacienti
 • Interventii chirurgicale reusite
MedLife
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Aparatura moderna
 • Servicii calitative
 • Medici profesionisti
 • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru servicii de proctologie in Arad?

Chiar cand ai de-a face cu numai doua optiuni in materie de servicii de proctologie in Arad, decizia nu este usoara, intrucat vrei sa te asiguri ca este cea mai buna varianta pentru sanatatea ta. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii care te vor ajuta sa te hotarasti catre care dintre clinicile din top sa te adresezi. Vei afla amanunte despre calitatea serviciilor, competentele si experienta medicilor, dotarile de care dispun si parerile pacientilor care le-au trecut pragul, pentru ca tu sa iei cea mai inspirata decizie pentru un tratament de hemoroizi in Arad.

1. Dr. Marcel Onita

Dr. Marcel Onita este medic primar chirurgie generala, avand competente in flebologie, chirurgie laparoscopica, proctologie, chirurgie oncologica si operatii de chirurgie generala. Medicul are o experienta de peste 25 de ani in lucrul cu pacientii, in mare parte dobandita ca chirurg generalist in cadrul Spitalului Municipal din Arad, dar si printr-un stagiu de pregatire la Strasbourg, unde a dobandit metode si tehnici moderne de tratament. La cabinetul sau individual privat din Arad medicul trateaza hemoroizi, fisuri anale, fistula perianala, varice, venectazii si altele.

Pentru o consultatie la acest medic proctolog din Arad vei plati suma de 200 de lei.

Pacientii sunt multumiti de activitatea medicului, de serviciile de calitate ale cabinetului si de profesionalismul specialistului. Ei spun ca au gasit aici un medic de nota 10, competent si experimentat, cu grija si empatie fata de persoanele suferinde si interventii chirurgicale reusite.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Marcel Onita
Vezi Pareri

2. MedLife

Centrul de Proctologie Medlife Genesys Arad pune la dispozitia pacientilor care sufera de hemoroizi tratamente inovatoare precum ligatura cu benzi elastice, operatie minim invaziva si care nu necesita timp de recuperare, si fototermocoagularea in spectru infrarosu, care se aplica in primele doua stadii ale bolii hemoroidale si se recomandă persoanelor cu hemoroizi interni. Dr. Gaman Alex, medic specialist chirurgie generala, diagnosticheaza în ambulator si trateaza chirurgical cazurile proctologice grave in cadrul Spitalului MedLife Genesys. Din echipa de specialisti a clinicii fac parte dr. Andrei Tomescu, medic primar chirurgie generala, si dr. Daniel Ciurdariu, medic primar chirurgie generala. Centrul de Proctologie din cadrul Spitalului MedLife Genesys face parte din cea mai mare retea privata de sanatate din Romania, cu o traditie de aproape 30 de ani pe piata serviciilor medicale din tara noastra, peste 50 de clinici si centre cu tehnica medicala ultramoderna.

Tarifele practicate sunt afisate pe site-ul MedLife. Consultatia preoperatorie la un proctolog din Arad din clinica are pretul de 230 de lei.

Multi dintre pacienti declara ca au avut aici experiente pozitive si mentioneaza ca MedLife Genesys este un spital bine dotat cu aparatura moderna, cu servicii medicale de calitate si medici profesionisti. Pe de alta parte, un numar mare de persoane sustin ca nu se respecta programarile, ca este aglomerat si ca sunt intarzieri la comunicarea rezultatelor investigatiilor.

Concluzii

Daca esti in cautarea unei solutii eficiente pentru hemoroizi, o poti gasi la un cabinet cu servicii de proctologie din Arad. Medicii chirurgi de aici au competenta si experienta necesare in cele mai moderne metode de tratament, iar dotarile clinicilor permit interventii minim invazive, cu timp de recuperare redus. Vei putea scapa rapid de simptomele deranjante ale bolii hemoroidale alegand una dintre clinicile prezentate in articolul pe carte tocmai l-ai terminat de citit. 

Cu ajutorul informatiilor din textul de mai sus ai la dispozitie toate datele necesare unei decizii bine documentate, in urma careia sa iti faci programare la un medic proctolog din Arad, care sa iti ofere tratamentul eficient de care ai nevoie.