Meniu

Proctologie Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti servicii de proctologie in Bacau, cu ajutorul carora sa poti rezolva o problema medicala care te supara, iti afecteaza activitatile zilnice, buna dispozitie si calitatea vietii in general. Desi ai incercat nenumarate solutii, unguente si evitarea pe cat posibil a cauzelor, este timpul pentru o interventie eficienta, prin care sa iti poti redobandi voia buna si energia de altadata.

Daca nu stii unde sa gasesti o clinica pentru hemoroizi in Bacau, articolul de fata iti va servi drept ghid de orientare pe piata privata de sanatate din oras.

Cat costa o consultatie de proctologie in Bacau?

Orice serviciu medical incepe cu o prima evaluare a pacientului, in cazul tau cu o consultatie de proctologie in Bacau. In tabelul de mai jos sunt incluse numele clinicilor in care ai putea sa o obtii, precum si tarifele practicate de fiecare dintre ele pentru examinarea initiala.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Anastasios
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii excelente
 • Medici profesionisti
 • Rabdare si empatie fata de pacienti
 • Sfaturi si explicatii
 • Personal amabil
 • Punctualitate in respectarea programarilor
 • Interior curat si primitor
Laurus Medical
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Dotari cu aparatura de ultima generatie
 • Abordare moderna a tratamentelor si interventiilor chirurgicale
 • Profesionalismul si competente medicilor
 • Empatia si amabilitatea personalului
 • Solutii eficiente de tratament
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la un cabinet de proctologie in Bacau?

Vrei sa beneficiezi de calitatea si profesionalism in evaluarea bolii hemoroidale, de o stabilire cu exactitate a stadiului in care te afli si de solutii eficiente de tratament de proctologie in Bacau. Pentru a ajunge la o decizie, trebuie sa iei in calcul mai multe aspecte, precum standardele la care lucreaza clinicile din top, metodele folosite in interventii, competentele medicilor si opiniile pacientilor care le-au trecut pragul si care s-au aflat candva in aceeasi situatie cu tine. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. Anastasios

Centrul medical Anastasios din Bacau dispune de servicii de proctologie si este deservit in aceasta ramura medicala de o echipa specializata in diagnosticarea si tratamentul afectiunilor proctologice, cu o experienta vasta si mii de pacienti tratati la nivel national. Medicii au competente dovedite in diagnosticul si tratament hemoroizi interni, hemoroizi externi, fisuri anale, polipi anali, sindromul colonului iritabil, incontinenta fecala, boala pilonidalam marisce hemoroidale, abces si fistula anorectala, atonie sfincteriana. Te vei adresa aici una dintre medicii: dr. Catalin Opinca, medic specialist chirurgie generala, dr. Vlad Porumb, medic primar chirurgie generala, dr. Ioan Zaharia, medic specialist chirurgie generala, sau dr. Bianca Elena Milea, medic specialist chirurgie generala. Centrul medical Anastasios pune la dispozitia bacauoanilor 12 specialitati medicale, aparatura performanta si peste 30 de medici bine pregatiti. In reteaua Anastasios se regasesc doua clinici, una in Cluj-Napoca si alta in Bacau.

Pretul unei consultatii la un medic proctolog din Bacau de la aceasta clinica este de 200 de lei.

Aceasta clinica inregistreaza un grad ridicat de multumire in randul pacientilor care i-au trecut pragul. Potrivit recenziilor din mediul online, serviciile sunt excelente, medicii profesionisti se apleaca asupra problemelor pacientilor cu rabdare si empatie, oferind explicatii despre afectiunile de care acestia sufera. De asemenea, se apreciaza ca personalul clinicii este amabil, ca timpul de asteptare este mic si ca interiorul centrului medical este curat si primitor.

Vezi parerile pacientilor despre Anastasios
Vezi Pareri

2. Laurus Medical

La Spitalul Laurus Medical din Bacau, pacientii pot accesa servicii de proctologie atat in ambulatoriu, cat si cu spitalizare, tratamente ultramoderne pentru hemoroizi, care rezolva cazuri pana la gradul al IV-lea. Tratamentul este considerabil mai putin agresiv decat interventia chirurgicala clasica, se face rapid, in doar 45 de minute, fara internare, iar recuperarea pacientului se face in timp foarte scurt. Nu mai putin de noua medici chirurgi bine pregatiti, coordonati de dr. Dan Perju, medic primar chirurgie generala, doctor in stiinte medicale, competenta in chirurgie laparoscopica, pot efectua operatii pentru hemoroizi. Laurus Medical Bacau face parte dintr-o retea de sanatate cu centre in 10 mari orase ale Romaniei, cu o experienta de peste 17 ani in domeniile medicale in care activeaza, atat in medicina clasica, cat si in metode si terapii de ultima generatie.

Pentru o consultatie de proctologie vei plati aici suma de 250 de lei.

Pacientii clinicii sunt multumiti de serviciile de calitate ale acesteia, de dotarile cu aparatura de ultima generatie, de abordarea moderna a tratamentelor si interventiilor chirurgicale, de profesionalismul si competentele multiple ale medicilor, de empatia si amabilitatea personalului, precum si de solutiile eficiente de tratament.

Concluzii

Daca te-ai hotarat sa apelezi la servicii de proctologie in Bacau pentru a scapa de simptomele neplacute ale hemoroizilor, clinicile private din oras iti pot oferi cele mai moderne metode de tratament, cu aparatura de ultima generatie si medici competenti. Vei beneficia aici de interventii minim invazive, eficiente, rapide, nedureroase si cu timp de recuperare redus. Vei putea conta pe experienta si buna pregatire a unor colective de medici chirurgi care au operat cu succes mii de pacienti care s-au aflat candva in aceeasi situatie ca tine.

Nu mai amana vizita la un proctolog din Bacau si inregistreaza acum o programare la consultatie, un prim pas catre o sanatate mai buna si cresterea calitatii vietii.