Meniu

Proctologie Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu diaree sau constipatie in mod regulat, intampini dureri dupa defecatie, disconfort in zona rectala atunci cand te asezi sau mergi si vrei sa soliciti ajutorul unui medic proctolog din Braila pentru a afla concret despre ce este vorba? Exista o multime de persoane care se confrunta cu afectiuni anorectale care amana vizita la medic cu gandul si speranta ca vor trece de la sine. Din pacate, multi ajung sa apeleze la ajutorul medicilor cand afectiunile sunt destul de avansate, iar tratamentul trebuie sa fie administrat pe termen lung. Tocmai de aceea te incurajam sa apelezi cat mai curand la medicul de specialitate, pentru a nu da sansa problemelor intestinale sau anorectale sa iti puna sanatatea in pericol.

Spre norocul celor care locuiesc in Braila, au sansa de a apela la ajutorul unui medic cu o buna pregatire in domeniu la una dintre clinicile de specialitate. Citeste in continuare si descopera care sunt clinicile din orasul tau la care poti apela cu incredere pentru a fi tratat in mod corespunzator.

Cat costa o consultatie de proctologie in Braila?

Inainte de a merge la o unitate medicala specializata in proctologie in Braila pentru a fi consultat de un medic cu experienta vasta in domeniu, te incurajam sa te informezi cu atentie in legatura cu preturile aplicate. Pentru a-ti simplifica munca, ti-am pregatit un tabel cu toate tarifele practicate in oras pentru un astfel de serviciu medical:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Mateus
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Clinica moderna
 • Act medical ireprosabil
 • Atmosfera primitoare
 • Consultatii amanuntite
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate excelente
West Clinique
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Amabilitate
 • Implicare si empatie
 • Atmosfera primitoare
 • Diagnosticare precisa
 • Tratament personalizat
 • Rezultate excelente
Centrul Grivita
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Implicare si empatie
 • Buna pregatire
 • Profesionalism
 • Diagnosticare corecta
 • Investigatii precise
 • Tratament personalizat
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in proctologie in Braila

Din fericire, in Braila exista trei clinici in cadrul carora se regaseste specialitatea de proctologie unde vei fi consultat de medici cu o buna pregatire in domeniu si capabili sa asigure rezultate ireprosabile. Citeste mai departe si descopera care sunt aceste clinici, dar si ce impresia au avut ceilalti pacienti care le-au pasit pragul si au beneficiat de serviciile lor:

1. Clinica Mateus

Clinica Mateus este o unitate medicala multidisciplinara din Braila care asigura si consultatii de proctologie pentru pacientii cu diverse probleme anorectale. Echipa da dovada de implicare si o buna pregatire in domeniu, asigurand un act medical ireprosabil, adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient, dar si in functie de patologiile cu care se confrunta. Departamentul de proctologie si, implicit, de chirurgie generala, este reprezentat de urmatorii medici: dr. Dragos Alexandru Prisacaru, medic primar in chirurgie generala (competente in endoscopie digestiva diagnostica, terapeutica, ultrasonografie generala) si dr. Cozmin Marius Radulescu, medic primar in chirurgie generala (competente in endoscopie digestiva diagnostica). Printre serviciile puse in aplicare sunt amintite si: consult proctologic, colonoscopie, test helicobacter Pylori, bandare hemoroizi etc.

Pretul pentru o consultatie proctologica este de 200 lei.

Clinica este moderna, echipa cu cele necesare astfel incat actul medical desfasurat sa fie unul ireprosabil, iar atmosfera este una primitoare. Consultatiile proctologice sunt amanuntite, fiind modalitatea eficienta prin care medicul poate stabili un diagnostic corect, dar si un plan personalizat de tratament adaptat in functie de necesitatile pacientului. Aparaturile folosite sunt de ultima generatie, iar rezultatele obtinute sunt excelente.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Mateus
Vezi Pareri

2. West Clinique

West Clinique este un laborator de analize si o clinica multidisciplinara din Braila, in cadrul careia ai posibilitatea de a beneficia de consultatii de proctologie la standarde ridicate. In cadrul departamentului de chirurgie generala isi desfasoara activitatea dr. Stefan Tuca, medic primar in chirurgie generala, care poate desfasura cu precizie tratamentul chirurgical al hemoroizilor, indiferent cat de avansata este problema de sanatate a pacientului. Acesta este supraspecializat in laparoscopia avansata, asigurand o multime de interventii chirurgicale reusite, printre care numara si cura chirurgicala a herniilor sau operatia de micsorare a stomacului (gastric sleeve).

Pretul aplicat pentru o consultatie de proctologie este de 250 lei la medicul primar.

Echipa medicala prezenta in unitatea medicala West Clinique este bine pregatita in domeniu, amabila, implicata si empatica, asigurand o atmosfera primitoare pentru toti pacientii, indiferent cat de severe sunt afectiunile cu care se confrunta. Diagnosticarea este precisa, tratamentul pus in aplicare este adaptat in functie de necesitatile pacientilor, iar rezultatele obtinute sunt excelente. 

3. Centrul Grivita

Centrul Grivita este o alta unitate multidisciplinara din Braila care asigura consultatii de proctologie la standarde ridicate. Echipa din cadrul acestui departament medicale este compusa din: dr. Corneliu Botezatu, medic primar in chirurgie generala si dr. Corneliu Talanca, medic specialist, care asigura investigatii complete si tratamente nonchirurgicale de tip ambulator pentru hemoroizi. Pe langa acestea, mai sunt puse in aplicare si: bandari hemoroizi, excizie marisca hemoroidala sau tratamente pentru fisuri anale, fistule perianale, abcese perianale. De asemenea, se aplica si urmatoarele investigatii: ecografie, anuscopie, videocolonoscopie, polipi colonici, biopsie.

Pretul aplicat pentru o consultatie de proctologie este de 220 lei.

Personalul medical da dovada de implicare, empatie, o buna pregatire si profesionalism in actul medical pe care il desfasoara, asigurand pacientilor rezultate excelente. Diagnosticarea este corecta, stabilita in urma unei consultatii amanuntite sau a unor investigatii precise, iar tratamentul aplicat este atent adaptat in functie de necesitatile pacientului. Singurul minus este ca programarile nu sunt respectate cu precizie.

Concluzii

Ai luat hotararea de a merge la un consult proctologic efectuat de un medic experimentat din Braila, dar nu stii exact catre care unitati medicale sa iti indrepti atentia? Atunci cele trei optiuni pe care ti le-am adus la cunostinta anterior sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de rezultatele dorite. Stim cat de important este pentru tine sa beneficiezi de servicii de calitate, tocmai de aceea ti-am prezentat doar medici puternic apreciati pentru serviciile pe care le-au desfasurat.