Meniu

Proctologie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te supara simptomele colono-rectale, ai dureri, sangerari sau presiune constanta in zona anala si esti in cautarea unor servicii de proctologie in Bucuresti. Daca nu stii unde sa soliciti diagnostic si tratament adecvat pentru hemoroizi si eventual sa beneficiezi de o interventie chirurgicala pentru aceasta afectiune, articolul de fata iti va servi drept ghid de orientare pe o piata bogata a serviciilor medicale private din Capitala.

Citeste-l pana la capat si afla care sunt cele mai apreciate clinici specializate si unde poti gasi un medic proctolog bun in Bucuresti, pentru a te ajuta sa iti imbunatatesti starea de sanatate si calitatea generala a vietii.

Cat costa o consultatie de proctologie in Bucuresti?

Nu intotdeauna este posibil sa beneficiezi de servicii decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate, de aceea vrei sa fii pregatit/-a si sa te informezi care este pretul unei consultatii in regim privat de proctologie in Bucuresti. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa te indrepti pentru rezolvarea problemei de care suferi, precum si tarifele percepute pentru consultatii de fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Servicii de calitate
 • Dotari performante
 • Medici competenti si experiementati
 • Interventii de succes
 • Comunicarea cu pacientii necesita imbunatatiri
Clinica Mediproct
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Interventii chirurgicale de succes
 • Dr. Sorin Andrei – cel mai bun proctolog
 • Operatii care au schimbat in bine viata pacientilor
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
ProEstetica
700 Ron
 • Pret Consultatie 700 Ron
 • Medici profesionisti
 • Seriozitate in actul medical
 • Precizie in interventii
 • Solutii chirurgicale inovatoare
 • Servicii calitative
 • Preturi ridicate
Proctoline
500 Ron
 • Pret Consultatie 500 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Metode chirurgicale moderne, minim invazive
 • Timp de recuperare scurt dupa operatie
 • Preturi mari
Medicover
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii integrate
 • Medici competenti si amabili
 • Aparatura moderna
 • Tratamente eficiente
 • Timp de asteptare mare
 • Acces dificil la servicii in baza abonamentului
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de proctologie din Bucuresti

Desi te bucura existenta unui clasament al celor mai bune clinici cu servicii de proctologie din Bucuresti, vrei sa poti face o evaluare proprie a clinicilor inainte de a lua decizia de a suna pentru o programare la consultatie. Pentru aceasta ai nevoie de informatii suplimentare despre calitatea serviciilor, despre dotarile unitatilor medicale, despre proceduri si investigatii disponibile, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul cabinetelor specializate.

In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi amanuntele care te intereseaza pentru a lua o decizie bine intemeiata rational si vei afla unde poti face o operatie de hemoroizi in Bucuresti.

1. Laurus Medical 

Daca esti in cautarea unui tratament pentru hemoroizi in Bucuresti, la Clinica Laurus Medical vei putea gasi o solutie eficienta pentru ameliorarea simtomelor neplacute si eliminarea cauzelor acestora, la un cabinet de proctologie, specializat in diagnosticul si metode terapeutice pentru hemoroizi, fisuri anale, alte afectiuni anale, precum abcesul anal, fistula perianala, cancerul anal, tromboza anala, si pentru afectiuni de colon ca intestin iritabil, diverticuloza si cancerul de colon. Laurus Medical beneficiaza de aparatura performanta pentru o serie de proceduri si interventii, inclusiv tratamentul minim invaziv cu laser, disponibil in reteaua medicala in Bucuresti, Cluj-Napoca, Deva si Buzau. Este deservita de o echipa alcatuita din sase chirurgi generalisti, coordonati de dr. Daniel-Iulian Voiculescu, medic primar chirurgie generala, director medical, doctor in stiinte medicale, cadru didactic universitar – sef de lucrari. Clinica din Bucuresti face parte dintr-o retea de sanatate cu centre in 10 mari orase ale Romaniei, cu o experienta de peste 17 ani in domeniile medicale in care activeaza, atat in medicina clasica, cat si in metode si terapii de ultima generatie.

Pentru o consultatie la un proctolog din Bucuresti de la acest centru medical vei plati suma de 350 de lei.

Pacientii sunt multumiti de experienta inregistrata la Laurus Medical si recomanda serviciile de calitate, dotarile performante ale clinicii, competenta si experienta medicilor, interventiile de succes de care au beneficiat aici. Sunt si persoane nemultumite de comportamentul lipsit de profesionalism al personalului de la receptie, de slaba comunicare cu pacientii a anagajatilor de la front desk.

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical 
Vezi Pareri

2. Clinica Mediproct

Multe persoane care cauta o clinica pentru hemoroizi in Bucuresti vor gasi la Mediproct servicii specializate de proctologie: tratamentul bolii hemoroidale fara operatie, tratamentul nechirurgical al fisurilor anale, tratamentul fistulelor ano-perianeale, tratamentul trombozei hemoroidale, tratamentul tromboflebitei hemoroidale, tratamentul abceselor ano-perianale, estetica ano-perianala (rezectie mariste hemoroidale), rezectie polipi de canal anal – rect inferior (cu examen histopatologic). Dr. Sorin Andrei este medic primar chirurg, supraspecializat in chirurgie proctologica. Este fondatorul Clinicii Mediproct, infiintata in anul 2007, in care pacientii au acces la consultatii si tratamente in domeniile chirurgie generala, gastroenterologie, proctologie, ginecologie, urologie, cardiologie.

O consultatie la aceasta clinica de proctologie din Bucuresti are pretul de 300 de lei.

Pacientii se declara multumiti de serviciile de calitate ale clinicii, de profesionalismul medicilor, de dotarile moderne de care dispune unitatea medicala si de interventiile chirurgicale incununate de succes. Despre dr. Sorin Andrei se spune ca este cel mai bun proctolog si ca operatiile efectuate de el au schimbat in bine viata pacientilor. Unele persoane sunt nemultumite de lipsa de solicitudine a personalului de la receptie.

3. ProEstetica

Tratarea cu laser a hemoroizilor, coagularea cu infrarosu si metoda ligaturilor elastice sunt tratamentele chirurgicale de proctologie disponibile la ProEstetica, o clinica din Bucuresti infiintata in anul 1994, de reputatii chirurgi dr. Dana Mihaela Jianu si dr. Stefan Adrian Jianu, care s-au orientat de la inceput catre chirurgia minim invaziva si o abordare holistica a sanatatii si frumusetii. In cei aproape 30 de ani de existenta, clinica a inregistrat o serie de premiere valoroase: primul implant mamar siliconic, primul tratament cu laser endovenos pentru varice, primele operatii de hernie fara internare, primele injectari de toxina botulinica pentru riduri si cu acid hialuronic, primele reconstructii mamare cu tesut adipos, primele augmentari mamare prin areola (transareolar), primele scleroterapii ecoghidate si primele proceduri de regenerare tisulara simultana.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie de chirurgie vei plati aici suma de 700 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de serviciile de calitate ale ProEstetica si mentioneaza in recenziile din mediul online ca au gasit aici profesionalism si seriozitate, precizie in interventii si solutii chirurgicale inovatoare si eficiente. Unele persoane apreciaza ca preturile sunt ridicate.

4. Proctoline

Din 1997, Clinica Proctoline din Bucuresti ofera pacientilor servicii specializate de proctologie, consultatii si tratament pentru afectiunilor ano-rectale prin interventii chirurgicale minim invazive, fara operatie si fara internare. Medicii de aici sunt chirurgi cu experienta, care au beneficiat de stagii de specializare in metodele non-invazive de tratament al hemoroizilor si fisurilor anale in clinicile Proctoline din Israel si Federatia Rusa. Centrul din Capitala este deservit de o echipa medicala coordonata de prof. univ. dr. Silviu Constantinoiu, medic primar chirurgie generala. Reteaua Proctoline este reprezentata in Romania de 14 clinici specializate in proctologie.

O consultatie de proctologie are aici pretul de 500 de lei.

O buna parte a pacientilor apreciaza serviciile de calitate, metodele chirurgicale moderne, minim interventionale, cu timp de recuperare foarte scurt, profesionalismul si experienta medicilor. Sunt si persoane care sunt de parere ca preturile practicate sunt mari.

5. Medicover

Reteaua medicala Medicover ofera in Bucuresti servicii de chirurgie generala si proctologie, la cabinetul dr. Roxana-Florina Ristea, medic specialist chirurg. Le poti accesa la Clinica Victoria Medicover, Clinica The Bridge Medicover si la Spitalul Medicover Pipera. Nu mai putin de 11 centre in Bucuresti si alte unitati medicale in 14 orase ale tarii alcatuiesc o retea medicala de proportii, cu spitale, clinici, laboratoare si centre de recoltare in Romania, parte a grupului international Medicover, care activeaza in tara noastra de peste 27 de ani in domeniul serviciilor de sanatate.

Consultatia de proctologie te va costa la aceasta clinica suma de 250 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite in ceea ce priveste experientele avute in clinicile Medicover. Unii sustin ca avut parte de tratamente eficiente si de medici competenti si amabili. De asemenea, cei care sia-u exprimat opiniile in recenzii remarca serviciile integrate si aparatura moderna. Pe de alta parte, multi pacienti reclama ca timpul de asteptare este mare si ca este dificil sa gasesti medici disponibili daca apelezi la servicii in baza unui abonament.

Concluzii

Daca te supara hemoroizii si ai decis sa faci o schimbare in viata ta, ai toate sansele sa beneficiezi de tratamente si interventii de succes in Capitala, intrucat serviciile de proctologie din Bucuresti sunt de domeniul excelentei. Se remarca aceasta specializare medicala prin chirurgi deosebit de apreciati, cu experienta vasta in salile de operatii, in interventii minim invazive si in noile tehnologii de tratament, cu ajutorul laserului. Clinicile in care activeaza sunt dotate cu tehnologie de ultima generatie si aplica cele mai noi metode de interventie in afectiunile ano-rectale.

Cu ajutorul informatiilor din textul pe care tocmai l-ai terminat de citit, despre cei mai buni medici proctologi din Bucuresti, cu siguranta vei reusi sa iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, alegand cabinetul caruia sa te adresezi pentru ameliorarea simptomelor si imbunatatirea calitatii vietii.