Meniu

Proctologie Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai incercat tot felul de solutii pentru ameliorarea simptomelor hemoroizilor si ele si-au dovedit ineficienta, este timpul sa te adresezi unui specialist, la un cabinet de proctologie din Focsani. Il poti gasi in cadrul unui clinici de top din oras, dotate cu aparatura moderna si metode inovatoare in tratamentul afectiunilor ano-rectale.

Pentru a afla unde ar trebui sa mergi pentru a gasi un proctolog bun in Focsani, citeste pana la capat acest articol, care iti va servi drept ghid de orientare pe piata de servicii medicale private din municipiul resedinta a judetului Vrancea.

Cat costa o consultatie de proctologie in Focsani?

Desigur ca pretul nu este cel mai important aspect al vizitei la medic, insa ai vrea sa fii pregatit/-a din toate punctele de vedere, inclusiv financiar, atunci cand mergi la o consultatie de proctologie in Focsani. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa te indrepti, precum si tarifele practicate pentru consultatii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici competenti si profesionisti
 • Rabdare si amabilitate fata de pacienti
 • Solutii eficiente de tratament
 • Explicatii amanuntite
Clinica Tineretii
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Clinica cu servicii integrate
 • Standarde inalte de calitate
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Echipamente noi si performante
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru servicii de proctologie in Focsani?

Daca vrei sa raspunzi la aceasta intrebare, vei spune, desigur, ca vrei sa alegi cele mai bune servicii de proctologie din Focsani si cel mai competent specialist. Ca sa te asiguri ca iei o decizie inspirata pentru sanatatea ta, ai nevoie de informatii suplimentare din activitatea celor doua clinici incluse in tabelul de mai sus. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla amanunte despre standardele lor de lucru, despre calificarile si experienta medicilor, despre dotarile cu echipamente de care dispun si despre parerile pacientilor care le-au trecut pragul. 

1. Laurus Medical

Laurus Medical reprezinta alegerea numarul 1 pentru sute de pacienti care se confrunta cu dureri, hemoragii, disconfort si alte neplaceri cauzate de hemoroizi, fiind prima clinica din Focsani specializat in tratamente de proctologie. Interventiile se efectueaza atat in ambulatoriu, cat si cu spitalizare si se realizeaza cu metode ultramoderne, care rezolva cazuri de hemoroizi de pana la gradul al IV-lea. Tratamentul este considerabil mai putin agresiv decat interventia chirurgicala clasica, se face rapid, in doar 45 de minute, fara internare, iar recuperarea pacientului se face in timp foarte scurt. Te vei adresa aici unuia dintre cei patru chirurgi cu experienta: dr. Adrian Ciocan, medic primar chirurgie generala, competenta in endoscopie digestiva, dr. Gabriel Toea, medic specialist chirurgie generala, dr. Adrian Beznea, medic primar chirurgie generala, doctor in medicina, si dr. Manuela Tiru, medic specialist chirurgie generala. Laurus Medical Focsani face parte dintr-o retea de sanatate cu centre in 10 mari orase ale Romaniei, cu o experienta de peste 17 ani in domeniile medicale in care activeaza, atat in medicina clasica, cat si in metode si terapii de ultima generatie.

O consultatie de proctologie la aceasta clinica are pretul de 200 de lei.

Pacientii considera ca au beneficiat de servicii de calitate la Laurus Medical Focsani, de competenta si profesionalism din partea medicilor, de rabdare si empatie, de explicatii amanuntite despre diagnostic si proceduri terapeutice, precum si de solutii de tratament eficient. Sunt si persoane nemultumite, care reclama intarzierile in onorarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

2. Clinica Tineretii

La Clinica Tineretii din Focsani, dr. Mihai Ionescu, medic primar chirurgie generala, acorda consultatii de proctologie, consultatii de chirurgie, efectueaza ligaturare hemoroizi, endoscopie digestiva, interventii chirurgicale clasice, de  chirurgie laparoscopica si operatii de chirurgie oncologica. Serviciile Clinicii Tineretii din Focsani includ consultatii in 18 specializari, fise medicale, EEG, stimulare magnetica transcraniana, osteodensitometrie Dexa, ecografie, analiza posturala, kinetoterapie, EKG, recoltare analize si PlusOptix.

O consultatie la medicul proctolog din aceasta clinica are pretul de 180 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de prestatiile centrului medical, apreciind serviciile integrate in aceeasi clinica, standardele de lucru, medicii profesionisti, cu experienta, echipamentele noi si performante. Pe de alta parte, timpul mare de asteptare provoaca nemultumiri multora dintre persoanele care au trecut pragul unitatii medicale.

Concluzii

Pentru consultatii si tratamente de proctologie in Focsani, te poti adresa unei clinici medicale de top din oras, dotata cu aparatura performanta si personal bine pregatit. Desi nu sunt multe optiuni de clinici care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul hemoroizilor, solutiile de calitate puse la dispozitia pacientilor care sufera de afectiuni ano-rectale fac din municipiul resedinta a judetului Vrancea o destinatie potrivita pentru rezolvarea problemelor proctologice. Echipamentele de ultima generatie, competentele si experienta medicilor chirurgi de aici sunt argumente care te conving sa alegi una dintre centrele medicale prezentate in acest articol, pentru o interventie reusita, care sa iti imbunatateasca sanatatea si calitatea vietii.