Meniu

Proctologie Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Hemoroizii pot influenta in mod negativ calitatea vietii persoanelor afectate, de aceea solicitarea ajutorul specializat trebuie sa intervina cat mai curand, in acest sens sprijinul primit la un cabinet de proctologie din Pitesti fiind esential. Exista o serie de metode prin care poti tine in control afectiunile ano-rectale, insa interventia chirurgicala este uneori solutia cea mai eficienta si, in anumite cazuri, definitiva pentru ameliorarea simptomelor.

Daca nu stii incotro sa mergi la o clinica pentru hemoroizi in Pitesti, acest articol iti sta la dispozitie cu informatii utile, cu ajutorul carora te poti orienta pe piata de sanatate privata din oras.

Cat costa o consultatie de proctologie in Pitesti?

Decizia de a accesa un serviciu medical vine de multe ori la pachet cu intrebari legate de preturi si de posibilitatea integrarii costurilor in bugetul propriu sau al familie, iar o consultatie de proctologie in Pitesti nu face exceptie. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor carora ar trebui sa te adresezi pentru o interventie care sa iti refaca starea de sanatate si calitatea vietii, precum si tarifele practicate pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Clinica moderna
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Proceduri inovatoare de tratament
 • Solutii eficiente
 • Aparatura de ultima generatie
Muntenia Hospital
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Cel mai profesionist spital din Arges
 • Servicii de calitate
 • Act medical superior
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti un cabinet de proctologie in Pitesti?

Grija pentru sanatate se manifesta si in alegerea celor mai bune servicii de proctologie in Pitesti, astfel incat sa te poti asigura ca ai beneficiat de un diagnostic precis si de un tratament eficient. Nu este usor sa traiesti cu o afectiune care te afecteaza in cele mai inoportune momente, care iti reduce buna dispozitie si cheful de viata, cauzand un disconfort permanent, mai ales daca ai un job care presupune munca de birou si stat pe scaun ore intregi. De aceea ai vrea sa te examineze un medic proctolog din Pitesti, care sa aiba competenta si experienta necesare unui tratament modern, minim invaziv, cu rezultate garantate. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii care te vor ajuta sa te decizi ce clinica sa alegi. Vei afla despre calitatea serviciilor, calificarile medicilor, dotarile de care dispun si despre opiniile pacientilor tratati in cabinetele lor.

1. Laurus Medical 

Laurus Medical este primul centru medical specializat in tratamentul hemoroizilor si fisurilor anale din Pitesti, in care serviciile de proctologie sunt asigurate de chirurgi cu experienta: dr. Dan Radu Popescu, medic primar chirurgie generala, dr. Bogdan Dimitriu, medic specialist chirurgie generala, dr. Alexandru Margaritescu, medic specialist chirurgie generala, si dr. Andrei Danet, medic specialist chirurgie cardio-vasculara. Cura hemoroizilor si fisurilor anale se face aici prin ligatura cu benzi elastice si fototermocoagulare in infrarosu, metode inovatoare in tratamentul bolii hemoroidale, efectuate in ambulatoriu, fara spitalizare, care nu necesita concediu medical sau intreruperea activitatilor cotidiene. Clinica din Pitesti face parte dintr-o retea de sanatate cu centre in 10 mari orase ale Romaniei, cu o experienta de peste 17 ani in domeniile medicale in care activeaza, atat in medicina clasica, cat si in metode si terapii de ultima generatie.

Pentru o consultatie de proctologie, clinica percepe suma de 250 de lei.

Pacientii din Arges se declara multumiti de Laurus Medical si spun ca este o clinica moderna, cu servicii de calitate, medici profesionisti si experimentati, proceduri inovatoare de tratament, solutii eficiente, cu minimum de durere si disconfort, si aparatura de ultima generatie.

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical 
Vezi Pareri

2. Muntenia Hospital

Serviciile chirurgicale de la Muntenia Hospital includ: consultatii de chirurgie si proctologie in cadrul ambulatoriului de specialitate, proceduri terapeutice individualizate; spitalizare de zi (pentru interventii de colecistita cronica, flebita, tromboflebita, vene varicoase, insuficienta venoasa, biopsie de ganglion limfatic, hemoroidectomia sau operatia de hemoroizi, debridarea excizionala a partilor moi, drenajul abceselor tegumentelor, rezectia unghii incarnate s.a.); spitalizare continua pentru  colecistectomie laparoscopica, cura herniei inghinale clasic si laparoscopic, cura herniei femurale, cura eventratiei, hemoroidectomia, limfadenectomie axilara. Serviciile se pot acorda si in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, cu bilet de trimitere de la medicul de familie si in limita unor fonduri alocate lunar. Pentru interventiile asupra hemoroizilor iti sta la dispozitie un colectiv de medici bine pregatit, alcatuit din sase chirurgi generalisti. Muntenia Hospital Pitesti este un spital cu ambulatoriu cu peste 20 de specialitati medicale, bloc operator cu 2 sali de interventii chirurgicale, complet echipate, 2 sali pentru interventii chirurgicale minore, rezerve pentru pacienti in conditii hoteliere, aparatura chirurgicala moderna, centru de imagistica si laborator de analize acreditat.

Pe site-ul acestei unitati medicale private pot fi vizualizate tarifele pentru serviciile disponibile. O consultatie de chirurgie generala are pretul de 220 de lei.

Pacientii dau marturie despre experiente diferite la Muntenia Hospital. Unii dintre ei considera ca este cel mai profesionist spital din Arges, cu servicii de calitate si un act medical superior altor unitati de acest tip. Pe de alta parte, multi pacienti acuza slaba gestionare a programarilor, care genereaza timp de asteptare mare si un comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

Concluzii

Chiar daca nu ai la dispozitie multe optiuni pentru servicii de proctologie in Pitesti, la clinicile prezentate in acest articol vei gasi solutii de calitate pentru problemele tale de sanatate cauzate de hemoroizi. Municipiul resedinta a judetului Arges este un centru bine dezvoltat in materie de servicii medicale private. Poti solicita aici tratamente inovatoare precum ligatura cu benzi elastice si fototermocoagulare in infrarosu pentru boala hemoroidala, dar si tratament chirurgicale clasice, precum hemoroidectomia. 

Cele doua unitati medicale din Pitesti sunt dotate cu aparatura performanta si deservite de colective de medici chirurgi bine pregatiti si experimentati in domeniul proctologiei. Oricare va fi alegerea ta, vei beneficia de un diagnostic corect si de un tratament personalizat, in functie de nevoile tale.