Meniu

Psihiatru Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-a fost recomandat de catre medicul de familie sa mergi la un cabinet de psihiatrie in Braila pentru a primi un diagnostic corect, dar si un tratament pe masura? Atunci cel mai bine ar fi sa ii asculti sfatul. Depresia, anxietatea sau tulburarile comportamentale cum ar fi tulburarea obsesiv compulsiva nu trebuie sa fie ignorate, mai ales daca iti influenteaza negativ activitatile din viata de zi cu zi. Odata ce ai sesizat ca astfel de probleme nu trec de la sine, ajungand chiar sa pierzi controlul asupra emotiilor, apeleaza cu incredere la un medic psihiatru, care stie exact ce are de facut. Astfel de afectiuni pot prelua controlul asupra luciditatii si vietii tale, ajungand sa te expui in situatii periculoase.

Cu toate ca in Braila nu exista atat de multi medici psihiatri la care sa poti apela, iti recomandam sa citesti in continuare si sa descoperi care este unitatea medicala la care iti recomandam sa mergi, pentru a pune in sfarsit capat episoadelor severe si prelungite de depresie. Iata tot ce trebuie sa stii despre aceasta unitate medicala.

Cat costa o consultatie de psihiatrie in Braila?

Inainte de a merge la un psihiatru bun in Braila, iti recomandam sa iei in considerare si preturile care sunt aplicate pentru o consultatie de specialitate. Pentru a-ti simplifica semnificativ munca, ti-am pregatit un tabel in cele ce urmeaza cu tariful practicat in Braila pentru acest serviciu medical, astfel incat sa stii ce buget sa pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Sf. Pantelimon
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret Consultatie 150 Ron
  • Buna pregatire
  • Implicare
  • Atentie la detalii
  • Atmosfera primitoare
  • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de psihiatrie in Braila?

Fie ca ai trecut printr-un eveniment traumatizant sau te confrunti cu o problema psihica pe care cel mai probabil ai mostenit-o genetic din familie, trebuie sa te asiguri ca stii un psihiatru in Braila la care sa apelezi in situatiile urgente. Bolile psihice sunt de-a dreptul periculoase si au luat cu asalt populatia din prezent, din cauza stresului cronic care a pus stapanire pe vietile multor persoane. Afla tot ce trebuie sa stii despre institutia medicala din Braila unde poti primi tratament specializat:

Spitalul de Psihiatrie „Sf. Pantelimon”

Spitalul de Psihiatrie „Sf. Pantelimon” asigura servicii medicale de sanatate mintala in Braila. Si-a inceput activitatea in anul 2002 in baza Ordinului Ministerului Sanatatii nr. 801/16.10.2002 si prioritizeaza insanatosirea pacientilor indiferent cat de severe sunt bolile cu care se confrunta. Cuprinde trei sectii de psihiatrie, primele doua fiind dotate cu cate 90 de paturi, iar ultima cu 61, o camera de garda, paturi pentru insotitori, farmacie, laborator de analize medicale, laborator de radiologie si imagistica medicala etc. Echipa de medici este formata din doctori cu o buna pregatire, care au absolvit medii universitare prestigioase si care au dobandit o experienta vasta in domeniu, asigurand un psihodiagnostic corect si un plan adecvat de tratament.

Pretul pentru o consultatie de psihiatrie este de 150 lei.

Aproape toti pacientii care au apelat la serviciile Spitalului de Psihiatrie „Sf. Pantelimon” s-au declarat a fi multumiti de prestatia medicilor. Echipa de doctori psihiatri da dovada de o buna pregatire in domeniu, este implicata, atenta la detalii si asigura o atmosfera primitoare pentru toata lumea. De asemenea, cabinetul este placut amenajat, iar tratamentele stabilite sunt personalizate in functie de fiecare persoana in parte. Din pacate, exista situatii in care programarile nu sunt respectate.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul de Psihiatrie „Sf. Pantelimon”
Vezi Pareri

Concluzii

Nu vrei sa existe riscul ca problemele psihice sa degenereze, motiv pentru care te-ai hotarat sa mergi la un cabinet de psihiatrie in Braila? atunci iti recomandam sa iei in considerare unitatea medicala amintita anterior, unde vei primi un ajutor de specialitate si unde vei fi tratat corect in functie de problemele de care suferi.