Meniu

Psihiatru copii Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti psihiatru copii in Bucuresti sector 1 si nu stii care ar fi cea mai buna solutie pentru nevoile de sanatate ale copilului tau. In acest articol vei gasi o prezentare a serviciilor specializate din aceasta zona a Capitalei.

Citeste-l pana la capat, pentru a putea identifica in Bucuresti sector 1 clinicile si cabinetele de psihiatrie pediatrica cu standarde ridicate in diagnosticul si tratamentul afectiunilor si tulburarilor mintale.

Cat costa o consultatie la psihiatru copii in Bucuresti sector 1?

Misiunea medicului in cadrul unei consultatii, in acest caz la psihiatru copii in Bucuresti sector 1, este delicata, de aceea vrei sa fii 100 % prezent/-a si sa te concentrezi pe nevoile copilului si pe informatiile pe care trebuie sa i le furnizezi medicului. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor si cabinetelor in care ai putea sa gasesti o rezolvare a problemei medicale a copilului, precum si tarifele percepute pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Top-Derm Clinics
Clinica-Verificata
450 Ron
 • Pret Consultatie 450 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si competenti
 • Amabilitate si empatie fata de pacienti
 • Dotari moderne
 • Timp de asteptare mare
Ioana Medical Center
280 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 280 Ron
 • Clinica moderna
 • Ambient primitor
 • Personal amabil
 • Medici profesionisti
 • Doctorii comunica bine cu copiii
 • Solutii eficiente de tratament
Centrul Evelyne
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Centru de recuperare modern
 • Servicii de calitate
 • Medici si terapeuti profesionisti
 • Personal prietenos cu copiii
 • Tratamente cu rezultate uimitoare
Clinica Nobis
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si compententi
 • Rezolvarea unor probleme delicate de sanatate mintala si emotionala
 • Solutii terapeutice bune
 • Ambient primitor
MindCare MedLife
380 Ron
 • Pret Consultatie 380 Ron
 • Echipamente moderne
 • Medici profesionisti
 • Tratamente personalizate eficiente
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul celor mai bune servicii la psihiatru copii in Bucuresti sector 1

Cand este vorba despre sanatatea copilului tau, iti doresti intotdeauna cele mai bune servicii, ceea ce este perfect valabil si pentru o consultatie la un psihiatru copii in Bucuresti sector 1. Pentru a te asigura ca iei cea mai buna decizie in alegerea cabinetului de psihiatrie pediatrica la care sa mergi cu cel mic, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea fiecaruia dintre ele. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre standardele de lucru, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor si parintilor micilor pacienti care le-au trecut pragul.

1. Top-Derm Clinics

La cabinetul de psihiatrie pediatrica din cadrul Top-Derm Clinics din Bucuresti sector 1 te poti adresa unui psihiatru copii si adolescenti pentru tulburari de neurodezvoltare, tulburari de atentie cu hiperactivitate, tulburari de opozitie cu provocare, tulburari de conduita, tulburari specifice ale achizitiilor scolare, schizofrenia si tulburarea schizo-afectiva, tulburarea depresiva, tulburarile afective, tulburari anxioase, ticuri, tulburarea obsesiv-compulsiva, tulburari de eliminare, tulburari de stres post-traumatic, tulburari alimentare, tulburari de atasament, tulburari emotionale, tulburari de consum de substante, abuz si neglijare, tulburari reactive. Vei conta aici pe competentele dr. Ramona Octaviana Gheorghe, medic primar psihiatrie pediatrica si psihoterapeut adlerian, doctor in stiinte medicale, cu peste 14 ani de experienta in lucrul cu copii, adolescenti si parinti, lector de cursuri de psihodinamica psihopatologiei. Top-Derm Clinics este clinica infiintata in anul 2003 de prof. univ. dr. Olga Simionescu, reputat dermatolog, care a reunit in jurul sau medici pasionati de profesie, care activeaza in cele 16 cabinete ale centrului medical din sector 1.

Pretul unei consultatii la psihiatrie pediatrica este de 450 de lei.

Pacientii clinicii apreciaza serviciile de calitate, profesionalismul si competentele medicilor, amabilitatea si empatia fata de persoanele tratate si dotarile moderne. Sunt si persoane pentru care timpul petrecut in sala de asteptare este un motiv de nemultumire.

Vezi parerile pacientilor despre Top-Derm Clinics
Vezi Pareri

2. Ioana Medical Center

Ioana Medical Center este o clinica de familie din Bucuresti sector 1, cu servicii adresate in principal copiilor si adolescentilor, cabinete de pediatrie, psihiatru copii, neurologie pediatrica, pneumologie pediatrica, dermatologie, logopedie si interventii de dezvoltare, psihologie clinica si psihoterapie, apifitoterapie, homeopatie si grupuri de dezvoltare personala. O echipa alcatuita din cinci medici bine pregatiti iti sta la dispozitie la cabinetul de psihiatrie pediatrica: dr. Ioana Popescu, medic specialist psihiatrie pediatrica, psihoterapeut adlerian, dr. Gabriela Rusu, medic specialist psihiatrie pediatrica, psihoterapeut adlerian, Ana-Maria Iosupescu, medic specialist psihiatrie pediatrica, dr. Bogdan Budisteanu, medic primar psihiatrie pediatrica, competenta in consilierea familiei, copilului si adolescentului, si dr. Cristina Stanciu, medic specialist psihiatrie pediatrica, competenta in psihoterapia familiei. Medicii de la Ioana Medical Center se afla in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, atat pentru serviciile de consult psihiatric decontate prin sistemul de asigurari de sanatate, cat si pentru serviciile conexe de psihologie clinica prestate in clinica.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie contra-cost la psihiatru copii vei plati 280 de lei la medic specialist si 340 de lei la medic primar.

Parintii micilor pacienti considera ca Ioana Medical Center este o clinica moderna, cu un ambient primitor, personal amabil, medici profesionisti, care comunica foarte bine cu copiii, si solutii eficiente de diagnostic si tratament. Sunt si persoane nemultumite de organizarea programarilor si comunicarea cu receptia.

3. Centrul Evelyne

Centrul Evelyne sau Institutul Copilului din Bucuresti sector 1 este specializat in servicii de recuperare si dezvoltare a copiilor si ofera consultatii la psihiatru copii, consultatii de neurologie pediatrica, kinetoterapie, electroencefalograma copii si adolescenti, evaluare psihologica copii si adolescenti, psihoterapie individuala, terapie educationala, logopedie, evaluarea situatiei sociale a familiei, consiliere copii si adolescenti, consiliere si sustinere parinti. La cabinetul de psihiatrie pediatrica o vei intalni pe dr. Ramona Gheorghe, medic primar psihiatrie pediatrica, membru in Asociata Romana de Psihiatria Copilului si Adolescentului, Societatea de Neurologie si Psihiatrie a Copilului si Adolescentului, Federatia Romana de Psihoterapie, European College of Psycho-Neuro-Pharmacology si altele.

Lista de preturi este publicata pe site-ul centrului. O consultatie la medic specialist psihiatru copii are pretul de 200 de lei, in timp ce consultatia la medic primar psihiatrie pediatrica are un tarif de 250 de lei.

Parintii copiilor tratati in acest centru au numeroase aprecieri pozitive pentru activitatea acestuia. In recenziile din mediul online se mentioneaza ca Evelyne este un centru de recuperare modern, cu servicii de calitate, medici si terapeuti profesionisti si prietenosi cu cei mici si ca tratamentele aplicate aici au avut rezultate uimitoare.

4. Clinica Nobis

Clinica Nobis din Bucuresti sector 1 este un centru de sanatate mintala care reuneste cabinete specializate de psihiatrie adulti si psihiatru copii si adolescenti si care are la baza clinica fondata de dr. Gabriela Barbu in urma cu un deceniu. La cabinetul de psihiatrie pediatrica poti beneficia de evaluarea starii psiho-emotionale a copilului tau, de formularea diagnosticului si stabilirea unui plan de interventie terapeutica personalizat. Te poti adresa aici pentru tulburari de neuro-dezvoltare, perturbarea activitatii si atentiei, opozitionism provocator, tulburari de comportament, tulburari anxioase si depresive, fobii, tulburari obsesiv-compulsive, ticuri, tulburari de alimentatie in copilarie si adolescenta, tulburari de somn, tulburari ale controlului sfincterian. Vei apela aici la competentele dr. Hermina Ionescu, medic specialist psihiatrie pediatrica, cu experienta de peste 5 ani in lucrul cu copii si adolescenti, psihoterapeut sistemic de familie si cuplu, autonom.

Preturile clinicii pot fi vizualizate pe site-ul acesteia. O consultatie cu durata de 50 de minute la psihiatru copii si adolescenti se poate accesa contra sumei de 300 de lei.

Pacientii si parintii micilor pacienti considera ca serviciile clinicii Nobis sunt de calitate, ca medicii sunt profesionisti si competenti in rezolvarea unor probleme delicate de sanatate mintala si emotionala, ca solutiile recomandate si aplicate aici au fost eficiente si ca centrul are un ambient primitor.

5. Centrul MindCare MedLife

MindCare este un centru de excelenta in sanatate mintala, din Bucuresti sector 1, in cadrul retelei medicale MedLife, care ofera servicii de psihiatrie si psihoterapie tuturor categoriilor de varsta – consultatii la psihiatru pentru copii, adolescenti si adulti, psihoterapie – atât individual, cat si in cadrul grupurilor (psihoterapie de grup, sistemica – de familie, de cuplu) sau sub forma de ateliere de informare si suport pe diferite teme. Cabinetele din structura centrului sunt specializate in diabet si nutritie, psihiatrie, psihiatrie pediatrica, psihoterapie copii / logopedie. Vei intalni aici un colectiv alcatuit din cinci medici dedicati: dr. Adrian Anton, medic specialist psihiatrie pediatrica, dr. Cornelia Paraipan, medic specialist psihiatrie pediatrica, dr. Sabina-Maria Rada, medic specialist psihiatrie pediatrica, dr. Gabriela Rusu,  medic specialist psihiatrie pediatrica, si dr. Rodica-Augusta Urziceanu, medic specialist psihiatrie pediatrica. 

Tarifele centrului sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie de psihiatrie copii vei plati aici suma de 380 de lei.

In ceea ce priveste prestatiile centrului, parerile pacientilor sunt impartite. Pe de o parte, sunt apreciate echipamentele moderne, profesionalismul medicilor si tratamentele personalizate eficiente. Pe de alta parte, sunt acuzate lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor, faptul ca receptia raspunde greu la telefon si durata mica a consultatiilor.

Concluzii

Daca ai nevoie de serviciile unui psihiatru copii, in Bucuresti sector 1 ai toate sansele sa obtii o evaluare profesionista a starii sale mintale si emotionale, un diagnostic corect si un tratament personalizat potrivit afectiunii sau tulburarii de care poate fi afectat cel mic. Vei gasi aici clinici si cabinete de top, adevarate centre de excelenta in abordarea domeniului psihiatrie pediatrica, medici competenti si capabili sa comunice eficient cu copiii.

La centrele medicale specializate din Bucuresti sector 1 tratamentele medicamentoase se imbina cu psihoterapia si terapii complementare adaptate anumitor tulburari de neuro-dezvoltare, afectivitate, atentie si concentrare si altor patologii din sfera psihiatriei pediatrice.