Meniu

Psihiatru copii Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca identifici tulburari emotionale si comportamentele ale copilului tau si crezi ca ai nevoie de ajutor de specialitate, nu ezita sa il ceri si mergi cu cel mic la un cabinet medical din proximitatea locuinte, in acest caz la un psihiatru copii in Bucuresti sector 4. Un medic competent iti poate spulbera grijile de parinte si iti poate oferi solutii terapeutice pentru o rezolvare eficienta a problemelor.

In afara unor recomandari clare, este greu sa cercetezi si sa iti dai seama care este cel mai bun cabinet de psihiatrie pentru copilul tau si unde trebuie sa mergi la in Bucuresti sector 4, pentru a-l gasi.

Cat costa o consultatie la un psihiatru copii in Bucuresti sector 4?

Cand mergi cu cel mic la medic, vrei sa te concentrezi exclusiv pe nevoile lui emotionale si sa inlaturi orice necunoscuta care te-ar putea perturba, cum ar fi costul unei consultatii la psihiatru copii in Bucuresti sector 4. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor carora ar trebui sa te adresezi, precum si preturile practicate pentru consultatii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Alegria
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Atmosfera relaxanta
 • Interior placut si elegant
 • Medici si psihologi profesionisti, cu experienta
 • Comunicare buna cu pacientul
 • Rezolvari pentru o gama larga de probleme
Clinica Hope
270 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 270 Ron
 • Servicii de calitate
 • Oferta bogata de consultatii si investigatii
 • Medici competenti
 • Comunicare excelenta cu pacientii
 • Tratamente eficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la psihiatru copii in Bucuresti sector 4?

Ai nevoie de cele mai bune servicii pentru copilul tau la un psihiatru copii in Bucuresti sector 4, de aceea este normal sa iti doresti sa cunosti mai multe informatii despre clinicile amintite mai sus. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla detalii despre standardele de lucru, despre competentele medicilor si despre opiniile parintilor micilor pacienti care le-au trecut pragul.

1. Clinica Alegria

Pentru un psihiatru copii competent si dedicat meseriei si micilor pacienti te poti adresa cabinetului de psihiatrie pediatrica de la Clinica Alegria din Bucuresti sector 4. Echipa medicala este alcatuita din dr. Ioana Podaru, dr. Eugen Radulescu si dr. Mirela Gorongia, medici specialisti in psihiatrie pediatrica. Te poti adresa acestora pentru tulburari afective si emotionale-anxietate, depresie, stari de panica, fobii, tulburari de stres, tulburare obsesiv-compulsiva, tulburari de neurodezvoltare-tulburari din spectrul autist, tulburare hiperkinetica, tulburari de limbaj si învățare, retard mintal, boala ticurilor, tulburari de conduita, tulburari de alimentatie (anorexie, bulimie), tulburari ale controlului sfincterian (enuresis, encoprezis), deficit de atentie, agitatie psihomotorie si tulburari de comportament. Clinica Alegria este o clinica dedicata sanatatii mintale a adultilor si copiilor, cu servicii de psihiatrie, psihologie, psihoterapie si terapii alternative.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie la psihiatru copii, cu durata de 50 de minute, vei achita suma de 300 de lei.

Pacientii se declara foarte multumiti de prestatiile Clinicii Alegria, mentionand ca puncte forte ale experintei inregistrate aici atmosfera relaxanta din cabinete, interiorul elegant si placut, calitatea consultatiilor si sedintelor de terapie, medicii si psihologii profesionisti si comunicativi si rezolvarea eficienta a problemelor medicale, comportamentale sau emotionale pentru care au venit aici.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Alegria  
Vezi Pareri

2. Clinica Hope

Clinica Hope este specializata in psihiatrie si psihoterapie pentru persoanele de toate varstele, prin urmare este locul ideal in care poti merge cu cel mic la o consultatie la psihiatru copii in Bucuresti sector 4. Clinica Hope este un centru medical premiat international pentru bune practici in domeniul medicinei, in care vei gasi terapie de calitate, programe specializate de tratament pentru fiecare tulburare, metode de tratament a caror eficienta este demonstrata stiintific. Consultatia de psihiatrie pediatrica se desfasoara aici in mai multe etape: prelevarea datelor de anamneza de la parinti sau persoana adulta care insoteste copilul, in timp ce acesta este orientat catre activitati distractive sau relaxante, interviul cu copilul sau adolescentul, discutia cu parintii si formularea concluziilor, respectiv a diagnosticului, eventualelor investigatii suplimentare si a planului de tratament, care poate include consilierea psihologica a familiei, terapia psihofarmacologica sau psihoterapia individuala, dupa caz. Clinica Alegria din Bucuresti este deservita in specializarea psihiatrie pediatrica de o echipa alcatuita din sase medici bine pregatiti.

Lista de preturi pentru servicii este publicata pe site-ul web. O consultatie la medic primar de psihiatrie pediatrica te va costa 310 lei, iar o consultatie la un specialist psihiatru copii are pretul de 270 de lei.

Pacientii au o parere buna despre serviciile de calitate ale clinicii, despre oferta bogata de consultatii si investigatii psihiatrice, despre competentele medicilor si abilitatea acestora de a comunica excelent cu persoanele suferinde. Totodata, se mentioneaza in recenziile din mediul online ca tratamentele prescrise si administrate aici sunt eficiente.

Concluzii

Problemele de sanatate mintala, emotionala sau de comunicare ale celor mici poate fi gestionate sau solutionate cu succes la un cabinet de psihiatru copii din Bucuresti sector 4, in cadrul unor clinici de top specializate in psihiatrie, psihologie si psihoterapie. Experienta medicilor si maniera personalizata in care abordeaza fiecare pacient au un rol hotarator in identificarea celor mai bune solutii de diagnostic si tratament pentru afectiunile psihice ale copiilor.