Meniu

Psihiatru Hunedoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru probleme si simptome de sanatate mintala, pentru tulburari emotionale si de comportament, pentru insomnii, anxietate, depresii te poti adresa unui cabinet de psihiatrie din Hunedoara. Daca nu ai gasit inca un specialist pentru un diagnostic corect si un tratament adecvat, din acest articol vei afla informatii bine documentate despre serviciile medicale specializate din oras, cu ajutorul carora sa te orientezi pe piata privata de sanatate de aici.

Citeste-l pana la capat si vei putea identifica cele mai bune servicii pentru nevoile tale si un bun psihiatru in Hunedoara, pe care competentele si experienta caruia sa poti conta.

Cat costa o consultatie la psihiatrie in Hunedoara?

Vrei sa cunosti cat mai multe detalii despre ce presupune vizita la un cabinet de psihiatrie din Hunedoara, iar pretul este printre aspectele relevante de care esti interesat/-a. In tabelul de mai jos vei gasi numele unitatilor medicale catre care ar trebui sa te indrepti, precum si tarifele percepute de fiecare dintre ele pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
CarollMed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Clinica moderna
 • Servicii de calitate
 • Abordare amabila si empatica
 • Dotari de ultima generatie
 • Interior curat si primitor
 • Lipsa locurilor de parcare
Armedica
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Aparatura performanta
 • Analize si investigatii de acuratete
 • Solutii eficiente de tratament
Spitalul Municipal
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Investitii in aparatura moderna
 • Medici profesionisti
 • Experienta in actul medical
 • Solutii eficiente de tratament
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de empatie a cadrelor medicale
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de psihiatrie din Hunedoara

Cand este vorba despre sanatatea ta, iti doresti intotdeauna cele mai bune servicii, iar diagnosticul si tratamentul de psihiatrie in Hunedoara nu fac exceptie. Pentru o alegere inspirata, pe care sa nu o regreti mai tarziu, ai nevoie de mai multe informatii despre standardele la care lucreaza unitatile medicale din clasament, despre competentele psihiatrilor care le deservesc, despre dotari si despre parerile pacientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. CarollMed

La cabinetul de psihiatrie al Clinicii CarollMed din Hunedoara, pacientii pot accesa consultatii de specialitate pentru adulti pentru angajare, examen psihiatric pentru soferi si in vederea obtinerii permisului de port-arma, referat medical pentru handicap si pensie de invalid, certificate si adeverinte medicale. Il vei gasi aici pe dr. Norbert Demeter, medic primar psihiatru. Clinica CarollMed a fost infiintata in anul 2016 de dr. Carollina Radu, medic primar boli infectioase, medic specialist in boli endocrine, cu experienta de peste 30 de ani, si pune la dispozitia pacientilor din Hunedoara analize medicale si diagnostic si tratament in 20 de specializari medicale.

Pretul unei consultatii la un medic psihiatru din Hunedoara din cadrul acestei clinici este de 150 de lei.

Pacientii apreciaza ca la CarollMed au gasit o clinica moderna, cu servicii de calitate, medici profesionisti, o abordare amabila si empatica, dotari de ultima generatie si un interior curat si primitor. Un aspect care ar putea fi imbunatatit este legat de locurile de parcare, care lipsesc in prezent.

Vezi parerile pacientilor despre CarollMed
Vezi Pareri

2. Armedica

Clinica Armedica din Hunedoara reuneste cabinete medicala in specializarile cardiologie, medicina interna, neurologie, neuropsihiatrie, dermatologie, reumatologie, psihiatrie, pediatrie si cardiologie pediatrica, stomatologie, psihologie, un laborator de analize medicale si imagistica medicala – radiologie si ecografie. La cabinetul de psihiatrie te vei adresa dr. Ramona Baranescu, medic specialist psihiatru in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, pentru consultatii, controale, diagnostic, referat medical si prescrierea retete de tratament. Laboratorul Centrul de Diagnostic Armedica a fost inaugurat in anul 2005 si se adreseaza locuitorilor Hunedoarei cu servicii medicale prestate de medici cu experienta, care lucreaza cu aparatura moderna.

Fara bilet de trimitere de la medicul de familie, contra-cost, o consultatie la psihiatru are aici pretul de 120 de lei.

Armedica este un centru medical aprecia de pacientii din Hunedoara pentru calitatea serviciilor, profesionalismul si experienta medicilor, aparatura performanta, analizele si investigatiile de acuratete si solutiile eficiente de tratament.

3. Spitalul Municipal Dr. Al. Simionescu Hunedoara

Sectia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Dr. Al. Simionescu din Hunedoara este condusa de dr. Ruxandra Ghita, medic primar psihiatru, si deservita de un colectiv alcatuit din patru medici bine pregatiti: dr. Mircea George Harau, medic primar psihiatrie, dr. Lioara Petruta Sicoe, medic primar psihiatrie, dr. Carol-Norbert Demeter, medic primar psihiatrie, si dr. Alberto Daniel Cozmescu, medic specialist psihiatru. Serviciile se pot accesa fie in regim de spitalizare, unitatea dispunand de un numar de 30 de paturi pentru internare, precum si in regim ambulatoriu. Spitalul Municipal din Hunedoara a fost pus in functiune in anul 1968 si deserveste in prezent populatia municipiului de aproximativ 60.525 locuitori si pe cei aproape 30.000 de locuitori din localitatile invecinate orasului.

Pentru o consultatie contra-cost la psihiatrie vei plati suma de 100 de lei.

Pacientii apreciaza ca spitalul s-a schimbat in mod placut in ultimii ani, prin investitiile in aparatura moderna. Aspectele pozitive privesc profesionalismul si experienta medicilor si solutiile eficiente de tratament. Pe de alta parte, ca in orice spital de stat, sunt reclamate timpul de asteptare mare si lipsa de empatie a cadrelor medicale.

Concluzii

In ceea ce priveste serviciile de psihiatrie in Hunedoara, se poate afirma ca municipiul este bine reprezentat atat in sectorul public, cat si in cel privat de sanatate. Pe langa optiunea pentru unul dintre medicii competenti de la Spitalul Municipal din localitate, hunedorenii pot conta pe doua clinici private de top din oras, cu aparatura performanta si servicii de calitate. 

Hunedoara dispune de medici bine pregatiti si experimentati in domeniul psihiatriei, care ofera pacientilor consultatii amanuntite, diagnostic, referate medicale, avize psihiatrice, prescriptii de tratament si sfaturi utile pentru gestionarea afectiunilor si tulburarilor mintale. Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, in alegerea unui psihiatru care sa iti satisfaca in mod optim nevoile si exigentele.