Meniu

Psihiatru Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Orice persoana se poate confrunta la un moment dat in viata cu insomnii, stari de panica, anxietate, depresie si alte tulburari de sanatate mintala, pentru care este nevoie de un specialist la un cabinet din proximitate, in cazul tau, de servicii de psihiatrie in Piatra Neamt. Daca treci printr-o perioada dificila si te confrunti cu astfel de probleme, poti solicita o consultatie de specialitate la unul dintre medicii psihiatri din oras, pe care ii poti gasi in cadrul unor cabinete si clinici moderne.

In cazul in care nu ai descoperit inca un medic bun, acest articol te va ajuta sa identifici acel psihiatru din Piatra Neamt care sa iti ofere un diagnostic corect si un tratament adecvat.

Cat costa o consultatie la psihiatrie in Piatra Neamt?

Desi nu este cel mai important aspect al vizitei la medic, pretul consultatiei la psihiatrie in Piatra Neamt este un element pe care vrei sa il cunosti inainte de a ajunge la cabinet. In tabelul de mai jos vei gasi numele unitatilor medicale catre care ar trebui sa te indrepti si tarifele pentru consultatii percepute de fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Costin
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret Consultatie 150 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medic profesionist
  • Intelegere si empatie fata de pacienti
  • Atmosfera placuta in timpul consultatiilor
  • Solutii eficiente de tratament
Antares Clinic
80 Ron
  • Pret Consultatie 80 Ron
  • Servicii calitative
  • Aparatura performanta
  • Medici profesionisti
  • Timp de asteptare mare
  • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru servicii de psihiatrie in Piatra Neamt?

Nu ai multe optiuni privind serviciile de psihiatrie in Piatra Neamt, insa calitatea acestora te poate convinge daca este cazul sa ramai in oras pentru o consultatie, diagnostic si tratament sau sa te indrepti catre un centru cu mai multe variante. Pentru o decizie bine informata, ai nevoie de mai multe informatii despre activitatea unitatilor medicale mentionate in tabelul de mai sus, despre standardele de lucru, despre competentele medicilor, despre dotari si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

In sectiunea urmatoare vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale si vei afla unde gasesti cei mai buni medici psihiatri din Piatra Neamt.

1. Dr. Melania Costin

La Cabinetul Medical Individual Privat de Psihiatrie Dr. Melania Costin din Piatra Neamt, pacientii cu probleme de sanatate mintala, tulburari si simptomele pe fondul unor traume emotionale si psihice se pot adresa pentru evaluare, diagnostic, prescriptie medicala si psihoterapie. Dr. Melania Costin este medic primar psihiatru, psihoterapeut si are o experienta de lucru cu pacientii din anul 2015.

Tariful pentru o consultatie la acest cabinet de psihiatrie din Piatra Neamt este de 150 de lei. 

Pacientii sunt multumiti de experienta la cabinet si considera ca au beneficiat de servicii de calitate, de un medic profesionist, de intelegere si empatie in timpul consultatiilor, de o atmosfera placuta, care le-a inspirat incredere si de solutii eficiente de tratament.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Melania Costin
Vezi Pareri

2. Antares Clinic

Antares Clinic din Piatra Neamt este sediul central al unei retele private de servicii medicale si ofera peste 20 de specialitati medicale, analize medicale si investigatii complete de radiologie si imagistica medicala. Psihiatria poate fi accesata in cadrul Centrului Antares Gara, unde vei beneficia de consultatii, controale, diagnosticul, tratamentul si monitorizarea afectiunilor si tulburarilor mintale. Vei conta aici pe competente si experienta a doi medici bine pregatiti: dr. Cristina Toma, medic specialist psihiatru, si dr. Cristian Sava, medic primar psihiatru.

Tarifele practicate sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie la unul dintre acesti medici psihiatri din Piatra Neamt, pretul este de 80 de lei.

O mare parte a pacientilor se declara multumiti de prestatiile acestei clinici. Sunt apreciate calitatea serviciilor, aparatura performanta si medicii profesionisti. Pe de alta parte, multe dintre persoanele care au trecut pragul clinicii Antares spun ca personalul de la receptie are un comportament lipsit de amabilitate si empatie si ca programarile sunt slab gestionate, ceea ce provoaca timp de asteptare mare.

Concluzii

Este adevarat ca nu ai multe optiuni in ceea ce priveste serviciile de psihiatrie din Piatra Neamt, insa, asa cum probabil ti-ai dat seama din lectura acestui articol, calitatea acestora poate fi un argument bun in alegerile pacientilor care au nevoie de consultatii, diagnostic si tratament pentru problemele de sanatate mintala. Unitatile medicale prezentate in textul de mai sus lucreaza la standarde inalte, iar medicii au o buna pregatire de specialitate si o experienta clinica vasta.

Nu este cazul sa amani vizita la un psihiatru bun din Piatra Neamt, cu ajutorul caruia sa iti poti rezolva problemele de sanatate cu care te confrunti. Dupa citirea articolului, cu siguranta ai toate datele necesare pentru a te hotari unde sa mergi pentru a beneficia de sprijin specializat, prin care sa iti imbunatatesti calitatea vietii si relatiile cu persoanele dragi din viata ta, care pot fi afectate acum de momentele dificile prin care treci.