Meniu

Psihiatru Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru tratamentul si gestionarea unor probleme de sanatate psihica, o optiune este sa apelezi la serviciile unui cabinet de psihiatrie din Severin. Psihiatrul este medicul care se ocupa de diagnosticul si tratamentul tulburarilor mintale, iar oamenii sunt incurajati sa mearga la o consultatie atunci cand sedintele de consiliere psihologica nu sunt suficiente si anumite simptome le afecteaza grav viata de zi cu zi. 

Cateva dintre problemele pentru care se recomanda consultatia la psihiatru sunt depresia severa, tulburarea bipolara si schizofrenia. Medicul poate recomanda tratament medicamentos, care de cele mai multe ori functioneaza eficient impreuna cu terapia. Desi in Severin nu exista foarte multe cabinete si clinici care ofera servicii din aceasta specializare, locuitorii din Drobeta-Turnu Severin au la dispozitie o optiune foarte buna, despre care vei afla mai multe in continuare.

Care este pretul pentru o consultatie de psihiatrie in Severin?

Inainte de a isi face o programare in Severin la cabinetul de psihiatrie, numerosi viitori pacienti isi doresc sa cunoasca pretul. Daca te numeri printre acestia si urmeaza sa mergi la o consultatie sau vrei sa faci o progamare pentru un membru al familiei, tabelul de mai jos iti poate fi de folos. Acesta prezinta care e cea mai buna optiune din oras in materie de servicii de psihiatrie, impreuna cu tariful aferent unei consultatii: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul General
Clinica-Verificata
100 Ron
  • Pret Consultatie 100 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medici profesionisti
  • Empatie si amabilitate
  • Respect si atentie deosebita pentru pacient
  • Conditii foarte bune
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti beneficia de servicii de psihiatrie in Severin?

Pentru consultatii de psihiatrie si recomandari din partea unor specialisti, cei care locuiesc in Severin pot sa aleaga serviciile urmatoarei unitati medicale:

Spitalul General Cai Ferate

Spitalul General Cai Ferate din Severin are o lista complexa de servicii, pe care se regaseste si psihiatria. Acest spital are in componenta mai multe cabinete specializate, precum si laborator de analize, departament de radiologie si imagistica, farmacie generala. Misiunea spitalului este de a oferi acces la ingrijiri medicale de calitate din mai multe domenii, utilizand aparatura moderna si reunind medici cu experienta. In cabinetul de psihiatrie isi desfasoara activitatea dr. Elena Roxana Tunsoiu, medic specialist in aceasta disciplina medicala. 

Pentru o consultatie de specialitate, tariful este de 100 lei.

Zeci de pacienti au impartasit impresii in mediul online despre acest spital. Cei mai multi dintre ei se declara multumiti si lauda intregul personal, fiind de parere ca acest spital este de referinta pentru Drobeta-Turnu Severin. Medicii sunt profesionisti, empatici, amabili si inspira incredere. Pacientii sunt tratati cu respect si atentie deosebita. De asemenea, conditiile sunt foarte bune. 

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul General Cai Ferate
Vezi Pareri

Concluzii

Desi nu sunt disponibile la fel de multe cabinete de psihiatrie ca in alte orase mari din tara, in Severin exista un spital unde vei gasi medici specializati in aceasta disciplina medicala. Acestia asculta cu atentie pacientii si dezvolta planuri de tratamente adecvate, monitorizand evolutia si ajustand tratamentul la nevoie.