Meniu

Psihiatru Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Persoanele care se prezinta in cabinetele psihiatrilor din Tulcea o fac din dorinta de a depasi diferite afectiuni ale caror simptome interfereaza cu activitatile obisnuite si care au un impact grav asupra starii de spirit si asupra relatiilor cu cei din jur. Este vorba despre probleme ca depresia, anxietatea severa, peceptiile distorsionate asupra realitatii, gandurile de autovatamare sau de a ii rani pe cei din jur, precum si anumite dependente. Toate acestea sunt motive intemeiate pentru a cere ajutor din partea unui medic specializat in psihiatrie. 

In vreme ce psihologul pune la dispozitie sedinte de consiliere care au la baza dezvoltarea personala si abilitatea de gestionare a emotiilor, psihiatrul este cel care iti poate recomanda tratament medicamentos. In cazul tulburarilor psihice, tratamentul prescris de medic functioneaza in armonie cu sedintele de terapie. 

Care este pretul unei consultatii la psihiatru in Tulcea?

Daca locuiesti in Tulcea si ai luat decizia de a merge la psihiatru sau vrei sa faci o programare pentru o persoana draga, urmatorul tabel te poate ajuta sa iti faci o idee cu privire la costurile pe care le implica o consultatie la medic:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
S. de Urgenta
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret Consultatie 150 Ron
  • Servicii medicale de calitate
  • Personal bine pregatit
  • Profesionalism
  • Empatie si implicare
  • Conditii foarte bune
  • Timpul de asteptare este lung
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti gasi un medic psihiatru in Tulcea?

Numarul de cabinete din Tulcea unde poti gasi un psihiatru nu este la fel de mare precum in alte orase. Cu toate acestea, exista o varianta despre care vei afla mai multe in continuare:

Spitalul de Urgenta Tulcea

Activitatea Spitalului de Urgenta din Tulcea a inceput in anul 1974 si este optiunea principala pentru cei care locuiesc in aceasta localitate si au nevoie de serviciile unui psihiatru. Spitalul a fost deschis cu scopul de a pune la dispozitia comunitatii asistenta medicala complexa si calitativa, pentru tratamentul unui spectru larg de boli sau pentru prevenirea acestora. Spitalul reuneste mai multe departamente, in care se ofera servicii medicale din specialitati ca: endocrinologia, cardiologia, neurologia, medicina interna etc. Colectivul este format din 140 de medici, iar intregul personal reuneste 1.267 de oameni.

Pretul unei consultatii de psihiatrie este de 150 lei.

Parerile oamenilor despre acest spital sunt impartite. Majoritatea dintre acestia considera ca echipa da dovada de profesionalism, rabdare, empatie si implicare. Personalul este grijuliu si conditiile sunt foarte bune. Exista si persoane care au o parere diferita si care sustin ca atitudinea unor medici si asistente lasa de dorit, sustinand ca timpul de asteptare este lung. 

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul de Urgenta Tulcea
Vezi Pareri

Concluzii

Nu ezita sa ceri ajutorul unui psihiatru daca medicul tau ti-a recomandat sa o faci sau daca esti de parere ca ai nevoie de ajutorul unui medic specialist, pe care il vei gasi inclusiv in Tulcea. Medicamentele pot fi necesare pentru a opri evolutia unei afectiuni, care poate avansa catre o tulburare psihica cronica sau care poate pune in pericol siguranta pacientului.