Meniu

Psiholog copii Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui psiholog pentru copii in Bacau? Prima vizita este deosebit de importanta, intrucat impresia pe care terapeutul o lasa asupra celui mic poate influenta urmatoarele sedinte pe care le va efectua acesta. De teama ca interactiunea dintre psiholog si pacient nu va fi una placuta, multi parinti evita sa-i duca pe cei mici la cabinet, ceea ce duce la agravarea problemelor existente. 

De asemenea, nu toti psihologii care isi desfasoara activitatea in Bacau dispun de pregatirea necesara pentru a oferi consultatii copiilor. In oras exista psihologi ale caror servicii se adreseaza exclusiv adultilor, dar si care sunt dispusi sa lucreze cu adolescenti sau cu copii care au implinit deja o anumita varsta. Fiecare pacient are nevoie de o abordare potrivita, in functie de etapa vietii in care se afla la momentul respectiv.  

Cat costa o consultatie la un psiholog pentru copii in Bacau? 

Nu toate clinicile la care oamenii se pot programa pentru a vorbi cu un psiholog pentru copii din Bacau practica aceleasi tarife. In schimb, preturile pot fi mai mult sau putin accesibile, iar factorii care contribuie cel mai adesea la aceste diferente de pret sunt pregatirea si experienta acumulata de psihologul care se ocupa de efectuarea serviciilor. Ai la dispozitie mai multe detalii in tabelul:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Clinica Psimed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 150 Ron
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Diverse pachete
 • Tratamente unice in oras
Roxana Voisei
150 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 150 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Servicii online
 • Atmosfera placuta
 • Program flexibil
Miniclinic
120 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 120 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Cursuri de formare
 • Program sambata
 • Preturi accesibile
Dana Elena Iacob
120 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 120 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Servicii online
 • Atmosfera placuta
 • Cursuri de formare
Gabriela Matei
150 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 150 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Cursuri de formare
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici care ofera consultatii cu un psiholog pentru copii in Bacau 

Poti sa-l programezi pe cel mic la oricare din clinicile de mai jos, pentru a beneficia de o consultatie cu un psiholog in orasul Bacau. Pe langa pregatirea personalului care isi desfasoara activitatea la cabinetele din lista, alte aspecte pe care ar fi ideal sa le ai in vedere sunt locatia, tarifele practicate si reputatia obtinuta pe parcursul anilor de activitate. Toate aceste informatii sunt prezentate aici:   

1. Clinica Psimed

O prima clinica spre care se pot orienta parintii pentru a-i programa pe cei mici la o consultatie cu un psiholog pentru copii este Psimed din Bacau. Portofoliul de servicii la care au acces pacientii cuprinde mai multe specialitati: psihiatrie pentru adulti si copii, neurologie pediatrica, psihologie clinica, psihoterapie, logopedie, ADHD si autism. De efectuarea serviciilor dedicate copiilor se ocupa Dr. Stefania Stot-Bornescu, medic psihiatru pediatru. In plus, clinica ofera diverse pachete de servicii pentru care pot opta oamenii, in scopul de a beneficia de servicii la preturi reduse. Programarile se pot face la telefon, prin E-mail sau prin completarea formularului disponibil pe site-ul clinicii. Cu privire la plata serviciilor, aceasta se face in avans. 

Pretul unei consultatii cu un medic psiholog este de 150 de lei pentru copii si adolescenti. 

Chiar daca activitatea clinicii Psimed a inceput in mod oficial in urma cu doi ani, in 2021, reputatia pe care a dobandit-o in acest interval de timp este una foarte buna. Profesionalismul, dedicarea si entuziasmul sunt aspectele pe care oamenii le apreciaza in mod deosebit la personalul clinicii. Mai mult decat atat, experienta placuta ii determina sa revina alaturi de copii. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Psimed
Vezi Pareri

2. Roxana Voisei  

Lista continua cu un cabinet individual, cel al Roxanei Voisei, psiholog clinician, logoped si terapeut Bowen, care ofera servicii copiilor din Bacau. Activitatea cabinetului a inceput in anul 2014, iar experienta pe care psihologul a acumulat-o pe parcursul carierei este una vasta. Dupa ce a absolvit Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, in domeniul Psihologiei Clinice, la Universitatea Al. I. Cuza din capitala, a continuat cu un Master cu aceeasi specializare. Pe urma, a efectuat mai multe cursuri de formare profesionala, in scopul de a oferi o gama de servicii cat mai variata pacientilor sai. Cabinetul pune la dispozitie tuturor celor interesati servicii de consiliere psihologica, psihologie clinica, logopedie si terapie Bowen. De asemenea, oamenii pot opta si pentru consiliere in mediul online, daca nu pot ajunge la cabinet. 

Cu privire la pretul pentru o sedinta de consiliere psihologica, acesta este de 150 de lei. 

Mai multe persoane care au trecut pragul cabinetului Roxanei Voisei au apreciat profesionalismul, pasiunea si atentia la detalii de care aceasta da dovada. Efectele pozitive s-au vazut la putin timp dupa efectuarea sedintelor, ceea ce i-a determinat pe parinti sa-i aduca din nou pe copii la cabinet. 

3. Miniclinic  

Lista continua cu Miniclinic, un centru medical dedicat sanatatii celor mici, care ofera servicii de tip pediatrie, neurologie pediatrica, alergologie-imunologie, chirurgie ortopedica, boli infectioase si psihologie tuturor copiilor din Bacau. Cu privire la consultatiile de psihologie, de efectuarea acestora se ocupa Mirela Lupu, psiholog clinician si psihoterapeut, cu specializare in Terapia sistematica de cuplu si familie. Pe parcursul carierei, aceasta a urmat cursuri de formare in Programare Neurolingvistica, Analiza Tranzactionala, Terapia Centrata pe Compasiune etc. Clinica este deschisa de luni pana vineri intre orele 9 si 17, iar sambata, intre 9 si 12, asa ca parintii care nu-si pot lua liber in timpul saptamanii, pot veni in weekend alaturi de copii. Consultatiile se efectueaza doar dupa o programare, care se poate face fie la telefon, fie prin mail sau prin completarea unui formular online. 

Pretul consultatiei la clinica este de 120 de lei. 

Atitudinea personalului Miniclinic reprezinta aspectul apreciat de mai multe persoane care au vizitat clinica, in scopul de a beneficia de servicii de calitate. Implicarea se vede din faptul ca medicii si terapeutii ofera explicatii utile, pe intelesul tuturor. In plus, preturile sunt accesibile.

4. Dana Elena Iacob  

Urmatorul cabinet din top ii apartine Danei Elena Iacob, psiholog care ofera servicii pentru copii, adolescenti, cupluri si familii in Bacau. Aceasta a absolvit Facultatea de Psihologie, Stiintele Educatiei si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii Petre Andrei din Iasi, iar mai apoi a urmat un Master si mai multe cursuri de formare profesionala. Pe langa psihoterapia clasica, portofoliul de servicii include si alternativa online, pentru persoanele care nu se pot deplasa pana la cabinet din diferite motive. Tot la cabinet se organizeaza si ateliere de dezvoltare personala. Cu privire la programul cabinetului, acesta este deschis de luni pana vineri intre orele 9 si 15. Programarile se fac telefonic sau prin completarea formularului online, caz in care oamenii trebuie sa astepte o confirmare din partea cabinetului. 

O consultatie de psihologie costa 120 de lei. 

In opinia mai multor persoane care au vizitat cabinetul psihologului, cuvintele care caracterizeaza cel mai bine activitatea acestuia sunt profesionalismul, empatia si dedicarea. Experienta pozitiva de care au avut parte i-a determinat pe parinti se recomande serviciile cabinetului si altor persoane care se afla intr-o situatie similara si au nevoie de sprijin pentru copiii lor. 

5. Gabriela Matei  

Lista se incheie cu un ultim cabinet care apartine de un psiholog pentru copii din orasul Bacau si anume cel al Gabrielei Matei. Cu privire la studii, aceasta a absolvit Facultatea de Psihologie de la Universitatea Petre Andrei din Iasi, pentru ca mai apoi sa urmeze mai multe cursuri de formare profesionala. De asemenea, pe parcursul carierei a participat la congrese si workshop-uri, tot in scopul de a-si actualiza cunostintele in domeniu. Serviciile oferite includ terapia pentru copii si adolescenti, evaluarea psihologica a persoanelor cu dizabilitati intelectuale si psihosociale, tratarea anxietatii etc. Cabinetul este deschis intre orele 9 si 17, de luni pana vineri. In cazuri exceptionale, pacientii se pot prezenta la cabinet si sambata. 

Pretul consultatiei de psihologie este de 150 de lei.

Din anul 2010 si pana in prezent, mai multe persoane au apelat la serviciile cabinetului Gabrielei Matei, fie pentru a-si imbunatati calitatea vietii, fie pentru a sprijini o dezvoltare corecta pentru copiii lor. Indiferent de motiv, aici au avut parte de servicii de calitate, intr-o atmosfera placuta. 

Concluzii 

Prin urmare, daca ai nevoie de un psiholog pentru copii in Bacau, cele cinci cabinete prezentate in randurile de mai sus iti stau la dispozitie cu servicii de calitate, efectuate intr-un mediu sigur si placut. In cazul in care problema celui mic nu poate fi rezolvata de un psiholog, acesta iti poate recomanda un alt specialist in domeniu, care dispune de cunostintele necesare pentru a te ajuta.