Meniu

Psiholog copii Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Aspectele emotionale, comportamentale si mentale care ii afecteaza pe cei mici pot fi discutate si tratate la un psiholog de copii din Baia Mare, care are experienta necesara de a discuta cu un copil, dar si de a ajunge la o concluzie. Copiii sunt cei mai vulnerabili, tocmai de aceea au nevoie de un context sanatos in care sa se dezvolte. In cazul in care tu, ca parinte, ai observat in ultima vreme ca fiica sau fiul tau manifesta un comportament iesit din comun (se interiorizeaza, este hiperactiv sau chiar agresiv), mergi in cel mai scurt timp la cabinetul unui psiholog de copii pentru a afla care este radacina acestui comportament si cum poate fi reechilibrat.

Din fericire, in Baia Mare exista o multime de psihologi la ajutorul carora poti apela cu incredere pentru ca cel mic sa primeasca ingrijirile terapeutice necesare. Daca nu stii la cine sa apelezi si vrei sa te asiguri ca optezi pentru unii dintre cei mai buni terapeuti, iti recomandam sa citesti in continuare pentru a descoperi un top cinci cu unii dintre cei mai apreciati psihologi din oras.

Cat costa o sedinta de consiliere la un psiholog de copii in Baia Mare?

Inainte de a apela la serviciile unui psiholog de copii in Baia Mare, este normal sa iti doresti sa afli care este tariful aplicat pe sedinta. Pentru a fi la curent cu toate tarifele practicate in orasul tau cu privire la acest serviciu, ti-am pregatit tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Madalina Palfi
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 180 Ron
 • Rating ridicat
 • Interactiune copil-psiholog excelenta
 • Atmosfera primitoare
 • Amenajare placuta
 • Atitudine pozitiva
 • Atentie deplina
 • Seriozitate si empatie
 • Rezultate ireprosabile
Adela Dobran
170 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 170 Ron
 • Buna pregatire
 • Intelegere si empatie
 • Profesionalism si blandete
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
 • Mediu sigur si confortabil
 • Sedinte terapeutice personalizate
Iulia Enache
150 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 150 Ron
 • Sedinte personalizate de terapie
 • Diagnostic precis
 • Empatie si implicare
 • Buna relationare cu cei mici
 • Buna pregatire in domeniu
 • Rezultate excelente
 • Decor placut
Simona Donca
150 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 150 Ron
 • Conexiune terapeut-pacient unica
 • Sedinte terapeutice personalizate
 • Amabilitate si calmitate
 • Seriozitate si empatie
 • Profesionalism
 • Atitudine prietenoasa
 • Rezultate excelente
Mihaela Griga
160 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 160 Ron
 • Atmosfera primitoare
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Sedinte terapeutice adaptate
 • Rezultate excelente
 • Psiholog clinician acreditat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 unitati terapeutice unde vei gasi un psiholog de copii in Baia Mare

Vrei sa apelezi la ajutorul unui psiholog de copii in Baia Mare pentru a afla care este parerea unui specialist cu privire la comportamentul sau reactiile copilului tau? Atunci te incurajam sa ramai pana la final, pentru a descoperi informatii valoroase cu privire la toti terapeutii pe care urmeaza sa ti-i prezentam in cele ce urmeaza. Citeste mai departe si afla tot ce trebuie sa stii despre terapeutii din orasul tau:

1. Madalina Palfi

Madalina Palfi este un psiholog de copii, adolescenti si adulti din Baia Mare care asigura sedinte terapeutice de o calitate superioara, adaptate pentru necesitatile fiecarui pacient in parte. Printre serviciile puse in aplicare sunt amintite si: psihoterapia cognitiv-comportamentala, eliberarea avizelor psihologice pentru siguranta circulatiei, testari in vederea avizarii psihologice pentru protectia muncii, testari psihologice in vederea obtinerii permisului de conducere, terapie cu neurofeedback. Prin intermediul sedintelor de terapie se trateaza urmatoarele afectiuni: depresie, anxietate, ADHD, tulburari de somn, atacuri de panica, psihoze, dependente, tulburari de concentrare si vorbire. 

Pretul aplicat pentru o sedinta de consiliere psihologica pentru copii este de 180 lei.

Toti cei care au apelat la sedintele sale terapeutice sunt multumiti in unanimitate, rating-ul cabinetului sau de psihologie fiind ridicat in ciuda celor peste doua sute de recenzii postate. Atmosfera este primitoare, datorita amenajarii placute a cabinetului, iar atitudinea terapeutei este una pozitiva, tratandu-si fiecare pacient cu profesionalism. Atentia deplina, seriozitatea si empatia de care da dovada la fiecare sedinta sunt doar cateva calitati pe care pacientii le apreciaza, aceasta dand dovada de o blandete iesita din comun in interactiunea cu cei mici.

Vezi parerile pacientilor despre Madalina Palfi
Vezi Pareri

2. Adela Dobran

Adela Dobran este un psiholog specializat in interactiunea cu copiii din Baia Mare, care asigura sedinte psihoterapeutice si pentru adultii cu diverse probleme. Doamna psiholog asigura urmatoarele servicii: psihologie clinica, psihodiagnostic si evaluare clinica, investigarea si psihodiagnosticul tulburarilor psihice, evaluare cognitiva si neuropsihologica, evaluare comportamentala, subiectiv-emotionala, personalitatii, educatie pentru sanatate, consiliere si terapie suportiva, hipnoza terapeutica, optimizare si dezvoltare personala. Aceasta desfasoara si sedinte de psihoterapie online pentru cei care nu se pot prezenta fizic la cabinet.

Pretul aplicat pentru o sedinta de consiliere psihologica pentru copii este de 170 lei.

Un alt cabinet de psihologie din Baia Mare care este apreciat de pacienti este chiar cel coordonat de Adela Dobran. Doamna psiholog da dovada de o buna pregatire in domeniu, empatie in actul terapeutic, intelegere si profesionalism, avand o blandete aparte fata de copii. Rezultatele obtinute sunt vizibile chiar dupa un numar redus de sedinte, iar atmosfera este primitoare pentru toata lumea, terapeuta asigurand un loc sigur si confortabil atat pentru adulti, cat si pentru copii.

3. Iulia Enache

Cabinetul individual al Iuliei Enache din Baia Mare este specializat in psihologie de copii, adulti si adolescenti, asigurand un act terapeutic ireprosabil. A participat la diverse cursuri de formare cu tematici anuale, a dobandit titlul de psihoterapeut si psiholog clinician, punand in aplicare urmatoarele servicii: consiliere psihologica pentru adulti si copii, psihodiagnostic, evaluare clinica, psihoterapie copii, adolescenti si adulti, evaluare clinica. Pe baza psihodiagnosticului se stabileste si planul personalizat de terapie, astfel incat pacientul sa primeasca toate ingrijirile terapeutice necesare.

Pretul pentru o sedinta de consiliere psihologica este de 150 lei.

Toate recenziile postate in mediul online cu privire la activitatea Iuliei Enache sunt pozitive, pentru ca desfasoara sedinte ireprosabile de terapie. Fiecare sedinta in parte este personalizata in functie de problemele si varsta pacientului, in urma diagnosticului psihologic stabilit. Doamna psiholog da dovada de empatie, o buna pregatire in domeniu, stabilind o interactiune perfecta intre ea si copii. Rezultatele obtinute sunt excelente, iar cabinetul este decorat in mod placut.

4. Simona Donca

Simona Donca asigura servicii de psihologie pentru copii, adolescenti si adulti in Baia Mare, la standarde ridicate, pacienti semnaland imbunatatiri ale comportamentului inca de la primele sedinte. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: logopedie (adulti si copii), psihoterapie (in cazuri de depresie, anxietate, atacuri de panica, obsesii), dezvoltare personala, psihologia muncii si organizationala, aviz psihologic de angajare, consilierea carierei, evaluare psihologica si psihodiagnostic. Doamna psiholog are, de asemenea, competenta de a trata urmatoarele probleme: de relationare in cuplu, stima de sine scazuta, anxietate, depresie, atacuri de panica, dependente, dificultati de comunicare, pierderea unei persoane dragi, tulburari ale somnului, comportamentale etc.

Pretul stabilit pentru o sedinta de consiliere psihologica este de 150 lei.

Conexiunea pe care o creeaza intre ea si pacient este unica, sedintele terapeutice fiind organizate atent in jurul pacientului si in jurul problemei cu care se confrunta. Isi trateaza fiecare pacient cu amabilitate, calmitate, seriozitate, profesionalism si empatie, avand o atitudine foarte prietenoasa vis-a-vis de copii. In plus, rezultatele obtinute in urma sedintelor terapeutice sunt excelente.

5. Mihaela Griga

Mihaela Griga este un analist comportamental acreditat international BCBA, psiholog clinician si psihoterapeut de copii, adolescenti si adulti din Baia Mare, avand experienta vasta in psihoterapii cognitive si comportamentale. Este acreditata de catre Colegiul Psihologilor din Romania ca Psihoterapeut in psihoterapii cognitive si comportamentale, dar si psiholog clinician. Ca studii, a absolvit programul de licenta in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, specializare Psihologie, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca, dar si programul de masterat „Psihologie Clinica, Consiliere Psihologica si Psihoterapie”, in cadrul aceleiasi universitati. A urmat o multime de cursuri de specialitate si a participat la o multime de conferinte si workshop-uri, care au avut rolul de a-si perfectiona activitatea. Printre serviciile pe care le pune in aplicare sunt amintite si: evaluarea psihologica clinica a copilului, evaluare neuropsihologica, psihodiagnostic, terapie ABA, analiza comportamentala aplicata, psihoterapie etc.

Pretul pentru o sedinta de consiliere psihologica pentru copii este de 160 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, toti pacientii care au apelat la sedintele sale terapeutice au fost multumiti in unanimitate. Atmosfera din cabinet este primitoare, fiecare copul simtindu-se in largul sau sa vorbeasca si sa se manifeste cum simte. Terapeuta da dovada de o buna pregatire si o experienta vasta in domeniu, asigurand sedinte terapeutice adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte, indiferent de varsta. 

Concluzii

Vrei sa mergi cu cel mic la un control psihologic de copii in Baia Mare pentru a afla daca fiul sau fiica ta se confrunta cu anumite tulburari de comportament si de ce? Daca da, iti recomandam sa iei in considerare cele cinci variante prezentate anterior in care vei descoperi psihologi clinicieni cu o buna pregatire in domeniu, dar si cu o inclinare catre comunicarea cu cei mici. Fa o programare la un cabinet de specialitate si cere ajutorul unui expert pentru tratarea unor astfel de probleme in timp util, astfel incat copilul tau sa nu dezvolte traume.