Meniu

Psiholog copii Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa apelezi la ajutorul unui psiholog de copii in Bucuresti, Sectorul 1 pentru a primi sfaturi esentiale de parenting, pentru gestionarea eficient a problemelor emotionale si de comportament, dar si pentru sedintele de consiliere vocationala? Atunci cabinetele de terapie pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza sunt exact ce ai nevoie pentru ca fiul sau fiica ta sa beneficieze de un ajutor de specialitate. Pe langa problemele mentionate anterior, in cadrul cabinetului de psihologie, copii mai pot invata cum sa gestioneze eficient dificultatile de socializare, teama de a vorbi in public, dificultatile de citit, scris sau chiar calcul matematic, problemele de invatare si concentrare etc. Daca observi ca cel mic se confrunta cu aceste situatii, nu ezita nicio clipa sa apelezi la ajutorul cabinetului de specialitate. 

Stim ca prioritizezi sanatatea mintala si emotionala a propriului copil, asa ca in cele ce urmeaza iti vom prezenta unele dintre cele mai frecventate si apreciate clinici din Bucuresti, Sectorul 1. Citeste cu atentie despre fiecare in parte si tine cont de indrumarile psihologului expert.

Cat costa o sedinta la un psiholog pentru copii in Bucuresti, Sectorul 1?

Daca vrei sa fii la curent cu tarifele practicate pentru o sedinta de psihologie pentru copii in Bucuresti, Sectorul 1, te incurajam sa parcurgi tabelul de mai jos si sa descoperi care sunt preturile curente aplicate in capitala. Afla, de asemenea, care sunt si denumirile clinicilor la care poti apela:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
C. Caraiman
Clinica-Verificata
Gratuit
 • Consilierea psihologica este gratuita
 • Relationare impecabila cu terapeutii
 • Experienta vasta
 • Atmosfera primitoaree
 • Sedinte personalizate
 • Tehnologie moderna
 • Terapii ireprosabile
Andreea Popovici
180 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 180 Ron
 • Calmitate si rabdare
 • Atentie la detalii
 • Implicare si empatie
 • Experienta vasta
 • Sedinte personalizate
 • Atmosfera pozitiva
 • Mediu relaxant
Cristina Valton
170 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 170 Ron
 • Terapii atent personalizate
 • Profesionalism si calitate
 • Experienta vasta
 • Atmosfera primitoare
 • Mediu confortabil
 • Rezultate excelente
 • Efecte pozitive rapide
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate unde poti gasi un psiholog pentru copii in Bucuresti, Sectorul 1

Atentia pentru cei mici se poate traduce si prin vizitele regulate la psihologul pentru copii in Sectorul 1, unde pot descoperi metode eficiente prin care sa isi gestioneze emotiile si comportamentul. Prin intermediul sedintelor de terapie, copiii isi pot raspunde la anumite intrebari care ii macina, pot trata dificultatile de relationare cu cei din jur, pot invata cum sa se exprime, astfel incat sa se faca intelesi si isi pot imbunatati semnificativ gandirea cognitiva. Iata care sunt cele trei clinici din capitala la care poti apela cu incredere:

1. Complexul Multifunctional Caraiman

Complexul Multifunctional Caraiman este o unitate medicala din Bucuresti, Sectorul 1, catre care iti poti indrepta atentia daca esti in cautarea unui psiholog pentru copii. In cadrul acestui departament poti face cunostinta cu Daniel Cristea, specializat in psihologia muncii, psihologie clinica, psihoterapie, Nicoleta Arhip, psiholog clinic si Mariana Tomai, psiholog clinician si logoped. Printre serviciile puse in aplicare se numara si: evaluare clinica, evaluare cognitiva, terapii de reabilitare cognitiva si de limbaj prin utilizarea unor tehnologii de ultima generatie, bazate pe realitatea virtuala (VR): Khymeia VRRS si BTS Nirvana, consiliere si terapie pentru copii, adolescenti si adulti. Terapiile se acorda copiilor cu varsta de peste 4 ani.

Consilierea psihologica atat pentru copii, cat si pentru adulti este oferita gratuit, conditia obligatorie fiind ca domiciliul pacientului sa se afle in Sectorul 1.

Centrul medical a primit numeroase recenzii pozitive din partea pacientilor, acestia fiind incantati de relationarea impecabila cu terapeutii din cadrul departamentului de psihologie. Psihologii dau dovada de o experienta vasta in domeniu, implicare, amabilitate, primindu-si pacientii intr-o atmosfera primitoare si asigurand sedinte personalizate in functie de varsta si problemele cu care pacientul se confrunta. Avand la dispozitie o tehnologie moderna, terapiile de limbaj sunt ireprosabile.

Vezi parerile pacientilor despre Complexul Multifunctional Caraiman
Vezi Pareri

2. Andreea Popovici

Andreea Popovici din Sectorul 1, Bucuresti este un psiholog cu drept de libera practica in psihologie clinica, asigurand servicii ireprosabile pentru copii. A absolvit Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, continuandu-si studiile la programul de masterat in domeniile Psihologia Sanatatii si Terapie Logopedica in Procesele de Comunicare, Universitatea din Bucuresti. De asemenea, in anul 2022, a absolvit si programul de masterat de la Clemson University, intitulat „Applied Behavior Analysis”. In anul 2015 a inceput experienta in lucrul cu cei mici, dobandind o multime de abilitati si tehnici eficiente de interventie pentru tratarea corespunzatoare a fiecarui pacient. Printre serviciile pe care le asigura merita mentionate si: evaluare clinica, consiliere psihologica, coordonare si terapie ABA, organizarea grupurilor de socializare si dezvoltare personala pentru copii, terapie logopedica, consiliere si indrumare pentru adolescenti.

Pretul pentru o sedinta de terapie la un psiholog pentru copii este de 180 lei.

Calmitatea, rabdarea, atentia la detalii, implicarea si empatia sunt doar cateva dintre motivele pentru care parintii isi indreapta atentia catre serviciile prestate de Andreea Popovici, un psiholog cu experienta. Are un parcurs profesional generos si vast, tratand o multime de pacienti si asigurand pentru fiecare in parte sedinte personalizate de terapie. Copiii se declara incantati de vizitele terapeutice, acestia fiind primiti intr-o atmosfera pozitiva si relaxata.

3. Cristina Impedovo Valton

In completara optiunilor prezentate mai sus iti prezentam si cabinetul Cristina Impedovo Valton din Sectorul 1, Bucuresti, daca esti in cautarea unui psiholog de copii de incredere. A studiat psihologia la Universitatea din Paris, la Universitata Ecologica din Bucuresti, obtinand o multime de atestate si licente de la Asociatia Institutul de Psihologia Dezvoltarii, Psiholog Andreea Neagu („Tehnici de autoreglare in terapia copiilor”), Centrul Confident („Tehnici creative si de actiune in evaluarea si interventia clinica la copil”), Asociatia Logopezilor din Romania, Asociatia Romana de Psihologie Integrativa (Consilier dezvoltare personala) etc. Multumita bunei sale pregatiri in domeniu, terapeuta reuseste sa elaboreze sedinte personalizate de terapie in functie de fiecare copil in parte.

Pretul pentru o sedinta de terapie la psihologul de copii este de 170 lei.

Toti parintii care au apelat la serviciile doamnei psiholog sunt multumiti de rezultatele obtinute, copiii avand parte de terapii atent pesonalizate in functie de necesitatile fiecaruia. Terapeuta este profesionista, are o experienta vasta si asigura tuturor celor mici servicii calitative, o atmosfera primitoare si un mediu confortabil in care sa se deschida din punct de vedere emotional. Rezultatele obtinute sunt excelente, iar efectele sunt vizibile inca de la primele vizite la cabinet.

Concluzii

Ai luat hotararea de a merge impreuna cu cel mic la cabinetul psihologului de copii in Bucuresti, Sectorul 1? Atunci te incurajam sa citesti cu atentie informatiile pe care ti le-am prezentat anterior despre clinicile de mai sus. Nu amana vizita la un terapeut expert cand vine vorba de dezvoltarea cognitiva si emotionala a copilului tau.