Meniu

Psiholog copii Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai observat ca in ultima vreme cel mic nu poate sa stea deloc fara tine sau a devenit din ce in ce mai hiperactiv, asa ca ai luat hotararea de a merge la un psiholog de copii in Bucuresti, Sectorul 5? Psihologul specializat in consilierea si tratarea copiilor are o experienta desavarsita in comunicarea si relationarea eficienta cu acestia, astfel incat toti sa se simta confortabil sa vorbeasca despre lucrurile care ii apasa sau care le provoaca un disconfort emotional. Iata cateva momente in care ar trebui sa soliciti ajutorul unui terapeut profesionist: cand a trecut printr-un eveniment marcant sau trauma, cand este dificil pentru cel mic sa isi formeze noi prieteni, cand se confrunta cu note mici la scoala si cu un comportament agresiv, cand traverseaza probleme emotionale, care, in timp, s-ar putea inrautati.

Din fericire, in cele ce urmeaza iti vom prezenta trei cabinete din Sectorul 5 la care poti apela cu incredere si unde fiul sau fiica ta va beneficia de un ajutor de specialitate. Afla tot ce trebuie sa stii despre fiecare in parte.

Cat costa o sedinta la psihologul de copii in Bucuresti, Sectorul 5?

Daca vrei sa te informezi cu privire la pretul unei sedinte la psihologul de copii in Sectorul 5 pentru a sti ce buget sa pregatesti, atunci te incurajam sa citesti mai departe si sa descoperi care sunt tarifele practicate, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Pediatriko
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Consiliere psihologica porneste de la 200 Ron
 • Servicii de incredere
 • Sedinte terapeutice personalizate
 • Mediu primitor
 • Buna pregatire
 • Rezultate excelente
 • Amenajare placuta
 • Spatiu confortabil
Centrul Confident
300 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 300 Ron
 • Act terapeutic ireprosabil
 • Sedinte personalizate
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Atmosfera primitoare
 • Echipa profesionista si amabila
Petronela Nederi
200 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 200 Ron
 • Sedinte personalizate de terapie
 • Experienta vasta
 • Relationare eficienta cu pacientii
 • Atmosfera prietenoasa
 • Mediu primitor
 • Amenajare placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate unde vei gasi un psiholog de copii in Bucuresti, Sectorul 5

Vrei sa soliciti ajutorul unui psiholog de copii in Sectorul 5 pentru o evaluare de calitate si pentru inceperea unor sedinte terapeutice? Daca in ultima vreme copilul tau pare sa aiba nevoie de ajutor din partea unui specialist pentru a discuta despre problemele emotionale care il apasa, cel mai bine ar fi sa iei in considerare cele trei clinici de mai jos:

1. Pediatriko

Pediatriko este un centru de terapie din Bucuresti, Sectorul 5 cu o activitate de peste 14 ani unde vei gasi un psiholog de copii de incredere si unde se desfasoara sedinte de kinetoterapie si gimnastica. In cadrul departamentului de psihologie si logopedie isi desfasoara activitatea Mirela Lungu, psiholog, logoped, psihoterapeut (specializare in psihoterapie integrativa). Aceasta are experienta necesara in domeniu pentru a elabora sedinte personalizate de tratament pentru fiecare copil in parte, in functie de problemele emotionale sau comportamentale cu care se confrunta. Urmand o multime de cursuri de perfectionare si participand la diverse workshopuri in domeniu, Mirela Lungu asigura tuturor copiilor sedinte de terapie de calitate, cu efecte pozitive si vizibile inca de la primele intalniri.

Pretul pentru o consiliere psihologica de copii este de 200 lei, iar consilierea psihologica pentru adolescenti este de 250 lei. De asemenea, evaluarea psihologica este de 300 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, serviciile medicale si terapeutice sunt ireprosabile, fiecare copil fiind corect tratat intr-un mediu primitor si de incredere. Pentru ca unitatea medicala dispune de un psiholog cu o buna pregatire in domeniu, rezultatele obtinute sunt intotdeauna excelente, iar sedintele de terapie sunt atent personalizate in functie de fiecare copil in parte. In plus, cabinetul este placut amenajat, astfel incat fiecare pacient sa se simta cat mai confortabil.

Vezi parerile pacientilor despre Pediatriko
Vezi Pareri

2. Centrul Confident

Centrul Confident este o alta unitate terapeutica din Bucuresti, Sectorul 5 catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa apelezi la ajutorul unui psiholog de copii cu o buna pregatire. Echipa este formata din terapeuti cu experienta, care au participat la diverse conferinte si congrese, dar si care au urmat o multime de cursuri de formare si perfectionare pentru elaborarea unor servicii exemplare. Echipa este formata din: Elena Cozma, psihoterapeut, coach, trainer, Alina Stochita, consilier vocational si de orientare in cariera, Georgiana Fenic, psiholog, consilier scolar, trainer, Cristina Gemanaru, psiholog, psihoterapeut, Ana Maria Anghelescu, psiholog, psihoterapeut, Lorena Mincu, logoped, psihoterapeut. 

Pretul pentru o sedinta de 50 minute de consiliere sau psihoterapie pentru copii este de 300 lei, iar testarea psihologica pentru adulti si copii care variaza intre 50 si 90 minute costa intre 200 lei si 350 lei.

Centrul de terapie din capitala a primit o multime de aprecieri atat din partea adultilor, cat si a copiilor, care au beneficiat de un act terapeutic ca la carte. Sedintele sunt atent personalizate in functie de varsta pacientului, problemele emotionale sau comportamentale cu care se confrunta, situatiile pe care le-a experimentat etc. Avand ca scop tratarea eficienta a tuturor, terapeutii cu o buna pregatire si experienta vasta in domeniu aplica tehnici eficiente de interventie. Atmosfera este, de asemenea, primitoare.

3. Petronela Nederi

Cabinetul individual de psihologie Petronela Nederi este a treia varianta pe care te incurajam sa o iei in considerare daca vrei sa faci programare pentru o sedinta de terapie la un psiholog de copii in Sectorul 5. Aceasta este experta in elaborarea unor sedinte de consiliere psihologica atat pentru adulti, cat si pentru copii, psihoterapie si hipnoza ericksoniana. Are o specializare de lunga durata, logopedie si corectarea limbajului, fiind atestata in psihologia muncii, transporturilor, psihoterapie si hipnoza ericksoniana, psihologie clinica. Multumita experientei sale in domeniu, terapeuta stie ce tehnici de interventie trebuie sa aplice astfel incat copilului sa ii fie usor sa vorbeasca in prezenta sa despre problemele care il deranjeaza.

Pretul pentru o sedinta de terapie de copii este de 200 lei.

Petronela Nederi este un terapeut apreciat pentru sedintele ireprosabile de terapie pe care le elaboreaza pentru copii, adolescenti si adulti. Avand o experienta vasta in domeniu si comunicand eficient cu pacientii, aceasta are competenta de a elabora sedinte personalizate de tratament, astfel incat fiecare sa aiba parte de consilierea de care are nevoie. In plus, atmosfera este prietenoasa si primitoare, iar amenajarea placuta.

Concluzii

Vrei sa mergi cat mai curand la cabinetul psihologului de copii in Bucuresti, Sectorul 5 pentru a solicita parerea unui expert cu privire la comportamentul celui mic? Atunci optiunile pe care ti le-am amintit mai sus sunt exact ce ai nevoie pentru ca fiul sau fiica ta sa aiba parte de sedinte terapeutice de calitate.