Meniu

Psiholog copii Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Copilul tau trece printr-o multime de tranzitii, schimbari si provocari in procesul sau de dezvoltare pana la maturitate, proces in care iti recomandam sa apelezi la ajutorul unui psiholog de copii din Oradea. Cei mici experimenteaza un carusel de emotii, mai ales la scoala, multi dintre ei facand cunostinta cu bullying-ul, (termen din limba engleza care descrie agresivitatea in scoala). In cazul in care copilul tau vine acasa fie ranit, fie cu un comportament bizar, cel mai bine ar fi sa incerci sa vorbesti cat de deschis si transparent poti cu el, incurajandu-l sa-ti vorbeasca inapoi. Daca te lovesti de bariere de comunicare si nu gasesti nicio alta solutie pe cont propriu, nu mai sta pe ganduri o clipa si fa programare la o clinica de psihoterapie.

In Oradea exista o multime de unitati terapeutice la care poti merge cu incredere impreuna cu fiul sau fiica ta. Specialistii in domeniu stiu cum sa abordeze fiecare pacient in parte, indiferent de varsta, asigurandu-i un spatiu in care sa se simta protejat si incurajat sa vorbeasca liber. Citeste in continuare si descopera care sunt variantele pe care ti le prezentam.

Cat costa o sedinta de consiliere la un psiholog de copii in Oradea?

Daca te-ai hotarat sa faci o programare la o clinica de psihologie pentru copilul tau in Oradea, cel mai probabil iti doresti sa fii corect informat cu privire la serviciile prestate, cat si la preturile practicate. Nu-ti face griji, in tabelul de mai jos iti prezentam care sunt toate tarifele actualizate la unitatile terapeutice din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Razvan Coloja
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 200 Ron
 • Modalitate eficienta de abordare
 • Terapeut dedicat si implicat
 • Empatie si profesionalism
 • Perseverenta
 • Sedinte terapeutice adaptate
 • Rezultate ireprosabile
Dr. Alina Costea
100 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 100 Ron
 • Interactiune excelenta cu copiii
 • Atmosfera confortabila
 • Sedinte personalizate
 • Empatie si competenta
 • Amenajare placuta
 • Rezultate ireprosabile
Simona Hint
180 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 180 Ron
 • Interactiune excelenta terapeut-copil
 • Atmosfera primitoare
 • Atitudine prietenoasa
 • Amenajare placuta
 • Rezultate ireprosabile
 • Experienta vasta
Sofia Augusta Laza
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Cabinet primitor
 • Amenajare placuta
 • Sedinte terapeutice adaptate
 • Profesionalism si buna pregatire
 • Implicare si empatie
 • Relationare excelenta
Felicia Muresan
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Atitudine pozitiva
 • Implicare si empatie
 • Buna pregatire in domeniu
 • Sedinte atent organizate
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
 • Relationare eficienta pacient-terapeut
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 unitati terapeutice unde vei gasi un psiholog de copii in Oradea

Stim ca vrei ca cel mic sa beneficieze de cele mai bune servicii, motiv pentru care mai jos iti vom prezenta unii dintre cei mai frecventati psihologi de copii din Oradea. Citeste cu atentie informatiile de mai jos si afla tot ce trebuie sa stii despre fiecare terapeut in parte:

1. Razvan Coloja

Razvan Coloja este un psiholog din Oradea care asigura sedinte terapeutice atat pentru copii, cat si pentru adulti. Acesta a dobandit si titlul de psihoterapeut, consilier, fiind membru al Colegiului Psihologilor din Romania. In ceea ce priveste mediul universitar in care si-a dezvoltat pasiunea si performanta pentru terapie, Razvan Coloja a absolvit Facultatea de Stiinte Socio-Umane din Oradea, specializarea Psihologie, dar si masterul la Psihologie Clinica, Consiliere si Psihoterapii din cadrul aceleiasi universitati. De asemenea, a obtinut doctoratul in Sociologie la Facultatea de Stiinte Socio-Umane, Universitatea din Oradea. Printre serviciile pe care le pune la dispozitie se numara consilierea psihologica pentru adulti si copii, psihoterapie, test psihologic, alte tipuri de sedinte in functie de caz. 

Tariful aplicat pentru o consiliere psihologica de copii este de 200 lei.

Toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, parintii fiind extrem de multumiti de modalitatea eficienta de abordare a copiilor pusa in aplicare de Razvan Coloja. Terapeutul este dedicat, implicat, empatic, profesionist si, cel mai important, perseverent. Sedintele terapeutice le adapteaza in functie de necesitatile pacientilor, dar si de categoria de varsta, obtinand astfel rezultate ireprosabile, indiferent cat de severa este problema. 

Vezi parerile pacientilor despre Razvan Coloja
Vezi Pareri

2. Alina Costea

Alina Costea este psiholog clinician atat pentru copii, cat si pentru adulti in Oradea, care asigura sedinte terapeutice eficiente si adaptate in functie de nevoile fiecarei persoane. De asemenea, este si psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania. A urmat studiile de licenta in psihologie, iar studiile de master in psihologia clinica, consiliere psihologica si psihoterapie, ambele in cadrul Universitatii din Oradea. Pe langa sedintele de psihoterapie pentru copii, aceasta mai asigura si: consiliere psihologica pentru adulti, psihologie clinica, psihodiagnostic, organizarea unor sedinte personalizate. Rezultatele obtinute sunt vizibile chiar de la primele sedinte, pacientul incepand sa lucreze cu sine pentru imbunatatirea comportamentului.

Pretul pentru o sedinta de consiliere la Alina Costea este de 100 lei pentru 50 de minute. 

Conform recenziilor pozitive postate in mediul online, Alina Costea este un psiholog apreciat si frecventat de multi pacienti cu diverse problemele psihologice. Exceleaza la interactiunea cu copiii, asigurandu-le o atmosfera confortabila, sedinte personalizate si multa empatie. Cabinetul este placut amenajat, astfel incat fiecare copilas sa se simta in largul sau, iar rezultatele obtinute sunt ireprosabile.

3. Simona Hint

O alta varianta spre care iti recomandam sa iti indrepti atentia este Simona Hint, un psiholog din Oradea care exceleaza atat la interactiunea cu adultii, cat si la cea cu copiii. Este atestata de Colegiul Psihologilor din Romania pentru specializarile psihologie clinica si psihoterapie cognitiv – comportamentala. De asemenea, a urmat studiile de licenta la Universitatea din Oradea, specializarea Psihologie si studiile masterale la Consiliere Psihologica in cadrul aceleiasi univesitati. Pe langa toate acestea, este certificata in psihoterapie cognitiv-comportamentala si consiliere psihologica, fiind o participanta activa la workshop-uri unde a deprins o multime de aptitudini si abilitati. In cadrul sedintelor de psihoterapie pentru copii trateaza probleme ca: agresivitate, anxietate, ticuri, deficit de atentie, afectiuni somatice cu cauza psihica, tulburari de comportament, probleme de comunicare si relationare cu cei din jur. 

Pretul pentru o consiliere psihologica pentru copii este de 180 lei.

Cabinetul individual al Simonei Hint a obtinut o multime de recenzii pozitive din partea parintilor care au apelat la serviciile sale cu scopul de a le consilia copiii. Interactiunea intre terapeut si copil este una excelenta, stabilindu-se inca de la inceput o legatura puternica intre cei doi. Atmosfera din cadrul cabinetului este primitoare si prietenoasa, amenajarea cabinetului este placuta si cu bun gust, iar rezultatele obtinute in urma sedintelor de psihoterapie sunt ireprosabile.

4. Sofia Augusta Laza

Dr. Sofia Augusta Laza este un alt psiholog din Oradea care este specializat atat in sedintele terapeutice pentru adulti, cat si pentru copii. Este  absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul UBB Cluj, dar si a Masterului de Tehnici Psihologice de Control al Comportamenului si Dezvoltarea Potentialului Uman din cadrul UBB Cluj. De asemenea, este atestata de Colegiul Psihologilor din Romania pentru specializarile de Psihoterapie si Psihologia muncii, avand totodata experienta de lucru cu adultii si copiii. Printre serviciile puse in aplicare se numara si: sedinte de psihoterapie, psihologia muncii si orientarea in cariera, viata emotionala a femeilor, educatie parentala, psihodiagnostic si sedinte personalizate. 

Pretul pentru o consiliere psihologica pentru copii si adolescenti este de 150 lei pentru 50 de minute.

Aproape toti cei care au apelat la serviciile sale s-au declarat a fi multumiti. Cabinetul este primitor, fiind placut amenajat, iar organizarea sedintelor de terapie este adaptata in functie de fiecare pacient in parte. Profesionalismul, buna pregatire in domeniu, implicarea si empatia sunt doar cateva dintre calitatile apreciate de pacienti, cei mici bucurandu-se de o relationare excelenta cu terapeutul.

5. Felicia Muresan

In completarea variantelor de mai sus iti facem cunostinta si cu Felicia Muresan, un psiholog din Oradea care asigura sedinte terapeutice atat pentru adulti, cat si pentru copii. Si-a inceput activitatea ca psiholog la Centrul de Consiliere pentru criza de sarcina si a continuat ca psihoterapeut specialist la Fundatia „People to People”. In prezent, este psihoterapeut specialist in cadrul propriului cabinet si membru fondator al Asociatiei de Psihologie „Nous”, punand in aplicare urmatoarele tipuri de terapii: terapia copilului, pentru tineri, adulti, parinti si cupluri. Este experta in gestionarea urmatoarelor arii de specialitate: managementul stresului, controlul emotiilor, dezvoltarea abilitatilor de relationare, gestionarea timpului, tulburari de somn, experiente traumatice, dificultati de adaptare si integrare sociala. 

Pretul pentru o sedinta de consiliere psihologica pentru copii este de 150 lei.

Atitudinea pozitiva, implicarea, empatia si buna pregatire in domeniu sunt doar cateva dintre aspectele pe care pacientii le apreciaza. Sedintele sunt atent organizate si planificate in functie de pacient, iar rezultatele obtinute sunt excelente. In plus, atmosfera este una primitoare atat pentru adulti, cat si pentru copii, relationarea dintre terapeut si acestia fiind ireprosabila.

Concluzii

Ai observat in ultima vreme ca fiul sau fiica ta se confrunta cu anumite tulburari de comportament si mai ca nu il/o recunosti, motiv pentru care vrei sa soliciti parerea unui psiholog de copii din Oradea? Atunci iti recomandam sa citesti cu atentie informatiile pe care ti le-am prezentat mai sus pentru a afla cat de competenti sunt terapeutii din Oradea. Multumita pregatirii intense in domeniu, sedintele terapeutice sunt adaptate in functie de nevoile copilului tau, tocmai ca procesul de vindecare sa fie garantat.