Meniu

Psiholog Giurgiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa iti faci programare la psiholog in Giurgiu? Exista multe situatii in care poti lua decizia de a merge la un psiholog: dorinta de a creste pe plan personal, problemele in relatii, consumul excesiv de alcool sau alte substante, ganduri negative in mod repetitiv, tulburari de somn etc. Psihologul te poate ajuta sa iti atingi potentialul maxim pe plan personal si profesional, iar in cadrul sesiunilor de terapie vei descoperi multe lucruri despre tine si vei intelege in profunzime motivele pentru care te simti intr-un anumit fel. 

Anxietatea, dependentele, scaderea brusca a productivitatii si a capacitatii de concentrare sau traversarea unui moment dificil in viata sunt momente oportune pentru a pasi in cabinetul unui psiholog. Si in Giurgiu vei gasi astfel de specialisti, care te vor sustine in gestionarea emotiilor si in dezvoltarea pe plan personal.

Care este cel mai cautat psiholog din Giurgiu?

In eforturile de imbunatatire a sanatatii mintale si emotionale, multi oameni aleg sa lucreze cu un psiholog, pe care il pot gasi inclusiv in Giurgiu. Unul dintre lucrurile pe care isi doresc sa le cunoasca inainte de a incepe sedintele de terapie este cel privitor la tarifele practicate in cabinetul psihologului. Pentru a vedea ce costuri implica sesiunile de terapie, poti consulta urmatorul tabel, care ofera informatii despre tarifele practicate in cadrul celor mai apreciate cabinete:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Mihaela Covtun
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Psiholog bine pregatit
 • Progres de la o sedinta la alta
 • Profesionalism si seriozitate
 • Rabdare si empatie
 • Servicii pentru oameni de toate varstele
Ana-Maria Mucioniu
160 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 160 Ron
 • Servicii calitative
 • Rezultate bune
 • Psiholog cu experienta
 • Atentie la nevoile clientului
 • Interes fata de progresul clientului
 • Atmosfera primitoare si relaxanta
Daniela Teodorescu
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Psiholog profesionist
 • Implicare si dedicare
 • Interactiune eficienta cu cei mici
 • Progres de la o sedinta la alta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 psihologi din Giurgiu

Comunitatea din Giurgiu are la dispozitie serviciile unor psihologi bine pregatiti, care si-au propus sa aduca o schimbare pozitiva in viata oamenilor si sa ii ajute sa isi recapete echilibrul interior. Daca ai luat decizia de a colabora cu unul dintre acesti specialisti, iti va fi mai usor sa alegi unul dupa ce parcurgi clasamentul de mai jos.

In functie de experienta si competentele detinute, de feedback-ul clientilor si de rezultatele obtinute de acestia, psihologii de mai jos sunt considerati a fi cei mai buni din Giurgiu: 

1. Mihaela Covtun

Mihaela Covtun este un psiholog foarte bine pregatit care profeseaza in Giurgiu. Aceasta se numara printre cei mai cautati specialisti din localitate, oferind servicii de consultanta psihologica, terapii de scurta durata, psihodiagnostic, dezvoltare personala si coaching. Serviciile de la acest cabinet sunt dedicate persoanelor de orice varsta. Psihologul Mihaela Covtun detine competente si experienta in terapia ABA la copiii cu autism sau diagnosticati cu alte tulburari de dezvoltare.

Pentru o sedinta de consiliere psihologica, tariful este de 150 lei.

Doamna psiholog se bucura de feedback pozitiv din partea unui numar mare de persoane, care sustin ca au obtinut rezultate foarte bune in urma sedintelor de terapie. Oamenii o descriu ca fiind o profesionista, care da dovada de implicare, seriozitate, empatie si rabdare. Aceasta are o pregatire temeinica in domeniu si experienta vasta, ceea ce se reflecta in progresul clientilor de la o sedinta la alta. Multe persoane spun ca si-au dus copiiii la acest cabinet si ca dupa cateva sedinte au sesizat o imbunatatire, intrucat cei mici au devenit mai siguri pe sine si au inregistrat performante scolare mai bune. 

Vezi parerile pacientilor despre Mihaela Covtun
Vezi Pareri

2. Ana-Maria Mucioniu

In Giurgiu, printre cei mai cautati psihologi se numara si Ana-Maria Mucioniu. In cabinetul acesteia, clientii pot beneficia de evaluare psihologica clinica si de interventie psihologica primara. Portofoliul de servicii acopera domenii ca psihologia clinica si psihologia aplicata in domeniul securitatii nationale. Copiii, adolescentii si adultii se pot prezenta in acest cabinet pentru interventie si consiliere psihologica primara, Ana-Maria Mucioniu adresandu-se oamenilor care se confrunta cu diferite tulburari mintale sau care isi doresc sa se dezvolte pe plan personal. 

Pentru o sedinta de consiliere la acest cabinet, vei plati 160 lei.

Persoanele care au ales-o pe Ana-Maria Mucioniu se declara multumite de calitatea serviciilor si spun ca au avut o experienta foarte buna, care a rezultat intr-o transformare pozitiva. Atmosfera din cabinet este primitoare si relaxanta, iar doamna psiholog este descrisa ca fiind o profesionista, atenta la nevoile clientului, interesata de noile abordari din domeniu. Aceasta urmareste indeaproape evolutia fiecarei persoane cu care lucreaza si propune intotdeauna solutii cu adevarat utile. 

3. Daniela Simona Teodorescu

Cand vine vorba despre cei mai buni psihologi, Daniela Simona Teodorescu este un nume de referinta in Giurgiu. Aceasta isi desfasoara activitatea intr-un cabinet specializat, unde asigura sedinte de psihoterapie pentru copii, adolescenti si adulti, sedinte de consiliere psihologica si servicii din domeniul psihologiei muncii si organizationale. In raport cu varsta, particularitatile si obiectivele, fiecare client beneficiaza de o abordare personalizata.

Privitor la tarife, pentru o sedinta de consiliere psihologica se achita suma de 150 lei.

Mai multe persoane recomanda cu incredere serviciile acestui cabinet, sustinand ca doamna Daniela Simona Teodorescu este un psiholog profesionist, implicat si dedicat. Lucreaza foarte bine cu cei mici si progresul clientilor, indiferent de varsta, se vede inca de la primele sedinte. 

Concluzii

Pentru ca au reusit sa ajute foarte multi oameni sa devina cele mai bune variante ale lor si sa depaseasca momentele de cumpana, acesti psihologi sunt considerati a fi cei mai buni din Giurgiu. Cunostintele solide in domeniu, experienta practica si abordarea personalizata sunt motive pentru care psihologii prezentati anterior au castigat aprecierea comunitatii si au devenit optiuni de top la capitolul serviciilor de imbunatatire a sanatatii mintale.