Meniu

Psiholog Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai trecut prin multe experiente traumatizante cand erai copil, care nu iti dau pace nici in prezent si ai luat hotararea de a merge la un psiholog in Iasi? Exista o multime de cazuri de persoane care se confrunta cu trairi de-a dreptul socante si care, sub o forma sau alta, se activeaza la maturitate prin atacuri de panica, o frica incontrolabila de a stabili relatii si legaturi cu persoanele din jur, dar si o lipsa de incredere in propria persoana. Daca si tu simti ca ai nevoie de un ajutor specializat, venit din partea unui psiholog bun si calificat, nu ai decat sa citesti in continuare.

In cele ce urmeaza iti prezentam un top cinci al celor mai frecventate cabinete de psihologie din Iasi la care poti apela cu incredere si unde vei fi tratat cu seriozitate si amabilitate. Nu vei fi judecat, criticat sau descurajat, ci, din contra, in prezenta unui astfel de terapeut o sa iti poti intinde aripile la adevaratul lor potential si iti vei cladi usor toata increderea necesara in tine pentru a deveni exact cine iti doresti.

Cat costa o sedinta de consiliere la un psiholog din Iasi?

Inainte de a apela, totusi, la serviciile unui psiholog din Iasi, te incurajam sa te documentezi cu privire la preturile practicate, pentru a fi la curent cu bugetul pe care trebuie sa il pregatesti. Pentru a-ti simplifica munca, ti-am pregatit un tabel cu toate tarifele practicate pe care le poti lua in considerare cu incredere:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Med Anima
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 200 Ron
 • Buna pregatire
 • Empatie si pricepere
 • Implicare
 • Psihologi clinicieni si psihoterapeuti
 • Conditii excelente de igiena
 • Amenajare placuta
 • Act medical ireprosabil
 • Atmosfera primitoare
Simona Curelaru
180 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 180 Ron
 • Empatie si implicare
 • Caldura si profesionalism
 • Servicii ireprosabile
 • Solutii personalizate
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate excelente
Lavinia Enea Rusu
180 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Abordare moderna
 • Solutii personalizate
 • Atmosfera primitoare
 • Buna pregatire
 • Empatie si implicare
 • Pasiune pentru vindecarea oamenilor
Catalin Cretu
170 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 170 Ron
 • Dedicare si pricepere
 • Implicare si empatie
 • Profesionalism si competenta
 • Atmosfera primitoare
 • Cabinet modern
 • Rezultate excelente
 • Solutii personalizate
Gabriela Lungu
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Rezultate ireprosabile
 • Sedinte de terapie excelente
 • Solutii personalizate
 • Terapeut empatic si implicat
 • Atmosfera primitoare
 • Psiholog cu experienta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 unitati terapeutice unde vei gasi un psiholog in Iasi 

Pentru a-ti usura cautarile cu totul cu privire la gasirea unui psiholog din Iasi, ti-am pregatit cele cinci unitati terapeutice de mai jos la care poti apela cu incredere si unde vei primi solutii personalizate in functie de problemele cu care te confrunti. Citeste mai departe si descopera informatii utile despre fiecare institutie in parte, dar afla si ce parere au ceilalti pacienti cu privire la activitatea desfasurata de terapeut:

1. Med Anima

Med Anima si-a inceput activitatea in anul 2013 in Iasi, fiind cea mai populara unitate terapeutica pentru serviciile remarcabile de psihologie. In cadrul acestui departament se remarca activitatea urmatorilor terapeuti: Oana Amazilitei, Nicu Sufletel Gurguta, Ioana Vatamanu, Catalina Antonia Hausner, Madalina Savin, psihologi clinicieni, Ioana Maria Balint, Diana Gradinaru, psihoterapeuti. In cadrul procesului de evaluare psihologica pacientul beneficiaza de psihodiagnostic, teste psihologice, consiliere. Evaluarea clinica poate fi acordata si gratuit in cazul pacientilor asigurati, care se prezinta la unitatea medicala cu bilet de trimitere de la medicul de familie. Pe langa aceasta, pacientii pot opta si pentru: terapie prin stimulare magnetica transcraniana, terapie prin realitate virtuala, terapie prin stimulare cognitiva asistata de computer, terapii alternative etc.

Pretul pentru o sedinta de consiliere psihologica este de 200 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, pacientii si-au exprimat multumirea si aprecierea pentru serviciile de care beneficiaza. Echipa de psihoterapeuti si psihologi clinicieni da dovada de o buna pregatire in domeniu, empatie, pricepere si implicare, asigurand un act medical ireprosabil si o atmosfera primitoare. Conditiile de igiena sunt excelente, iar cabinetul este amenajat placut.

Vezi parerile pacientilor despre Med Anima
Vezi Pareri

2. Simona Curelaru

Simona Curelaru este un psiholog din Iasi cu o buna pregatire in domeniu, care asigura un act medical ireprosabil si adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. A absolvit Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din cadrul Universitatii Al. I. Cuza, Iasi, a terminat studiile masterale in cadrul Universitatii Al. I. Cuza, Iasi: „Interventie psihosociala si Psihoterapie” si a facut formari „Hipnoza clinica, Relaxare si Hipnoza eriksoniana”. De asemenea, a primit atestat din partea Colegiului Psihologilor din Romania in specialitatile psihologie clinica si psihoterapie.  Printre serviciile pe care le pune la dispozitie se numara si: evaluare psihologica si psihodiagnostic adulti si copii, psihoterapie individuala, hipnoza clinica, psihoterapie de cuplu, familie, dezvoltare personala, de grup si online. 

Pretul pentru o sedinta de consiliere psihologica este de 180 lei.

Toate recenziile care au fost postate in mediul online cu privire la aceasta unitate terapeutica sunt pozitive, datorita serviciilor ireprosabile puse in aplicare. Empatia, implicarea, caldura si profesionalismul de care terapeutul da dovada in cadrul sedintelor de terapie sunt doar cateva dintre calitatile care sunt apreciate. Solutiile sunt personalizate in functie de fiecare pacient in parte, iar atmosfera este primitoare, chiar si pentru cei mai tematori pacienti.

3. Lavinia Enea Rusu

Lavinia Enea Rusu este un psiholog clinician si psihoterapeut din Iasi, care asigura servicii de calitate pentru toti pacientii cu diverse probleme psihologice. A absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Al. I. Cuza din Iasi, iar ulterior, si-a continuat formarea prin studiile masterale in psihologie clinica si psihoterapie in cadrul aceleiasi universitati. Printre serviciile car pot fi puse in aplicare merita amintite si: evaluarea si interventia (diagnostic, evaluare si interventie), psihoterapie, dezvoltare personala, terapie individuala, de cuplu si familie. De asemenea, solutiile stabilite sunt adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte.

Tariful aplicat pentru o sedinta de consiliere psihologica este de 180 lei, iar o sedinta de cuplu sau de familie este de 290 lei.

Majoritatea pacientilor care au apelat la serviciile psih. Lavinia Enea Rusu s-au declarat multumiti, avand parte doar de servicii de calitate. Abordarea este moderna, solutiile selectate sunt personalizate in functie de fiecare pacient in parte, iar atmosfera este una primitoare pentru toata lumea. In plus, terapeutul da dovada de o buna pregatire, empatie, implicare si o uriasa pasiune pentru vindecarea oamenilor.

4. Catalin Cretu

Catalin Cretu este un alt psiholog din Iasi la serviciile caruia poti apela cu incredere si unde vei beneficia de suport specializat din partea unui terapeut competent. Este membru al Colegiului Psihologilor din Romania, Asociatiei Romana de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana, Federatiei Romane de Psihoterapie si formator acreditat CNFP. In cadrul cabinetului sau individual, pacientii pot beneficia de psihoterapie individuala, de cuplu, pentru copii si adolescenti, dezvoltare personala, hipnoza clinica. Catalin Cretu se ocupa si cu organizarea de workshop-uri care au ca tematica fericirea, dezvoltarea personala, comunicarea, parenting, tehnici de relaxare, abordarea depresiei etc. 

Pretul pentru o sedinta de consiliere psihologica este de 170 lei.

Aproape toate recenziile postate pentru psih. Catalin Cretu sunt pozitive, avand in vedere ca isi dedica timpul si priceperea pentru vindecarea tuturor pacientilor, indiferent cat de puternica este afectiunea psihologica de care sufera. Implicarea, empatia, profesionalismul si competenta in domeniu sunt principalele calitati apreciate, iar atmosfera este primitoare pentru fiecare pacient in parte. De asemenea, cabinetul are un aspect modern, placut.

5. Gabriela Lungu

Gabriela Liliana Lungu este un psiholog cu experienta in Iasi la care poti apela cu incredere si care iti asigura servicii de inalta calitate. Aceasta exceleaza si in alte domenii ale terapiei, fiind de asemenea psihoterapeut si hipnoterapeut. In cadrul abordarii sale sunt incluse interventii din hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, precum si din terapia sistemica de cuplu si familie. A urmat o multime de studii postuniversitare sau programe de formare continua si complementara, iar studiile masterale si de licenta le-a urmat in Psihologie Clinica si Psihoterapie la Universitatea Al. I. Cuza din Iasi. Printre serviciile puse in aplicare sunt amintite si: sedinte individuale de terapie atat la cabinet, cat si online, terapie EDMR cu stimulator electronic, sedinte de cuplu, hipnoterapie individuala, controlul durerii etc.

Pretul pentru o sedinta individuala de consiliere psihologica este de 150 lei pentru 50 de minute.

Toate recenziile care au fost postate de pacienti sunt pozitive, avand in vedere rezultatele ireprosabile pe care le-au obtinut in cadrul sedintelor de terapie coordonate de Gabriela Lungu. Terapeutul este descris ca fiind empatic, ascultator, implicat si foarte atent la nevoile pacientului, asigurand o sedinta terapeutica de calitate si o atmosfera primitoare. 

Concluzii

Daca si tu esti in cautarea unui psiholog priceput din Iasi la care sa poti apela cu incredere si care sa iti asigure sedinte de terapie de calitate, iti recomandam sa iei in considerare cele cinci variantele prezentate mai sus. Stim ca vrei sa beneficiezi de un ajutor de specialitate, tocmai de aceea vrem sa iti prezentam doar specialisti bine pregatiti in domeniu, care au o abordare eficienta si personalizata pentru fiecare pacient in parte, indiferent cat de complexa este situatia cu care se confrunta.