Meniu

Psiholog Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu dependente, cum ar fi consumul peste limita a alcoolului sau fumatul si vrei sa renunti la aceste vicii nesanatoase cu ajutorul unui psiholog din Slatina? Putini stiu cat de important este rolul terapiei in eliminarea permanenta a dependentelor. Un psiholog experimentat are competenta de a-si trata pacientul de traumele si problemele emotionale care il determina sa recurga la viciu pentru a le estompa. Nu de putine ori, oamenii care trec prin momente dificile sau chiar traumatizante sunt mult mai vulnerabili in fata unor astfel de tentatii. Cu alte cuvinte, daca si tu ai o anumita adictie si vrei sa ii pui capat, gaseste un psiholog profesionist care sa priveasca in trecutul tau si care sa trateze cauza problemei. 

Stiai ca in Slatina exista o multime de terapeuti la ajutorul carora poti apela cu incredere? Tot ce trebuie sa faci este sa te programezi la cabinet si sa te prezinti la prima vizita. Citeste mai departe si descopera care sunt terapeutii din oras unde poti merge pentru sedinte specializate de terapie.

Cat costa o sedinta de consiliere la un psiholog in Slatina?

Pretul pentru o sedinta de consiliere psihologica in Slatina variaza de la un cabinet la altul in functie de pregatirea terapeutului. Daca vrei sa fii la curent cu preturile practicate pentru acest serviciu ti-am pregatit mai jos un tabel actualizat in care vei gasi totodata si numele terapeutilor din oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Angel Psyhmed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 200 Ron
 • Rating ridicat
 • Medic psihiatru experimentat
 • Plan personalizat de tratament
 • Diagnosticare corecta
 • Programari respectate
 • Atmosfera primitoare
Andreea Gheorghe
180 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 180 Ron
 • Loc prietenos
 • Buna pregatire
 • Implicare si empatie
 • Act terapeutic personalizat
 • Mediu confortabil
 • Atmosfera prietenoasa
Psiho Center
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Atmosfera primitoare
 • Cabinet modern si spatios
 • Mediu confortabil
 • Sedinte personalizate de terapie
 • Intelegere si profesionalism
 • Empatie
 • Rezultate ireprosabile
Ana-Maria Ciuchete
100 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 100 Ron
 • Prestatie ireprosabila
 • Atmosfera prietenoasa
 • Mediu primitor
 • Sedinte de terapie personalizate
 • Psihodiagnoza corecta
 • Profesonalism
 • Interactiune excelenta terapeut-pacient
Policlinica Promed
120 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 120 Ron
 • Buna pregatire
 • Mediu primitor
 • Experienta vasta
 • Profesionalism
 • Seriozitate
 • Sedinte personalizate
 • Psihodiagnostic corect
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 psihologi din Slatina la care poti apela cu incredere

Stim cat de important este pentru tine sa cunosti un psiholog din Slatina cu o experienta vasta in domeniu care sa se preocupe cu atentie de problemele cu care te confrunti. Citeste mai departe pentru a afla care sunt terapeutii pe care ti-i recomandam si care isi desfasoara activitatea in orasul tau. Afla, de asemenea, care este si parerea celorlalti pacienti care au apelat la serviciile acestora:

1. Clinica Angel Psyhmed

Clinica Angel Psyhmed este o unitate medicala din Slatina care asigura servicii multiple pentru pacientii cu diverse probleme de sanatate, printre care se numara si cele psihologice. Echipa medicala este formata din doctori cu o buna pregatire in domeniu, printre acestia numarandu-se si dr. Angela Dumitrescu, medic psihiatru cu formare in TMS, competent si in elaborarea consilierii psihologice. Printre serviciile pe care le pune in aplicare se numara si psihodiagnostic si evaluare psihologica, psihoterapie individuala (tulburari anxioase, psihosomatice, alimentare, hiperkinetice si deficit de atentie, de control ale impulsurilor), eliberare documente medicale (adeverinte si certificate, avize medicale, psihologia muncii). 

Tariful aplicat pentru o sedinta de consiliere psihologica este de 200 lei.

Clinica are un rating ridicat, multumita serviciilor medicale de calitate care sunt puse in aplicare de medici. Departamentul de psihologie este reprezentat de un medic psihiatru cu experienta vasta in domeniu, dar si cu o buna pregatire in diagnosticarea corecta a pacientilor, respectiv in elaborarea unui plan personalizat de tratament in functie de problemele emotionale suferite. In plus, programarile sunt respectate, iar atmosfera este primitoare pentru toata lumea.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Angel Psyhmed
Vezi Pareri

2. Andreea Gheorghe

Andreea Gheorghe este un alt psiholog din Slatina pe care il poti lua in considerare si unde vei beneficia de sedinte calitative de terapie. A absolvit studiile de licenta la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii din Bucuresti, dar si studiile masterale de Psihologia Muncii, Transporturilor si Serviciilor din cadrul aceleiasi universitati. In prezent isi desfasoara activitatea in propriul sau cabinet acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, ea insasi facand parte din aceasta comunitate. Pacientii care apeleaza la ajutorul sau pot beneficia de: consiliere psihologica, coaching si dezvoltare personala, psihoterapie individuala, de cuplu, de grup, pentru adolescenti, consiliere si informare pentru parinti, evaluare psihologica si psihodiagnostic, avize psihologice, psihoterapie online, de familie, experientiala etc.

Pretul pentru o sedinta de consiliere psihologica este de 180 lei.

Pacientii sunt primiti intr-un loc prietenos, simplu si luminos cu amabilitate si seriozitate, motiv pentru care multe persoane se declara a fi multumite de serviciile de care beneficiaza. Doamna psiholog da dovada de o buna pregatire in domeniu, implicare si empatie, actul terapeutic fiind unul atent personalizat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. De asemenea, este deschisa si dornica sa ajute, asigurand o atmosfera prietenoasa.

3. Psiho Center

Psiho Center este un centru specializat in psihologia adultilor si copiilor din Slatina, care asigura servicii ireprosabile pentru toata lumea, indiferent cat de severe sau complicate sunt problemele emotionale cu care te confrunti. Unitatea terapeutica asigura servicii specializate in terapia ABA, logopedie, consiliere si evaluare psihologica pentru adulti si copii, terapie ocupationala, consiliere si informare pentru parinti, evaluare psihologica si psihodiagnostic, logopedie. Terapeutul care isi desfasoara activitatea in cadrul acestei unitati medicale este Nicoleta Iatagan, un psiholog experimentat, capabil sa asigure un diagnostic corect, dar si un plan personalizat de terapie in vederea vindecarii.

Pretul pentru o consiliere psihologica este de 150 lei.

Unitatea a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor care au apelat la ajutorul terapeutilor profesionisti. Atmosfera este primitoare, cabinetul este echipat modern si spatios, iar mediul este confortabil, toti acesti factori contribuind semnificativ la ireprosabilitatea sedintelor de terapie. Pacientul este incurajat sa vorbeasca liber in cadrul sedintelor personalizate, terapeutul dand dovada de intelegere, stapanire de sine si profesionalism.

4. Ana-Maria Ciuchete

Cabinetul de psihologie al Anei-Maria Ciuchete este o alta optiune din Slatina pe care ti-o recomandam si unde vei avea parte de servicii ireprosabile. A absolvit Universitatea Hyperion din Bucuresti si a participat la diferite cursuri anuale de perfectionare cu diverse tematici, activand ca psiholog clinician acreditat de catre Colegiul Psihologilor din Romania. De asemenea, mai este acreditata si in urmatoarele domenii: psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale, psihologia muncii si organizationala, psihologia transporturilor. Printre serviciile puse in aplicare merita amintite si: expertiza psihologica judiciara / extrajudiciara, psihodiagnostic / evaluare, supervizare clinica, organizarea programelor de adictii, dar si de dezvoltare personala pentru copii si adulti. Si-a inceput activitatea in anul 2013 si in prezent face parte din Asociatia Romana de Psihologie si Colegiul Psihologilor din Romania.

Pretul aplicat pentru o sedinta de consiliere psihologica este de 100 lei.

Toti cei care au apelat la serviciile sale si-au exprimat multumirea pentru prestatia ireprosabila a terapeutilor cu experienta. Atmosfera este prietenoasa si primitoare pentru toata lumea, sedintele de terapie sunt personalizate in functie de necesitatile fiecarui pacient, iar psihodiagnoza este stabilita cu atentie si profesionalism. Ana-Maria Ciuchete asigura o interactiune terapeut-pacient excelenta.

5. Policlinica Promed

Policlinica Promed este o alta optiune din Slatina pe care o poti lua in considerare daca vrei sa beneficiezi de consiliere la un psiholog cu experienta. Echipa este formata dintr-un personal bine pregatit, atent antrenat in domeniu, care asigura un psihodiagnostic corect si un plan eficient de tratament in functie de fiecare pacient in parte. Printre serviciile care sunt puse in aplicare sunt amintite si: depasirea dificultatilor de relationare, psihologice, afective si comportamentale, managementul stresului, dificultati de adaptare, comunicare, de invatare si problematica scolara, consiliere pentru rezolvarea problemelor, suport pe parcursul perioadelor dificile, orientare scolara si profesionala.

Pretul pentru consilierea psihologica este de 120 lei.

Majoritatea recenziilor sunt pozitive, multumita bunei pregatiri de care medicii si terapeutii dau dovada pentru tratarea eficienta a tuturor pacientilor. Departamentul de psihologie este primitor si alcatuit din terapeuti cu o experienta vasta in domeniu, care dau dovada de profesionalism si seriozitate. Sedintele terapeutice sunt atent personalizate in functie de problemele suferite, ca urmare a stabilirii unui psihodiagnostic corect.

Concluzii

Ai luat hotararea de a merge la un psiholog in Slatina pentru a pune la punct problemele emotionale cu care te confrunti? Atunci iti recomandam sa iei in considerare cele cinci unitati medicale prezentate anterior in articol unde vei beneficia de sedinte terapeutice personalizate in functie de problemele emotionale pe care le experimentezi. Solicita ajutorul unui psiholog atunci cand simti ca pierzi controlul propriilor emotii sau al dependentelor pe care le experimentezi si reechilibreaza-ti pacea interioara.