Meniu

Psiholog Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un psiholog in Tulcea, care sa iti poata oferi o evaluare de specialitate pentru problemele emotionale prin care treci sau pentru tulburarile mintale cu care te confrunti. Fie ca ai nevoie de consiliere psihologica, fie de servicii de psihologia muncii si de orientare in cariera, poti conta pe experienta si competentele unor specialisti buni in psihologie in orasul tau.

Daca nu ai gasit inca o solutie, acest articol iti va servi drept ghid de orientare pe piata serviciilor de profil din Tulcea si iti va recomanda cele mai apreciate cabinete de psihologie din municipiu.

Cat costa o sedinta la un psiholog din Tulcea?

Poate ca nu este cel mai important aspect pretul, insa este una dintre informatiile pe care le poti afla inainte de a ajunge la cabinetul unui psiholog din Tulcea. In tabelul de mai jos vei gasi numele cabinetelor de psihologie catre care ar trebui sa te indrepti si tariful perceput de fiecare dintre ele pentru o sedinta.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Georgiana Voicu
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Psiholog profesionist si experimentat
 • Competente multiple
 • Daruirea cu care isi exercita profesia
 • Rabdare si empatie in cadrul sedintelor
Mariana Efimov
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Psiholog profesionist
 • Pregatire ireprosabila
 • Sfaturi competente
 • Spirit de observatie fin
 • Rabdare si amabilitate
 • Atmosfera relaxanta in timpul sedintelor
Antonia Tugui
170 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 170 Ron
 • Servicii calitative
 • Competenta si profesionalism
 • Amabilitate si empatie
 • Interior primitor al cabinetului
 • Atmosfera placuta in timpul sedintelor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune cabinete de psiholog din Tulcea

Cand este vorba despre sanatatea ta emotionala, iti doresti o evaluare corecta a acesteia, cele mai competente sfaturi si consiliere directionata catre rezolvarea problemelor care te afecteaza, din partea unui psiholog din Tulcea. Pentru a te asigura ca iei cea mai buna decizie pentru nevoile tale, ai nevoie de informatii suplimentare din activitatea cabinetelor din clasament, despre calitatea serviciilor, despre competentele psihologilor, despre metodele utilizate si despre parerile clientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre nelamuririle tale.

1. Georgiana Voicu

Psihologul Georgiana Voicu ofera, la Cabinetul sau Individual de Psihologie din Tulcea, servicii de evaluare clinica si psihodiagnostic, consiliere, supervizare de psihologie clinica, interventii terapeutice de scurta durata centrate pe problema – atacuri de panica, fobii, stari depresive, somatizari, medicina psihosomatica, servicii in domeniul psihologiei judiciare: expertiza psihologica in contextul dispunerii, prelungirii, inlocuirii sau ridicarii masurii de ocrotire, expertiza psihologica judiciara si extrajudiciara a victimelor minore si majore, cu aplicabilitate in cazuri de abuz, violenta domestica, accidente rutiere, divort sau separare, punere sub interdictie, si servicii de psychological profiler-analist comportamental in timp real.

Pentru o sedinta de consiliere la acest psiholog din Tulcea, pretul este de 150 de lei.

Clientii sunt incantati de experienta la cabinet, de serviciile de calitate, de profesionalismul si experienta psihologului, de competentele sale multiple si de daruirea cu care isi exercita profesia. Totodata, acestia declara ca au fost abordati cu deosebita rabdare si empatie in cadrul sedintelor de evaluare sau de consiliere.

Vezi parerile pacientilor despre Georgiana Voicu
Vezi Pareri

2. Mariana Efimov

La Cabinetul de Psihologie din Tulcea al psihologului Mariana Efimov, locuitorii orasului Tulcea pot accesa psihodiagnoza si evaluare clinica, interventie psihologica clinica, consiliere psihologica pentru dificultati de relationare si tulburari emotionale la copii si adolescenti, consiliere si terapie suportiva, sedinte de optimizare si dezvoltare personala, autocunoastere, programe de dezvoltare personala pentru copii, examinare psihologica pentru comisia de handicap, cu deplasare la domiciliu pentru pacientii nedeplasabili, si testare psihologica pentru angajare.

Tariful pentru o sedinta de consiliere psihologica la acest specialist este de 150 de lei.

Clientii se declara multumiti de acest cabinet, remarcand serviciile de calitate, profesionalismul psihologului, pregatirea sa ireprosabila, sfaturile competente si spiritul de observatie fin. Totodata, sunt mentionate in recenziile din mediul online rabdarea si amabilitatea specialistului, precum si atmosfera relaxanta a sedintelor de evaluare si consiliere.

3. Antonia Tugui

Antonia Tugui este psiholog clinician si psihoterapeut, membru al Colegiului Psihologilor din Romania. Activeaza in Cabinetul sau individual de Psihologie, unde pune la dispozitia persoanelor interesate din Tulcea servicii de evaluare psihologica clinica, consiliere si dezvoltare personala, psihoterapie, psihologie aplicata in domeniul apararii si sigurantei nationale, psihologia muncii si organizationala, psihologia transporturilor. Te poti adresa acestui psiholog pentru nelinisti, palpitatii si atacuri de panica, stari depresive, lipsa de energie si chef de viata, evenimente traumatice, exces de energie, neliniste si prea multa nervozitate, dependenta de alcool, ganduri si emotii bizare.

Pentru o sedinta la acest psiholog va trebui sa achiti suma de 170 de lei.

In ceea ce priveste gradul de multumire a clientilor pentru prestatiile cabinetului, acesta este unul ridicat. In recenziile din mediul online se mentioneaza ca puncte forte ale interactiunii, serviciile de calitate, competenta si profesionalismul psihologului, amabilitatea si empatia, interiorul primitor al cabinetului si atmosfera placuta din timpul sedintelor de consiliere si psihoterapie.

Concluzii

Pentru servicii de psihologie clinica, pentru evaluare in vederea angajarii, pentru orientare, consiliere, dezvoltare personala si autocunoastere si pentru servicii de psihologie judiciara, te poti adresa unui psiholog din Tulcea, care iti va oferi un psihodiagnostic elaborat, avizul de care ai nevoie pentru ocuparea unui loc de munca, pentru port-arma, pentru diferite comisii de expertiza, precum si interventii terapeutice pe termen scurt. Psihologii din oras au competente multiple, o pregatire de specialitate temeinica si lucreaza in cabinete moderne, cu metode eficiente de abordare a persoanelor care le solicita ajutorul.