Meniu

Psihoterapeut Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Anxietatea, depresia, furia, teama de exprimare si gandurile intrusive sunt doar cateva dintre problemele pe care pacientii le acuza atunci cand apeleaza la ajutorul unui psihoterapeut in Bucuresti, Sectorul 5. Terapeutii specializati in acest domeniu reusesc, treptat si metodic, sa depisteze care este cauza acestor dezechilibre emotionale, avand capacitatea de a sugera solutii personalizate in functie de fiecare persoana in parte. Vrei sa mergi si tu la cabinetul unui psihoterapeut? Iata cateva dintre motivele pentru care te incurajam sa faci acest lucru: primesti indrumare, incepi sa lucrezi la propria persoana, ajungand sa te autodescoperi, deprinzi capacitatea de a te accepta si iubi, incepi sa ai o deschidere sufleteasca mai mare pentru schimbare si iti dezvolti rabdarea atat cu ceilalti, cat si cu tine. De fiecare data cand simti ca esti coplesit de sentimente, emotii si trairi, ia in considerare ajutorul oferit de un psihoterapeut si bucura-te de o perspectiva imbunatatita.

Daca locuiesti in Sectorul 5 si vrei sa iti faci programare pentru o sedinta de terapie la un expert, te incurajam sa citesti cu atentie informatiile prezentate in cele ce urmeaza. Descopera cele cinci clinici din capitala puternic apreciate si frecventate de pacienti.

Care este pretul unei sedinte la un psihoterapeut in Bucuresti, Sectorul 5?

Pretul unei sedinte de psihoterapie in Bucuresti, Sectorul 5 variaza de la un terapeut la altul, in functie de nivelul de pregatire, dar si in functie de durata intalnirii. Unii terapeuti au sedinte de 50 minute, in timp ce altii opteaza pentru intalniri de 90 de minute. Iata, asadar, care sunt preturile practicate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Psihoterapie
Rating
Website
Clinica Renia
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Psihoterapie porneste de la 250 Ron
 • Relationare eficienta cu pacientii
 • Experienta vasta
 • Sedinte personalizate
 • Mediu confortabil
 • Rezultate excelente
 • Atentie pentru detalii
 • Atmosfera primitoare
 • Amenajare placuta
Clinica Senex
250 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 250 Ron
 • Abordare empatica
 • Experienta placuta
 • Atmosfera primitoare
 • Experienta vasta
 • Rezultate excelente
 • Sedinte impecabile de terapie
 • Mediu confortabil
Clinica The MIND
260 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Psihoterapie porneste de la 260 Ron
 • Interactiune impecabila cu terapeutii
 • Experienta vasta
 • Act terapeutic personalizat
 • Terapeuti profesionisti
 • Amenajare placuta
 • Atmosfera primitoare
 • Mediu confortabil
Roxana Mihailescu
220 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 220 Ron
 • Psiholog si psihoterapeut certificat
 • Sedinte personalizate de terapie
 • Rezultate excelente
 • Experienta placuta
 • Atmosfera primitoare
Daniela Dumitru
300 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 300 Ron
 • Experienta placuta
 • Interactiune excelenta
 • Buna pregatire
 • Comunicare eficienta
 • Sedinte personalizate
 • Cabinet primitor
 • Sedinte online
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici unde poti gasi un psihoterapeut in Bucuresti, Sectorul 5

Gandurile neplacute, lipsa de incredere in propria persoana si dificultatile de relationare te streseaza, asa ca vrei sa discuti cu un psihoterapeut din Sectorul 5 pentru a-ti echilibra emotiile si pentru a te dezvolta personal tot mai mult? Atunci te incurajam sa mergi la psihoterapeutii amintiti mai jos pentru a imbratisa o noua perspectiva asupra vietii:

1. Clinica Renia

Clinica Renia din Sectorul 5 este un cabinet de psihoterapie unde poti gasi specialisti bine pregatiti in domeniu, cu experienta vasta in tratarea tuturor cazurilor, indiferent de nivelul de dificultate. Personalul este format din: Gina Despa, Daniela Coman, Irina Cornelia Turcu, Lavinia Horosan, Marina Olimpia Stoica, Teodora Stoica, Marilena Gabriela Juncu, Luminita Mihaela Lisca, Oana Catalina Voicu, Laurentiu Ciocirlan, Cornelia Pantazi si Laura Spinu, psihoterapeuti cu diverse specialitati si pregatiri, in evaluarea si consilierea corecta a pacientilor cu diverse probleme. Printre serviciile pe care le asigura merita mentionate si: psihoterapie individuala, online, de copii si adolescenti, de cuplu, de familie, psihosexologie, hipnoterapie, life coaching, psihologie sportiva, consiliere parentala, psihiatrie adulti, consiliere vocationala si logopedie. Unitatea terapeutica asigura si servicii corporate, pentru sanatatea emotionala a angajatilor diverselor companii.

Pretul pentru o sedinta de 50 minute de psihoterapie individuala este intre 250 si 300 lei, pretul aplicat fiind acelasi si pentru consilierea online. 

Echipa de psihoterapeuti a primit o multime de recenzii pozitive, datorita relationarii eficiente cu pacientii. Dand dovada de o experienta vasta si avand specialitati multiple, sedintele sunt intotdeauna personalizate eficient, astfel incat toata lumea sa se poata deschide din punct de vedere emotional in fata terapeutului. Rezultatele pe care le obtin sunt intotdeauna excelente, specialistii exceland in ceea ce priveste atentia pentru detalii. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar amenajarea placuta.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Renia
Vezi Pareri

2. Clinica Senex

Te confrunti cu un blocaj emotional care nu iti permite sa ai incredere in tine si sa relationezi eficient cu cei din jur, ceea ce te-a determinat sa apelezi la ajutorul unui psihoterapeut din Sectorul 5? Clinica Senex este exact ce ai nevoie pentru a primi ajutorul de care ai nevoie. In cadrul echipei de psihoterapeuti isi desfasoara activitatea specialisti cu o buna pregatire in domeniu, cum ar fi: Bogdan Stoian, directorul clinicii si psiholog, Alexandra Baescu, Florentina Mihai, Simona Patrichi, psihologi si psihoterapeuti, Alexandra Mihailescu, psiholog organizational. Printre serviciile pentru care poti opta se numara si: sedinte de dezvoltare personala, psihoterapie individuala, de cuplu si de familie, unde pacientii vor reusi sa se autodescopere si inteleaga.

Pretul pentru o sedinta de 50 minute de psihoterapie individuala este de 250 lei, iar o sedinta de 75 minute pentru psihoterapia de cuplu este de 300 lei.

Abordarea empatica, atentia la detalii si profesionalismul sunt principalele calitati care definesc activitatea desfasurata de terapeutii clinicii Senex. Toti pacientii care au apelat la serviciile clinicii mentioneaza ca se bucura de o experienta placuta si o atmosfera primitoare, avand lejeritatea de a discuta liber despre tulburarile emotionale cu care se confrunta. Pentru ca echipa de specialisti este formata din terapeuti cu o vasta experienta in domeniu, rezultatele obtinute sunt de fiecare data excelente.

3. Clinica The Mind

Clinica The Mind se afla pe locul trei in top si este puternic frecventata de pacientii care au nevoie de ajutorul unui psihoterapeut in Bucuresti, Sectorul 5. Echipa este numeroasa si formata din experti in psihologie, psihoterapie si psihiatrie care stiu cum sa te abordeze, astfel incat actul terapeutic sa fie unul productiv si eficient de la inceput pana la capat. Printre serviciile pe care le poti selecta merita amintite si: consultatii de psihiatrie pentru adulti, copii si adolescenti, psihoterapie individuala pentru adulti, copii si adolescenti, evaluare psihologica, inteligenta emotionala, parenting, consiliere vocationala, logopedie, terapie de cuplu si familie, psihoterapie cu realitate virtuala etc. Pacientii cu anxietate, depresie, tulburari psihice si diverse fobii se pot adresa expertilor pentru a beneficia de sedinte personalizate de terapie atat la cabinet, cat si online.

Pretul pentru o sedinta de 50 minute de psihoterapie individuala (online sau la clinica) este de 260 lei, iar sedinta intr-o limba straina (engleza, franceza sau italiana) este de 290 lei tot pentru 50 minute.

Clinica pentru sanatatea mintala din Bucuresti este apreciata de un numar ridicat de pacienti, cei mai multi dintre acestia mentionand ca sunt incantati de interactiunea cu echipa de terapeuti. Avand in vedere ca specialistii au o experienta vasta in tratarea tuturor cazurilor, indiferent cat de severe si complexe ar fi, toti pacientii au posibilitatea de a beneficia de un act terapeutic personalizat in functie de necesitatile fiecaruia. De asemenea, amenajarea cabinetului este placuta, ceea ce contribuie semnificativ la conturarea unei atmosfere primitoare si confortabile.

4. Roxana Dana Mihailescu

Cabinetul individual de terapie al Roxanei Dana Mihailescu este o alta optiune pe care o poti lua in considerare daca vrei sa soliciti ajutorul unui psihoterapeut in Sectorul 5. A urmat studiile de licenta in psihologie si pe cele de master in Psihodiagnoza Cognitiva si Consiliere Psihologica, in prezent fiind membra a Colegiului Psihologilor din Romania si al Asociatiei Romane de Psihoterapie Integrativa. De asemenea, este consilier de dezvoltare personala, psihoterapeut integrativ autonom si psiholog clinician autonom. Printre serviciile pe care le asigura merita amintite si: consiliere individuala, de cuplu, de grup pentru copii, adolescenti si adulti. De asemenea, practica evaluari si testari psihologice de o acuratete ridicata, dar si sedinte de psihoterapie. Pacientii pot opta atat pentru sedinte de consiliere la cabinet, cat si pentru online.

Pretul pentru sedinta de 50 minute de psihoterapie individuala este de 220 lei, iar sedinta de cuplu este de 330 lei, pentru 90 minute.

Activitatea desfasurata de Roxana Dana Mihailescu a fost apreciata de toti pacientii care au ales sa inceapa o sesiune de terapie cu aceasta. Avand pregatire ca psiholog si psihoterapeut, experta reuseste sa personalizeze cu atentie sedintele de terapie, astfel incat pacientii sa primeasca ajutorul de care au nevoie. Rezultatele care se obtin sunt excelente, multi dintre cei care apeleaza la doamna terapeut marturisind ca se bucura de o experienta placuta si o atmosfera primitoare.

5. Daniela Dumitru

In completarea cabinetelor de mai sus ti-l prezentam si pe cel al Danielei Dumitru din Sectorul 5, care isi dedica timpul si cunostintele de psihoterapeut in tratarea pacientilor cu diverse tulburari emotionale si comportamentale. Aceasta este psiholog, psihoterapeut pentru adulti si facilitator IoPT (Metoda Intentiei), activitatea sa fiind atestata de Colegiul Psihologilor din Romania, cu pregatire in psihoterapie integrativa si trauma psihica. A obtinut o multime de atestate de libera practica, fiind dovada ca activitatea pe care o desfasoara este impecabila si orientata intotdeauna catre pacient. Printre tulburarile pe care le amelioreaza merita amintite si: conflicte in relatia de cuplu, dificultati parentale, relationale si de comunicare, probleme cu increderea in sine, tristete, depresie, anxietate, dificultati financiare, blocaj emotional si profesional, atacuri de panica, diverse fobii, experiente traumatice, comportamente agresive etc.

Pretul pentru o sedinta de psihoterapie este de 300 lei/50 minute atat online, cat si in cabinet.

Pacientii se bucura de o experienta placuta in cadrul cabinetului, interactiunea dintre psihoterapeut si acestia fiind una excelenta. Avand o experienta vasta si o buna pregatire in ceea ce priveste comunicarea si empatizarea, doamna psihoterapeut reuseste sa elaboreze sedinte personalizate de terapie. De asemenea, cabinetul este primitor, fiind decorat placut in punct de vedere cromatic si estetic, astfel incat pacientii sa se simta cat mai confortabil. De exemplu, exista si posibilitatea accesarii sedintelor online.

Concluzii

Iti doresti sa depasesti emotiile si starile dureroase pe care le-ai experimentat in ultima vreme cu ajutorul unui psihoterapeut din Bucuresti, Sectorul 5, dar nu stii la care cabinet sa apelezi? Citeste cu atentie informatiile pe care ti le-am prezentat anterior in articol, descopera care sunt terapeutii cu care simti ca ai rezona cel mai bine si iesi din zona de confort. Vorbeste despre ce te deranjeaza si incepe procesul de vindecare interioara.