Meniu

Psihoterapeut Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sunt mai multe cabinete in care se face psihoterapie in Buzau, iar cu cele mai bune dintre ele vei face cunostinta in acest articol. Indiferent daca tu ai nevoie de o serie de sedinte, pentru a-ti trata anxietatea, atacurile de panica, depresia, diverse adictii sau alte tulburari, ca o cunostinta sau chiar copilul tau are nevoie de un psihoterapeut, vei primi in continuare informatii utile despre acest subiect.

Psihoterapeutul are un rol foarte important in ingrijirea sanatatii mentale si a bunastarii emotionale a persoanelor care ii solicita ajutorul. El poate oferi sprijin emotional si sustinere pentru cei care intampina dificultati emotionale sau psihologice, poate trata problemele de sanatate mintala, poate preveni recidivele in anumite afectiuni psihice si poate oferi suport in situatiile de criza. Afla, asadar, la ce psihoterapeut din Buzau sa te programezi pentru a gasi solutii eficiente si personalizate la problemele cu care te confrunti!

Cat costa sedinta de psihoterapie in Buzau?

Sedinta de psihoterapie poate  avea un cost diferit in Buzau, in functie de specialist, de clinica in care isi desfasoara activitatea sau de alti factori specifici. Consulta tabelul de mai jos pentru a vedea care sunt tarifele ce se practica in acest oras.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Psihoterapie
Rating
Website
Carmen Neagu
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 200 Ron
 • Psiholog si psihoterapeut cu experienta
 • Terapia stiintifica a depresiei
 • Evaluare psihologica clinica
 • Mindfulness
 • Programe de psihoeducatie
 • Consiliere vocationala si dream management
 • Buna comunicare psiholog-client
 • Psihoterapie individuala sau de grup
Oana Serbu
180 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 180 Ron
 • Psiholog si psihoterapeut cu experienta
 • Servicii pentru copii, adolescenti si adulti
 • Buna comunicare cu clientii
 • Psihoterapie de cuplu sau de grup
 • Dezvoltare personala
 • Clinica moderna
Alegria
150 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 150 Ron
 • Doi psihologi cu experienta
 • Psihoterapie individuala, de cuplu, de familie, de grup
 • Servicii pentru toate varstele
 • Terapie cognitiv-comportamentala
 • Asistenta psihologica pentru persoanele care au suferit diverse traume
 • Psihoterapie integrativa
Mihaela Pascu
150 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 150 Ron
 • Psiholog cu experienta
 • Evaluari psihologice si consiliere
 • Psihoterapie
 • Terapie ABA
 • Servicii pentru copii si adulti
 • Cabinet luminos si confortabil
Liliana Dumitrescu
170 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 170 Ron
 • Psiholog cu experienta
 • Psihoterapie individuala, de cuplu, de familie, de grup
 • Psihoterapie la domiciliu
 • Psihoterapie pentru copii si adolescenti
 • Psihologia muncii
 • Hipnoza cognitiv-comportamentala
 • Logopedie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face psihoterapie in Buzau – Topul celor mai bune clinici

Poti face psihoterapie in Buzau in mai multe cabinete private. Dintre acestea, le-am selectat pe cele mai apreciate, astfel incat sa mergi la psiholog cu incredere si sa ai parte de cele mai bune conditii pentru recapatarea starii de bine si a echilibrului emotional.

1. Carmen Neagu

In Cabinetul Individual de Psihologie Carmen Neagu din Buzau se fac si sedinte de                          psihoterapie pentru copii si adulti. Carmen Neagu este licentiata in istorie si filologie la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, iar in 2020 a absolvit si Facultatea de Psihologie din Brasov, precum si cursul de Dream Management. Doi ani mai tarziu a finalizat si un master de Psihodiagnoza Cognitiva si Consiliere Psihologica, avand totodata si formare in psihoterapie la Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa. Carmen Neagu este pregatita si in Terapia stiintifica a depresiei si mindfulness. Serviciile puse la dispozitie la cabinet sunt si de evaluare psihologica clinica, programe de psihoeducatie si bunastare mentala, consiliere vocationala si dream management. 

Pretul unei sedinte de psihoterapie este de 200 de lei.

Clientii spun despre colaborarea cu psihologul Carmen Neagu ca a fost pentru ei una presarata cu experiente pozitive si cu notiuni care i-au ajutat sa se cunoasca mai bine, sa-si depaseasca temerile, avand indrumarea unui profesionist inarmat cu empatie,  informatii actualizate si cu un exemplu personal care ii inspira pe oameni. Multi spun ca inca de la prima sedinta de consiliere psihologica au simtit incredere si siguranta, dar si ca sunt ascultati cu adevarat si ajutati sa ajunga acolo unde isi doresc.

Vezi parerile pacientilor despre Carmen Neagu
Vezi Pareri

2. Oana Serbu

Oana Serbu este un alt psiholog apreciat in Buzau, care pune in practica si sedinte de psihoterapie pentru copii, adolescenti si adulti. Sedintele de psihoterapie se adreseaza persoanelor cu diverse probleme: stima de sine scazuta, dificultati de invatare, scaderea motivatiei, gestionarea emotiilor, conflicte in familie, sexualitate, tulburari somatice de cauza psihica,  tulburari ale comportamentului alimentar sau ale somnului etc. Pe langa psihoterapie individuala, la acest cabinet se mai efectueaza si terapie de cuplu sau de grup, iar clientii pot solicita si consiliere de dezvoltare personala. Oana Serbu este membra a Asociatiei Romane de Psihoterapie Integrativa si a Colegiului Psihologilor din Romania si este fondatoarea clinicii Psy & Therapy, unde profeseaza alaturi de o echipa de psihologi, psihoterapeuti si consilieri de dezvoltare personala. 

Costul sedintei de psihoterapie este de 180 de lei.

Persoane de toate varstele au optat pentru serviciile acestui psiholog si psihoterapeut acreditat din Buzau. In urma sedintelor de la cabinet, acestia au remarcat ajutorul pretios de care au avut parte in tratarea numeroaselor probleme emotionale si psihologice, precum si pentru dezvoltarea personala sau in cariera. Empatia, amabilitatea si abilitatile de comunicare o ajuta pe Oana Serbu sa se faca rapid placuta, sa creeze o conexiune cu clientii sai, carora le ofera sentimentul de siguranta si incredere.

3. Alegria

Alegria este un centru de psihoterapie si de dezvoltare personala din Buzau in care activeaza doi psihologi. Este vorba despre Claudia Radu, psiholog clinician si psihoterapeut specializat in terapia cognitiv-comportamentala si in hipnoterapie, si despre Rozalia Solcan – specializata in psihologie aplicata in domeniul apararii si in psihoterapie integrativa. Sedintele de psihoterapie se adreseaza persoanelor care sufera de: depresie, anxietate, adictii, tulburari alimentare, de somn sau de adaptare, adresandu-se atat unei persoane, cat si cuplurilor, familiilor, grupurilor, copiilor sau adolescentilor. De asemenea, se ofera asistenta psihologica buzoienilor care au trecut prin experiente traumatice.

Pretul sedintei de psihoterapie este de 150 de lei.

Nu putini sunt cei care au beneficiat de ajutorul psihologilor de la Alegria in momente dificile din viata. Clientii si-au exprimat recunostinta pentru modul cum au fost influentati sa-si schimbe gandirea si obiceiurile nocive, imbratisand alegeri mai sanatoase pentru ei, fara teama si fara resentimente. Profesionalismul specialistilor de la Alegria este considerat un avantaj important al clinicii in slujba locuitorilor din intreg judetul.

4. Mihaela Pascu

Poti sa te programezi pentru sedinte de psihoterapie in Buzau si la Cabinetul de Psihologie Mihaela Pascu. Serviciile includ si evaluari psihologice si consiliere psihologica, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Psihologul este specializat si in terapia ABA, considerata cea mai eficienta metoda de tratare a autismului si a altor dizabilitati, in cazul copiilor cu tulburari comportamentale. 

Pretul sedintei de psihoterapie este de 150 de lei.

Intr-o atmosfera placuta si relaxanta, psihologul Mihaela Pascu isi primeste clientii pe care ii calauzeste cum poate mai bine spre imbratisarea unor obiceiuri sanatoase si a unei gandiri pozitive. Judecand dupa recenziile oamenilor, aceasta misiune a specialistului isi atinge scopul cu fiecare persoana care isi recapata increderea in propriile forte, se bucura de fiecare clipa a vietii, devine empatica si echilibrata.  

5. Liliana Dumitrescu

Tot in Buzau se afla si cabinetul de psihoterapie Liliana Dumitrescu. Psihologul vine in sprijinul buzoienilor cu sedinte de consiliere psihologica, dar si cu psihoterapie individuala, de cuplu, de grup, sau psihoterapie pentru copii si adolescenti. De asemenea, in cabinet se practica si hipnoza cognitiv-comportamentala, logopedia, psihologia muncii.  Persoanele care doresc pot solicita psihoterapie la domiciliu, iar psihologul se va deplasa la ele acasa la o ora agreata de comun acord. Liliana Dumitrescu participa frecvent la workshopuri si cursuri de perfectionare (logopedie, tulburari alimentare, metode de diagnostic si interventie pentru persoanele cu autism si sindrom Down) si este formata in psihoterapia pozitiva. Din februarie 2012, este membru al Asociatiei de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala.

Costul sedintei de psihoterapie este de 170 de lei.

Despre acest psiholog, clientii au spus in mediul online ca manifesta grija si empatie si le ofera setimentul ca sunt ascultati, nu sunt judecati si ca isi pot impartasi gandurile cele mai ascunse. Pregatirea si experienta sunt atu-uri clare in fata concurentei de pe aceasta piata, astfel ca buzoienii aleg sa mearga la cabinetul Lilianei Dumitrescu atat individual, cat si in cuplu sau cu copiii si adolescentii, dupa caz.

Concluziile noastre

Concurenta de pe piata serviciilor de psihoterapie din municipiul Buzau este in avantajul oamenilor, care pot beneficia astfel de acces la numerosi specialisti si la o varietate de terapii. 

Psihologii din Buzau s-au remarcat prin pregatirea lor temeinica, prin cursurile de supraspecializare la care iau parte pentru a se pune la curent cu cele mai noi abordari in diverse tulburari si prin varietatea de servicii pe care le pun in slujba tuturor celor care au nevoie ajutorul lor.