Psihoterapeut Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Presiunile societatii, etapele grele din viata, esecul si alte circumstante fac tot mai grea gestionarea emotiilor si gasirea echilibrului interior, ceea ce se reflecta si in numarul tot mai mare de persoane aflate in cautarea unui psihoterapeut din Cluj. Este unul dintre judetele in care profeseaza multi psihoterapeuti cu pregatire academica remarcabila si care ii ajuta pe pacienti sa rezolve problemele emotionale sau psihologice care le afecteaza viata de zi cu zi.

Este esential sa te adresezi unui profesionist atunci cand observi ca bunastarea ta mintala se degradeaza pe zi ce trece, pe fondul stresului si problemelor. Locuitorii judetului Cluj au la dispozitie numeroase cabinete specializate, unde pot beneficia de terapie eficienta si de confidentialitate din partea psihoterapeutilor.

Care este cel mai bun psihoterapeut din Cluj?

Daca intentionezi sa mergi la unul dintre psihoterapeutii disponibili in Cluj si vrei sa il alegi pe cel mai bun, indiferent de motivul pentru care ai luat decizia de a solicita sprijin de specialitate, urmatorul tabel iti poate fi de folos. Acesta surprinde, pe scurt, numele si cateva informatii importante despre cabinetele cu o reputatie foarte buna:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Psihoterapie
Rating
Website
Programare Online
Viorica Marocico
1 Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Psihoterapie porneste de la 170 Ron
 • Psiholog si psihoterapeut cu experienta
 • Interventie cognitiv-comportamentala
 • Sedinte individuale sau consiliere de cuplu
 • Dezvoltare personala
 • Servicii online sau la cabinet
 • Atmosfera placuta si confortabila
 • Evaluari psihologice
Mental Training
2
180 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Psihoterapie porneste de la 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate de la primele sedinte
 • Centru primitor si mediu confortabil
 • Personal empatic, deschis si implicat
Cosmin Giredea
3
350 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Psihoterapie porneste de la 350 Ron
 • Servicii calitative
 • Terapie eficienta
 • Psihoterapeut cu experienta
 • Flexibilitate
Dr. Simona Calinici
180 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Psihoterapie porneste de la 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism, empatie si deschidere
 • Mediu relaxant
 • Sprijin si motivatie
Stela Neamt
250 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 250 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism si siguranta
 • Proces terapeutic bine structurat
 • Atmosfera placuta
Dr. Monica Cristea
250 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 250 Ron
 • Profesionalism si seriozitate
 • Amabilitate si orientare catre nevoile pacientului
 • Mediu terapeutic si confortabil
 • Servicii de buna calitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Psihoterapeut in Cluj: topul celor mai bune cabinete

Gestionarea problemelor psihoemotionale devine mai usoara atunci cand le intelegi, iar psihoterapeutii din Cluj si de pretutindeni le ofera oamenilor un context prielnic pentru a isi exprima emotiile si pentru a isi vindeca traumele prin constientizare si alte tehnici.

O simpla cautare pe Google nu este suficienta atunci cand vrei sa gasesti psihoterapeutul potrivit. Pentru o colaborare pe termen lung, care sa dea roade si care sa aiba un impact pozitiv asupra ta, e nevoie sa fii compatibil/a cu abordarea specialistului. In continuare, poti vedea care sunt cele mai bune optiuni pe care le au pacientii din acest judet:

1. Viorica Marocico

Un bun psihoterapeut din Cluj-Napoca este Viorica Marocico, licentiata in psihologie in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei a Universitatii „Babes-Bolyai”. Pregatirea sa nu s-a oprit insa aici, devenind psihoterapeut in Terapia Aplicata Comportamentala (A.B.A) si formandu-se in psihoterapie cognitiv-comportamentala (CBT), in care a si obtinut atestatul de libera practica. Specialistul lucreaza cu adulti in cabinetul sau din Cluj-Napoca, oferindu-le suport in diverse probleme: tulburari de anxietate, tulburari de personalitate, depresie, trauma, frica de boli, stari de agitatie, stima de sine scazuta, doliu, tulburari de comportament alimentar etc., oferind totodata sansa la dezvoltare spirituala si personala.

Pretul unei sedinte de psihoterapie variaza intre 170 de lei (studenti), 190 de lei (adulti) si 230 de lei (cuplu).

Despre capacitatea acestui psihoterapeut de a-si ajuta semenii vorbesc cel mai bine recenziile laudative din mediul online. Clujenii sunt impresionati de seriozitatea, profesionalismul, conexiunea naturala, rabdarea si calmul pe care le-au descoperit in acest cabinet. Astfel, oamenii au fost ajutati sa depaseasca perioadele grele si agitate din vietile lor si datorita calitatilor de empatie si caldura ale psihoterapeutului si atmosferei relaxante din cabinet.

Vezi parerile pacientilor despre Viorica Marocico
Vezi Pareri

2. Mental Training Center

Un centru de psihologie foarte apreciat de persoanele din Cluj care merg periodic la psihoterapeut este Mental Training Center, al carui obiectiv este sa ofere psihoterapie la cele mai inalte standarde de calitate si sa ajunga la excelenta. Daca la inceput gazduia numai psihoterapeuti, echipa centrului s-a extins pe parcursul anilor de activitate si a devenit mai complexa, reunind si psihologi, medici, consilieri, traineri si sexologi.

O sedinta de psihoterapie individuala, consiliere, dezvoltare personala costa intre 180-320 lei si dureaza 50 de minute.

Foarte multi pacienti si-au exprimat multumirea si aprecierea fata de serviciile acestui cabinet in mediul online. Specialistii de aici sunt descrisi ca fiind empatici, rabdatori, deschisi, implicati si profesionisti. Centrul este primitor si mediul confortabil. Pacientii spun ca au vazut o diferenta la scurt timp dupa ce au inceput terapia si ca au reusit sa isi gestioneze mai bine starile, emotiile si sa le priveasca dintr-o alta perspectiva.

3. Cosmin Giredea

Un psihoterapeut cu experienta pe care il poti gasi in Cluj este Cosmin Giredea, care mizeaza pe intocmirea unui plan de interventie personalizat pentru fiecare pacient care ii trece pragul. Acesta a urmat studiile Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea Babes-Bolyai si are competente certificate in domeniul psihoterapiei congnitiv-comportamentale. De asemenea, pregatirea sa este completata de cei 2 ani de experienta practica la Institutul de Medicina Legala din Cluj.

Pretul unei sedinte de psihoterapie individuala porneste de la 350 lei. La 8 sedinte achizitionate, primesti o sedinta gratuita.

Numerosi pacienti il recomanda pe Cosmin Giredea, pe care il caracterizeaza ca fiind un bun ascultator si o persoana cu experienta bogata, calma, impartiala, rabdatoare si flexibila. Prin feedback oferit in mediul online, pacientii au declarat ca s-au simtit mai bine de la prima sedinta si ca terapia a functionat foarte bine. Serviciile sunt de calitate si pretul este avantajos.

4. Dr. Simona Calinici

Un alt cabinet pe care il poti alege daca vrei sa lucrezi cu un psihoterapeut bun din Cluj este cel al doamnei dr. Simona Calinici. Aceasta ofera servicii de psihoterapie pentru adolescenti, adulti si cupluri. Pe langa activitatea de psihoterapeut cognitiv comportamental, dr. Simona Calinici este si cadru didactic in cadrul UMF Cluj Napoca.

Pretul unei sedinte de psihoterapie individuala pentru studenti, someri sau pensionari este de 180 lei, pentru ceilalti pacienti este de 200 lei, iar tariful pentru weekend este de 250 lei pe sedinta.

Cativa dintre pacienti au scris si pe internet despre experienta lor, unde au descris-o pe doamna dr. Simona Calinici ca fiind o profesionista, o persoana deschisa, blanda si empatica. Mediul din cabinet este relaxant, calduros si sigur, iar schimbarea se simte inca de la prima sedinta. Pacientii au gasit intelegere, sprijin, rabdare si motivatie.

5. Stela Neamt

Un cabinet individual de psihologie unde poti gasi un psihoterapeut cu experienta vasta este cabinetul Stela Neamt, care este psiholog clinician, psihoterapeut si psiho-sexolog. Absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, a participat la numeroase conferinte si workshop-uri relevante in domeniul psihologiei. De asemenea, este membru al Asociatiei de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania.

O sedinta de psihoterapie individuala, consiliere psihologica, dezvoltare personala costa 250 de lei.  

Numerosi pacienti recomanda serviciile acestui cabinet, despre care spun ca sunt ireprosabile. Prin recenzii online, acestia spun ca au beneficiat de profesionalism, atentie, prezenta, intelegere si siguranta. Procesul terapeutic este bine structurat si sedintele sunt foarte utile. Mai sunt apreciate atmosfera placuta si confidentialitatea. Exista si cateva persoane care si-au exprimat nemultumirea fata de lipsa de organizare, spunand ca apelurile lor nu au fost preluate.

6. Dr. Monica Cristea

Din topul celor mai buni apsihoterapeuti care profeseaza in Cluj face parte si dr. Cristea Monica, care lucreaza de peste 20 de ani in rezolvarea problemelor de ordin psihologic la persoane de toate varstele. Aceasta are un istoric academic si profesional complex si este membru in Colegiul Psihologilor din Romania. Este specializata in mai multe ramuri ale psihologiei, printre care psihoterapie cognitiva comportamentala si hipnoza, dezvoltare personala si si psihoterapie de cuplu si familie.

Pretul unei sedinte de psihoterapie este de 250 lei.

Multe persoane recomanda serviciile doamnei dr. Cristea Monica, despre care spun ca este un model de profesionalism si seriozitate. Este o persoana amabila, calma, dedicata, implicata si orientata catre nevoile pacientului. Mediul este terapeutic si confortabil, inclusiv pentru cei mai mici pacienti.

Concluzii

Daca locuiesti in Cluj si simti nevoia de a lucra cu un psihoterapeut bun, variantele sunt numeroase. Ca sa alegi inspirat, e important sa tii cont nu numai de tarifele practicate intr-un cabinet, ci si de experienta psihoterapeutului si de mediul in care isi desfasoara activitatea.

Sanatatea mintala este la fel de importanta precum cea fizica, iar specialistii in psihoterapie din Cluj te vor ajuta sa gasesti rezolvarea la problemele care te framanta la nivel emotional si psihologic, ceea ce se va traduce intr-o calitate mai buna a vietii si in autocunoastere.