Meniu

Psihoterapeut Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai suferit o trauma care a lasat urme adanci in sufletul tau si vrei sa mergi la un psihoterapeut din Oradea pentru a primi ingrijirile necesare? Stim cat de important este pentru tine sa gasesti un terapeut cu experienta, care sa stie exact ce metode sa aplice pentru a te ajuta sa te vindeci, dar si cum sa iti construiasca sedintele pentru a te ajuta sa obtii rezultatele dorite. Invinge-ti teama de a merge la cabinetul de psihoterapie si comunica deschis despre toate blocajele, temerile si incertitudinile cu care te confrunti, pentru ca totul sa iti fie mult mai clar.

Daca esti in cautarea unui terapeut din Oradea, avem vesti bune pentru tine. In continuare iti vom prezenta cinci unitati terapeutice la care poti apela cu incredere si unde vei fi trata cu amabilitate si respect. Nu conteaza cat de severa este problema cu care te confrunti, psihologul este cel care te va ajuta sa intelegi exact ce se intampla cu tine, dar si cum sa iti dezvolti o noua perspectiva asupra vietii – una sanatoasa – care sa te ajute sa traiesti o viata implinita.

Cat costa o sedinta de psihoterapie in Oradea?

Inainte de a merge la un cabinet de psihoterapie in Oradea, cel mai bine ar fi sa te informezi corect si atent cu privire la preturile practicate. Pentru a-ti simplifica toate cautarile, ti-am pregatit mai jos un tabel cu toate tarifele aplicate la unitatile terapeutice din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Psihoterapie
Rating
Website
Echilibru Suflet
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 200 Ron
 • Atmosfera primitoare
 • Amenajare placuta
 • Spatiu confortabil
 • Sedinte terapeutice personalizate
 • Implicare si pasiune
 • Competenta si empatie
 • Rezultate excelente
Felicia Muresan
180 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 180 Ron
 • Abordare moderna
 • Atmosfera placuta
 • Sedinte terapeutice personalizate
 • Organizare metodica
 • Psihodiagnostic precis
 • Rezultate excelente
Simona Hint
180 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 180 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Profesionalism si empatie
 • Pasiune pentru domeniu
 • Atentie pentru detalii
 • Interactiune benefica
 • Sedinte personalizate
 • Rezultate excelente
 • Impact pozitiv
Razvan Coloja
200 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 200 Ron
 • Implicare si empatie
 • Buna pregatire
 • Profesionalism
 • Sedinte online
 • Terapie personalizata
 • Psihodiagnostic corect
 • Rezultate excelente
Dr. Sorin Nica
220 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 220 Ron
 • Buna pregatire si profesionalism
 • Experienta vasta si pasiune
 • Sedinte personalizate
 • Rezultate remarcabile
 • Cabinet primitor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 institutii terapeutice unde vei gasi un psihoterapeut in Oradea

Asa cum ti-am promis si mai sus, iti vom prezenta cinci institutii unde vei gasi un psihoterapeut in Oradea cu o buna pregatire in domeniu si care asigura sedinte personalizate. Daca apropiatii sau medicul de familie ti-au recomandat sa soliciti ajutorul de la un astfel de specialist pentru combaterea diverselor probleme, cum ar fi anxietatea, tulburarile de comportament, depresia, sindromul impostorului etc., citeste mai departe si descopera ce variante iti prezentam. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare in parte:

1. Echilibru pentru Suflet

Echilibru pentru Suflet este un cabinet individual de psihoterapie din Oradea reprezentat de Tania Blanka Dihel, psihoterapeut si psiholog clinician cu o experienta vasta. Studiile in domeniu si formarile si le-a facut la Universitatea Babes Bolyai, la specializarea Psihologie Clinica, Consiliere Psihologica si Psihoterapie din Cluj Napoca. De asemenea, a participat la o multime de cursuri de formare personala si grupuri de dezvoltare personala, cu scopul de a-si perfectiona strategiile si tehnicile aplicate pe pacienti. Printre serviciile pe care le pune in aplicare se numara si: evaluarea clinica, psihoterapie si consiliere psihologica individuala atat la cabinet, cat si online, consiliere vocationala, dezvoltare personala etc.

Pretul pentru o sedinta de psihoterapie este de 200 lei.

Aproape toate recenziile publicate in mediul online referitoare la acest cabinet terapeutic sunt pozitive. Atmosfera din cabinet este una primitoare, amenajarea este una placuta, astfel incat fiecare pacient sa se simta confortabil si cat mai in largul lui, iar sedintele terapeutice sunt personalizate. Terapeutul da dovada de implicare, pasiune pentru domeniu, competenta si empatie, aspecte ce sunt laudate in cadrul recenziilor postate de pacienti in mediul online.

Vezi parerile pacientilor despre Echilibru pentru Suflet
Vezi Pareri

2. Felicia Muresan

Felicia Muresan este un psihoterapeut specialist din Oradea atestat de catre Colegiul Psihologilor (formare cognitiv-comportamentala). De asemenea, este si psiholog specialist in psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala atestat de catre Colegiul Psihologilor, oferind o multime de servicii atat pentru parinti, cat si pentru copii. In prezent, isi desfasoara activitatea in cadrul cabinetului sau individual si este membru fondator al Asociatiei de Psihologie „Nous”. Intre 2002 si 2005 a fost psihoterapeut specialist la Fundatia „People to People”, departamentul Centrul de Psihologie „Metanoia”, iar intre 1998 si 2002 a fost psiholog la Centrul de Consiliere pentru criza de sarcina. Printre serviciile pe care le pune la dispozitie se remarca si: psihoterapie, consiliere psihologica, terapie de cuplu, familie, grup, organizeaza grupuri de suport, de dezvoltare personala, sesiuni tematice si ofera consultanta pentru parinti si profesori. 

Tariful aplicat pentru o sedinta de psihoterapie este de 180 lei.

Multi dintre cei care au apelat la serviciile sale s-au declarat multumiti, mai ales pentru ca Felicia Muresan are o abordare moderna si personalizata in functie de fiecare pacient in parte. Atmosfera din cabinet este una placuta, sedintele terapeutice sunt metodic organizate, iar rezultatele obtinute sunt excelente. Prioritatea terapeutului este sa ofere un psihodiagnostic, dupa care sa realizeze sedinte terapeutice personalizate, astfel incat pacientul sa se bucure de cele mai bune ingrijiri.

3. Simona Hint

Simona Hint este un alt psihoterapeut din Oradea la care poti apela cu incredere, datorita bunei sale pregatiri in domeniu. Aceasta este, de asemenea, si psiholog clinician specialist, logoped si consilier. A urmat studiile de licenta si masterat la Universitatea din Oradea, specializarea Psihologie, respectiv Consiliere Psihologica, a obtinut certificat de psihoterapeut in psihoterapie cognitiv-comportamentala si consiliere psihologica, UBB, Institutul de Psihoterapie Cluj si Institutul Albert Ellis New York si este atestata de catre Colegiul Psihologilor din Romania ca psiholog specialist in psihologie clinica, dar si ca psihoterapeut autonom. De asemenea, pentru perfectionarea activitatii, a participat la numeroase workshop-uri in domeniu. Printre serviciile pe care le ofera se numara si: psihologie clinica, psihoterapie pentru adulti si copii, logopedie, evaluari psihologice si psihodiagnostic.

Pretul pentru o sedinta de psihoterapie individuala este de 180 lei.

Cabinetul sau individual a primit o multime de aprecieri, dat fiind faptul ca sedintele desfasurate sunt ireprosabile. Profesionalismul, empatia, pasiunea pentru domeniu si atentia pentru detalii sunt aspectele pe care pacientii le apreciaza cel mai mult in interactiune cu terapeutul din cadrul clinicii. Sedintele sunt personalizate in functie de necesitatile fiecarei persoane in parte, rezultatele sunt vizibile chiar si din primele sedinte, ceea ce inseamna ca impactul terapeutului asupra pacientului este unul pozitiv.

4. Razvan Coloja

Razvan Coloja este psiholog clinician, psihoterapeut si consilier psihologic din Oradea, membru al Colegiului Psihologilor din Romania. A urmat studiile la Facultatea de Stiinte Socio-Umane din Oradea, specializarea Psihologie, si pe cele ale masteratului de Psihologie Clinica, Consiliere si Psihoterapii din cadrul aceleiasi universitati. Cunoaste atat limba romana, cat si limba maghiara, engleza, germana, reusind sa desfasoare sedinte de terapie intr-o paleta lingvistica diversa. Printre serviciile pe care le pune in aplicare se numara si: consilierea pentru adulti, copii, adolescenti, aplicare test psihologic, sedinte de psihoterapie, dar si alte tipuri de sedinte in functie de caz. 

Tariful aplicat pentru o consiliere psihologica atat pentru adulti, cat si pentru copii este de 200 lei.

Implicarea, buna pregatire, empatia si profesionalismul sunt principalele aspecte care i-au convins pe pacienti sa acorde o sansa psihoterapiei cu Razvan Coloja. Sedintele pot fi desfasurate atat in cabinet, cat si online si sunt personalizate in functie de necesitatile fiecarui pacient. In cadrul consilierii psihologice, terapeutul stabileste un psihodiagnostic pe baza caruia personalizeaza si un plan de tratament, astfel incat vindecarea sa fie garantata. Multi s-au declarat multumiti de rezultatele ireprosabile pe care le-au obtinut.

5. Dr. Sorin Nica

In completarea variantelor de mai sus ti-l prezentam si pe dr. Sorin Nica, psihoterapeut din Oradea, specializat in terapie individuala integrativ-existentiala. Acesta este lector universitar la Facultatea de Psihologie Universitatea „Vasile Goldis” din Arad, Presedintele Institutului de Psihoprofilaxie Sanatate Mintala si Dezvoltarea Personalitatii. A obtinut titlul de doctor in psihologie acordat de Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din Bucuresti avand ca domeniu de studiu „Aspectele personalitatii psihoticilor implicati in actele criminale”. Sustine workshop-uri si training-uri pe diverse subiecte, cum ar fi: psihoprofilaxie, interventie psihoterapeutica integrativ – existentiala, psihoterapia familiei, copilului si adolescentului, adultului, dezvoltare personala, psihoterapie de cuplu, psihoterapie individuala si de grup, psihodrama; psihosomatoterapie, art-terapie. 

Pretul pentru o sedinta de psihoterapie este de 220 lei.

Pacientii care au apelat la serviciile dr. Sorin Nica s-au declarat a fi multumiti in unanimitate. Buna pregatire, profesionalismul, experienta vasta si pasiunea pentru domeniul pe care il desfasoara il plaseaza in topul celor mai cautati psihoterapeuti din Oradea. Sedintele sale sunt personalizate pentru nevoile pacientului, rezultatele sunt vizibile inca de la primele vizite, iar cabinetul este unul primitor atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Concluzii

Cine are nevoie de un psihoterapeut in Oradea la care sa mearga pentru a pune capat gandurilor intrusive si tulburarilor comportamentale poate lua in considerare variantele prezentate anterior in articol. In orasul tau vei gasi terapeuti cu o buna pregatire in domeniu, capabili sa organizeze sedinte adaptate in functie de nevoile tale, avand in vedere tot timpul psihodiagnosticul pe care il stabilesc in urma evaluarii. Solicita ajutorul unui expert si traieste-ti viata in armonie.