Meniu

Psihoterapeut Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un psihoterapeut din Timisoara iti poate oferi un ajutor esential daca esti in cautare de ajutor specializat pentru sanatatea ta emotionala. Municipiul resedinta de judet dispune de o varietate de profesionisti in domeniul psihoterapiei, care sunt pregatiti sa asiste persoanele in rezolvarea dificultatilor pe care le intampina. 

Acest articol te va ajuta sa identifici cea mai buna solutie pentru nevoiele si exigentele tale si sa identifici un psihoterapeut din Timisoara, care sa iti recomande un plan de tratament personalizat si eficient. 

Cat costa o sedinta la psihoterapeut in Timisoara?

Stii ca psihoterapia este un proces de durata, cu multe intalniri cu specialistul si cu rezultate care depind de factori pe care nu ii poti controla decat intr-o mica masura, de aceea ai vrea sa stii cat costa o sedinta la psihoterapeut in Timisoara, pentru a te pregati financiar pentru acest demers necesar starii tale de bine si calitatii vietii. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor si cabinetelor catre care ar trebui sa te indrepti si tarifele practicate pentru sedinte.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Psihoterapie
Rating
Website
Raducea
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Psihoterapeut profesionist si experimentat
 • Blandete si empatie fata de clienti
 • Atmosfera relaxanta la sedinte
 • Rezultate bune ale psihoterapiei
Adriana Meda Ciacia
150 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 150 Ron
 • Psihoterapeut excelent
 • Profesionalism
 • Empatie si grija fata de clienti
 • Comunicare buna
 • Ascultator implicat
 • Rabdare si sprijin in identificarea solutiilor pentru problemele emotionale
Med Anima
170 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 170 Ron
 • Clinica excelenta
 • Servicii de calitate
 • Personal de nota 10
 • Medici si psihoterapeuti cu buna pregatire
 • Dotari performante
 • Metode terapeutice moderne
Andreea Tanko
150 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Psihoterapeut profesionist si competent
 • Empatie si blandete fata de pacienti
 • Calm si buna dispozitie
 • Sedinte relaxante
Oana Tudor
150 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 150 Ron
 • Servicii calitative
 • Psihoterapeut profesionist si amabil
 • Empatie si blandete
 • Ambient placut la cabinet
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti un bun psihoterapeut in Timisoara?

Atunci cand este vorba despre sanatatea si calitatea vietii tale, vrei sa beneficiezi de cele mai bune solutii pe care ti le poate oferi un psihoterapeut in Timisoara. Pentru a te asigura ca iei cea mai buna decizie in alegerea specialistului care sa te asiste in procesul de vindecare emotionala, ai nevoie de informatii suplimentare despre clinicile si cabinetele din top. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi amanunte despre calitatea serviciilor, competentele psihoterapeutilor, metodele de tratament utilizate si despre opiniile clientilor care le-au trecut pragul.

1. Madalina Raducea

Psihoterapeutul Madalina Raducea poate fi gasita la Cabinetul individual de Psihologie din Str. Eugeniu de Savoya, Nr. 9, Timisoara, unde ofera servicii de psihoterapie individuala, psihoterapie de cuplu, psihoterapie pentru copii si adolescenti si psihoterapie online. Te poti adresa acestui specialist pentru depresie, anxietate, atacuri de panica, frici, obsesii si in caz de traume emotionale cauzate de  probleme relationale, gelozie, infidelitate, sarcina nedorita, divort sau separare. Madalina Raducea este psiholog si psihoterapeut cu experienta, cabinetul sau fiind infiintat in anul 2009.

O sedinta de psihoterapie individuala are pretul de 200 de lei.

Clientii sunt multumiti de interactiunea cu acest cabinet, despre care considera ca presteaza servicii de calitate, de profesionalismul si experienta psihoterapeutului, de modul bland si empatic in care abordeaza persoanele care ii solicita ajutorul de specialitate, de atmosfera relaxanta de la sedinte si de rezultatele bune.

Vezi parerile pacientilor despre Madalina Raducea
Vezi Pareri

2. Adriana Meda Ciacia

Adriana Meda Ciacia este psihoterapeut autonom, cu formare in psihoterapie familiala sistemica, atestat de Colegiul Psihologilor din  Romania. Detine competente in evaluare psihologica si conceptualizare clinica, psihoterapie individuala, de cuplu si de grup, a copilului, familiei si adultului, cu aplicatie generala si educatie parentala. Te poti adresa cabinetului individual de psihoterapie din Str. Gh. Lazăr nr. 9, Timisoara, daca suferi de tulburari afective si anxioase, dupa evenimente traumatice, cum ar fi decesul unei persoane dragi sau divortul, abuz, probleme la locul de munca, autocunoastere si dezvoltare personala, relatii familiale sau personale tensionate.

Tarifele sunt afisate pe site-ul web. Pentru o sedinta de psihoterapie individuala vei plati 150 de lei.

Clientii cabinetului considera ca profesionalismul, empatia si grija fata de nevoile lor o definesc pe Adriana Meda Ciocia, apreciata drept un psihoterapeut excelent, care comunica bine, asculta cu rabdare si ii ajuta sa ajunge eficient la solutia potrivita pentru problemele lor emotionale.

3. Clinica Med Anima

Clinica Med Anima face parte dintr-o retea privata care activeaza in domeniul sanatatii mintale inca din anul 2013 si care a infiintat recent, in 2023, o clinica si in Timisoara, in care poti accesa serviciile unui psihoterapeut. Med Anima se adreseaza acum si timisorenilor cu diagnostic, evaluare in psihiatrie si psihologie si tratamente diverse: terapia prin stimulare magnetica transcraniana, psihoterapie, terapie prin realitate virtuala, tratament pentru tulburari de memorie, terapie prin stimulare cognitiva asistate pe computer, consiliere si psihoterapie la cabinet. Poti conta la centrul din Timisoara pe ajutorul a trei psihoterapeuti dedicati: dr. Rodica Fabian, medic psihiatru, psiholog Cristina Roncea si psiholog Ioana Bejan.

Tariful pentru o sedinta de psihoterapie este de 170 de lei.

Med Anima Timisoara a fost intampinata cu entuziasm de pacientii din acest oras inca de la infiintare. Acestia considera ca este o clinica excelenta, cu servicii de calitate, personal de nota 10, medici si psihoterapeuti cu o buna pregatire in domeniul in care activeaza, dotari performante si metode terapeutice moderne.

4. Andreea Tanko

La Cabinetul Individual Privat de Psihologie Andreea Tanko din Timisoara vei intalni un psiholog clinician si psihoterapeut cu formare in terapie sistemica familiala si de cuplu, terapie cognitiv comportamentala, terapie de familie centrata pe emotii, terapie dialectic comportamentala, terapia schemelor si in formare in psihoterapia integrativa a traumei. Ofera servicii pentru copii, adolescenti, adulti, familii si cupluri. In domeniul clinic are competente centrate asupra patologiei Borderline, asupra tulburarilor de comportament alimentar si asupra relațiilor de atasament.

Pretul sedintei de psihoterapie individuala in acest cabinet este de 150 de lei.

Clientii recomanda serviciile de calitate ale acestui cabinet, profesionalismul si competentele psihoterapeutului, empatia, blandetea cu care abordeaza pacientii, calmul si buna dispozitie pe care le inspira si sedintele relaxante de terapie.

5. Oana Tudor

Oana Tudor este psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, in Supervizare – Psihoterapie Centrata pe Persoana. In cadrul Cabinetului individual de Psihologie Oana-Cezarina Tudor din Timisoara poti solicita psihoterapie individuala atat la cabinetul din Strada Iancu Vacarescu, cat si in cadrul sedintelor online. 

Pentru o sedinta de psihoterapie, specialistul percepe suma de 150 de lei.

Clientii sunt multumiti de experienta avuta la acest cabinet de psihoterapie din Timisoara, de serviciile de calitate, de profesionalismul si amabilitatea psihoterapeutului, de empatia si blandetea ei si de ambientul placut in care se desfasoara sedintele.

Concluzii

Serviciile de psihoterapie in Timisoara sunt bine reprezentate, atat prin cantitate si numar insemnat de cabinete, cat si prin calitate, in oras existand cabinete cu servicii la standarde inalte, care propun pacientilor o abordare moderna si eficienta a problemelor emotionale cu care se confrunta. Psihoterapeutii din municipiul resedinta a judetului Timis activeaza in cadrul unor cabinete individuale private sau in cadrul unor clinici cu servicii pentru sanatatea mintala. Orice ai alege din clasamentul de mai sus, ai toate sansele sa obtii sprijinul de specialitate necesar in rezolvarea dificultatilor cu care te confrunti si in imbunatatirea calitatii vietii si a relationarii cu ceilalti.