Meniu

Sexolog Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Lipsa placerii, neincrederea si disfunctia erectila sunt doar cateva problemele pe care cuplurile ajung sa le experimenteze in viata intima si pentru care pot apela la ajutorul unui sexolog in Bucuresti. Multe cupluri se confrunta cu teama si rusinea de a apela la un specialist in sexologie, privind aceasta forma de terapie cu un oarecare scepticism, insa exista numeroase studii conform carora terapia sexuala urmata o perioada de aproximativ 12 luni a avut efecte benefice asupra cuplurilor si relationarii lor. Cum stii cand a sosit momentul in care trebuie sa iei in considerare ajutorul unui specialist? Ei bine, in momentul in care problemele sexuale incep sa afecteze intr-un mod negativ relatia, cand te simti rusinat in fata partenerului si cand activitatea sexuala este dintr-un motiv sau altul dureroasa. In timpul actului propriu-zis cei doi participanti trebuie sa simta doar placere. Din fericire, terapeutul stie exact ce metode si tehnici sa puna in aplicare pentru ca, in timp, cuplul sa-si recapete placerea, confortul si apetitul de a face dragoste.

Locuiesti si tu in Bucuresti si vrei sa apelezi la ajutorul unui sexolog pentru a solicita sfatul unui expert cu privire la problemele de intimitate in cuplu cu care te confrunti? Atunci te invitam sa parcurgi articolul de mai jos cu incredere pentru a beneficia de sedinte terapeutice adaptate in functie de propriile necesitati.

Cat costa o sedinta de terapie la un terapeut sexolog in Bucuresti?

Pretul pentru sedintele de terapie sexuala in Bucuresti difera de la o clinica la alta, in functie de nivelul de pregatire a terapeutului. Pentru a elimina orice dubiu si a fi la curent cu tarifele actualizate, te incurajam sa te consulti cu tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Terapie sexuala
Rating
Website
Dr. Martin
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret sedinta Terapie sexuala 200 Ron
 • Experienta vasta
 • Buna pregatire
 • Rezultate ireprosabile
 • Atentie la detalii
 • Amabilitat si empatie
 • Profesionalism
 • Sedinte personalizate
 • Atmosfera primitoare
Clinica Serenity
140 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Terapie sexuala porneste de la 140 Ron
 • Interactiune eficienta cu terapeutii
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate excelente
 • Sedinta personalizata
 • Efecte pozitive rapide
 • Experienta uimitoare
 • Act terapeutic ireprosabil
Dr. Rares Ignat
250 Ron
 • Pret sedinta Terapie sexuala 250 Ron
 • Rezultate ireprosabile
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Atentie la detalii
 • Profesionalism
 • Atitudine prietenoasa
 • Atmosfera confortabila
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate unde vei gasi un terapeut sexolog in Bucuresti

Psihosexologia are efecte pozitive atat in relatia de cuplu, cat si in dezvoltarea personala, asa ca daca vrei sa iti faci programare pentru sedinte de terapie la un sexolog in Bucuresti, te incurajam sa parcurgi cu atentie articolul pana la final. Cu toate ca multi se feresc sa ceara ajutorul de la terapeutii cu aceasta specialitate, rezultatele incep sa fie vizibile inca de la primele sedinte. Afla care sunt clinicile pe care ti le recomandam si descopera cat de bine pregatiti sunt terapeutii din capitala amintiti in cele ce urmeaza:

1. Dr. Gabriela Martin

Dr. Gabriela Martin are propriul sau cabinet de sexologie in Bucuresti in care isi invita pacientii sa paseasca fara retinere pentru a pune capat problemelor pe care le intampina in viata intima. Doamna doctor are competenta de a pune in aplicare diverse metode si tehnici eficiente de a trata eficient tulburari psihologice precum: disfunctii sexuale, ejaculare precoce, scaderea dorintei sexuale, lipsa orgasmului, disfunctie erectila. Avand o experienta vasta in domeniu si competenta de a asigura tuturor pacientilor sedinte personalizate, rezultatele obtinute sunt intotdeauna ireprosabile, partenerii recapatandu-si placerea de a fi intimi si atrasi unul de celalalt. A studiat la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, Bucuresti, Facultatea de Medicina Generala, a obtinut titlul de psiholog cu libera practica atestata de Colegiul psihologilor din Romania si stapaneste psihoterapia cognitiv-comportamentala, psihoterapia si hipnoza ericksoniana. 

Pretul pentru o sedinta de sexologie este 200 lei.

Toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere experienta vasta a medicului sexolog. Rezultatele sunt ireprosabile, doamna doctor dand dovada de atentie la detalii, buna pregatire, amabilitate, profesionalism si empatie. Sedintele sunt personalizate in functie de necesitatile pacientilor, astfel incat fiecare persoana sa aiba parte de un parcurs terapeutic plin de reusite, iar atmosfera este intotdeauna primitoare. Pana si pacientii cu retineri vin cu incredere la dr. Gabriela Martin.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Gabriela Martin
Vezi Pareri

2. Clinica Serenity

Clinica Serenity este o clinica de terapie din Bucuresti, la care poti merge daca vrei sa iti faci programare si pentru o sedinta de sexologie, sustinuta de un specialist bine pregatit in domeniu. In cadrul acestui departament vei face cunostinta cu Valentin Pescaru, psiholog clinician, psihoterapeut, sexolog, supervizor si expert judiciar cu 17 ani de experienta in domeniul psihiatric public si in cel privat. In competenta sa intra dizolvarea urmatoarelor tulburari psihologice: depresie, anxietate, burnout, atacuri de panica, stres, insomnii, disfunctii sexuale, avand, totodata si experienta de a asigura terapie de cuplu, wellbeing in companii si evaluare clinica. A absolvit Facultatea de Medicina din Bucuresti, avand de la o varsta frageda o pasiune pentru mintea umana si analizarea acesteia. Terapeutul asigura, de asemenea, si educatie sexologica pentru adolescenti sau tineri.

Pretul pentru o sedinta individuala de terapie sexuala este de 140 lei pentru 50 minute, iar sedinta de cuplu este de 250 lei pentru 50 minute. 

Aproape toti pacientii care au apelat la serviciile acestei clinici se declara multumiti de interactiunea cu terapeutii, acestia dandu-si silinta sa asigure o atmosfera primitoare si rezultate excelente. Fiecare sedinta de terapie sexuala este adaptata in functie de necesitatile pacientului, astfel incat efectul sa fie unul pozitiv si vizibil chiar si dupa primele vizite la cabinet. De asemenea, experienta sexologului Valentin Pescaru este uimitoare, avand competenta de a desfasura un act terapeutic ireprosabil.

3. Dr. Rares Ignat

Dr. Rares Ignat este un alt terapeut din Bucuresti specializat in sexologie, psihoterapie de cuplu si familie, care are competenta de a asigura rezultate ireprosabile pentru fiecare pacient in parte. Este psihosexolog cu certificare europeana ESSM / EFS​, avand pregatirea de a trata urmatoarele tulburari: disfunctie erectila, ejaculare precoce sau intarziata, dorinta sexuala hipoactiva, tulburari ale orgasmului, dependente sexuale. Specialistul asigura si sedinte de terapie online, in cazul pacientilor carora le este dificil sa se deplaseze la cabinet la fiecare programare. Este un psihoterapeut autonom certificat, psihosexolog acreditat de Federatia Europeana de Sexologie EFS, absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie „Iulia Hatieganu” din Cluj Napoca.

Pretul pentru o sedinta de terapie sexuala este de 250 lei, iar prima sedinta online (cine opteaza pentru aceasta optiune) este gratuita.

Rezultatele obtinute in urma sedintelor terapeutice sunt ireprosabile, terapeutul dand dovada de o buna pregatire, experienta vasta, atentie la detalii si profesionalism in actul terapeutic. Fiecare intalnire este adaptata in functie de necesitatile pacientului, astfel incat efectele sa fie intotdeauna cele dorite, iar obiectivul stabilit initial sa fie atins cu succes. De asemenea, atitudinea terapeutului este prietenoasa si primitoare, pacientii simtindu-se confortabil in prezenta sa.

Concluzii

Vrei sa iei legatura cu un sexolog din Bucuresti, dar nu stii catre care cabinet sa iti indrepti atentia? Atunci te incurajam sa apelezi la cele trei optiuni prezentate anterior, pentru a te bucura de o viata intima reusita alaturi partenerul/partenera ta. Citeste cu atentie informatiile prezentate si alege sa faci o schimbare benefica in relatie.