Meniu

Radiografie Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatie imagistica de baza, utilizata in diagnosticarea fracturilor, tumorilor, infectiilor si a altor afectiuni, o radiografie in Arad se poate efectua, pentru rezultate de acuratete, in clinici si centre de radiologie de top, dotate cu aparatura performanta si deservite de personal specializat competent. Daca nu ai gasit inca o solutie pentru diagnosticul imagistic de care ai nevoie, in articolul de fata vei gasi informatii utile despre unitatile medicale in care este disponibila examinarea cu raze X.

Citeste textul pana la capat si vei afla in ce conditii poti beneficia in Arad de investigatia radiologica pe care ti-a recomandat-o medicul curant.

Cat costa o radiografie in Arad?

Inainte de a merge la un centru de imagistica pentru o radiografie in Arad, trebuie sa cunosti tarifele pentru examinari, pentru a-ti pregati din timp bugetul rezervat ingrijirii sanatatii. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor spre care ai putea sa te indrepti pentru investigatie, precum si preturile practicate pentru diferite tipuri de radiografii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie
Rating
Website
Radiologica
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie porneste de la 80 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparatura performanta
 • Personal competent
 • Interior curat
 • Comunicarea rapida a rezultatelor
Centrul Rubio
75 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie porneste de la 75 Ron
 • Servicii calitative
 • Medici profesionisti
 • Investigatii de acuratete ridicata
 • Timp de asteptare mare
Clinica Deryy
90 Ron
 • Pret Radiografie 90 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
 • Intarzieri in comunicarea rezultatelor investigatiilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici in care poti face radiografie in Arad

Pentru a alege locul in care sa beneficiezi de o radiografie in Arad, ai nevoie de informatii suplimentare despre calitatea serviciilor, despre dotarile cu aparatura, despre competentele personalului si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. Avand acces la aceste detalii despre activitatea clinicilor, vei putea sa te incredintezi ca iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. Radiologica

Radiologica este un centru de radiologie si imagistica medicala infiintat in Arad in anul 2000, care ofera o gama larga de servicii medicale de radiologie conventionala, cu aparatura moderna: radiografie pulmonara, radiografie craniana, radiografie coloana, radiografie de membre, radiografie de stern, radiografie de grilaj costal, radiografie abdomen nativ si radiografie renala. Interpretarile imaginilor obtinute prin tehnologia cu raze X se realizeaza de catre o echipa de medici bine pregatiti: dr. Goran Glisici și dr. Radu Condroviciu, medici primari in radiologie si imagistica medicala.

Preturile pentru o radiografie sunt cuprinse in intervalul 80-150 de lei, in functie de zona corpului examinata.

Pacientii sunt multumiti de experienta inregistrata la Radiologica, de calitatea serviciilor, de aparatura performanta, de personalul competent, medicii profesionisti, de curatenia din interior si de rapiditatea primirii rezultatelor investigatiilor.

Vezi parerile pacientilor despre Radiologica
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Rubio

La Centrul Medical Rubio, poti accesa o radiografie atat contra-cost, cat si gratuit, cu bilet de trimitere, prin decontare de catre Casa de Asigurari de Sanatate, cu care clinica are contract de colaborare. Sectia de radiologie se mandreste cu o echipa de radiologi dedicati oferirii unor servicii de diagnosticare avansate si precise, alcatuita din dr. Dorina Dragomir, medic primar radiologie si imagistica medicala, in contract cu CAS, si dr. Mihaela Baci, medic primar radiolog. Centrul Medical Rubio din Arad a fost infiintat de dr. Rodica Balica, medic primar medicina de familie si medic specialist cardiolog, si reuneste cabinete medicale in 20 de specialitati, laborator de analize, centru de imagistica si explorari functionale.

Investigatiile radiologice au preturi intre 75 si 140 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de prestatiile clinicii si mentioneaza in recenziile din mediul online ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, centrul este bine dotat cu aparatura, iar investigatiile sunt caracterizate de acuratete. Sunt si persoane nemultumite, care sustin ca timpul de asteptare este mare, depasind in multe cazuri ora programarii.

3. Clinica Deryy

In cadrul Clinicii Deryy, pacientii pot beneficia de investigatii imagistice performante – mamografie bilaterala, ecografie de san bilaterala, radiografie pe segment, radiografie pulmonara, explorari functionale, consultatii si tratamente de ginecologie, ortopedie, chirurgie, dermatologie, neurologie, nefrologie, gastroenterologie, pediatrie si medicina interna. Investigatiile de radiologie se pot efectua atat contra-cost, cat si cu trimitere de la medicul de familie, intrucat clinica are contract cu CAS. Sub umbrela brandului Deryy se gasesc in Arad o farmacia cu peste 20 de ani de experienta, careia i s-a adaugat in urma cu 5 ani o clinica moderna orientata catre satisfacerea nevoilor de ingrijire medicala ale pacientilor si mentinerea unei bune comunicari cu acestia. 

La Clinica Deryy poti accesa o radiografie la pretul de 90 de lei pentru un segment.

In ceea ce priveste gradul de multumire pentru prestatiile clinicii, parerile pacientilor sunt impartite. Printre aspectele pozitive se regasesc calitatea actului medical, profesionalismul medicilor si eficienta tratamentelor prescrise aici. Pe de alta parte, unele persoane spun ca exista probleme cu aparatura de radiologie si intarzieri in comunicarea rezultatelor.

Concluzii 

Daca vrei sa efectuezi o radiografie in Arad, te poti adresa clinicilor de top prezentate in clasamentul din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit. Ai posibilitatea de a obtine o investigatie de acuratate, cu aparatura performanta, sub coordonarea unui personal medical calificat. Investigatiile radiologice se pot face atat contra-cost, cat si gratuit, pe baza contractelor de colaborare ale unitatilor medicale, cu CAS.