Meniu

Radiografie Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatia care foloseste razele X pentru depistarea diverselor afectiuni ale sistemului osos, fracturi, boli pulmonare, deformari, anomalii, radiografia in Baia Mare, este o metoda de examinare catre care medicii isi indruma pacientii pentru stabilirea unui diagnostic corect. Multumita evolutiei tehnologiei in lumea medicala, aparaturile si echipamentele folosite sunt tot mai performante, ceea ce contribuie semnificativ la obtinerea unor rezultate precise si imagini la o rezolutie ridicata. Astfel, medicii radiologi pot stabili un diagnostic corect in urma interpretarii rezultatelor obtinute, pacientul avand astfel toate sansele de a fi corect evaluat si tratat. Daca si tie ti-a recomandat medicul specialist sa faci o radiografie, cel mai bine ar fi sa tii cont de sfatul sau si sa te adresezi unui cabinet de specialitate, echipat cu aparaturi moderne, pentru a beneficia de un diagnostic corect.

Pentru a descoperi care sunt cele doua unitati medicale din Baia Mare catre care iti poti indrepta atentia, te invitam sa citesti in continuare. Iata cat de implicati sunt medicii, dar si cat de moderne sunt aparaturile pe care le au la dispozitie.

Cat costa o radiografie in Baia Mare?

Inainte de a te programa pentru o radiografie in Baia Mare, cel mai bine ar fi sa te informezi cu privire la preturile practicate. Parcurge tabelul de mai jos si descopera care sunt tarifele curente:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie
Rating
Website
Regina Maria
Clinica-Verificata
150-515 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 150-515 Ron
 • Aparaturi moderne si performante
 • Activitate ireprosabila
 • Tehnologie de ultima ora
 • Diagnosticare corecta
 • Indrumari medicale personalizate
 • Nerespectarea programarilor
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Policlinica Sf. Maria
70-90 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 70-90 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Profesionalism
 • Atentie la detalii
 • Buna pregatire
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate excelente
 • Nerespectarea programarilor
 • Apeluri telefonice preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti beneficia de o radiografie in Baia Mare?

Indiferent pentru ce tip de radiografie vrei sa te programezi in Baia Mare, radiografie pulmonara, la coloana sau la genunchi, unitatile pe care ti le prezentam mai jos sunt unele dintre cele mai frecventate clinici din oras, datorita serviciilor calitative pe care le ofera, dar si datorita promptitudinii rezultatelor. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare in parte:

1. Regina Maria

Spitalul Somesan din cadrul retelei de sanatate Regina Maria din Baia Mare desfasoara o activitate multidisciplinara, printre care se numara si efectuarea investigatiilor imagistice, cum ar fi radiografiile, ecografiile, RMN-urile si tomografia computerizata. Echipa de medici cu care vei intra in contact este formata din doctori cu o buna pregatire. Iata care sunt acestia: dr. Mihaela Virdol, dr. Andreea Stegeran, dr. Cristiana Prejbeanu, dr. Sabin Nemes Bota, dr. Ioana Ungurean, dr. Diana Puscasu, dr. Claudia Dorobat, dr. Cornelia Arpasteuan Breg, medici primari, dr. Emanuela Bonciu, dr. Mirela Toduta, dr. Cosmin Rusneac, dr. Dan Fetcu, dr. Daniel Fangli, medici specialisti in radiologie si imagistica medicala. Avand in vedere ca aparaturile pe care acestia le au la dispozitie sunt de o performanta inalta, pacientii pot beneficia de un diagnostic corect de fiecare data.

Pretul pentru o radiografie porneste de la 150 lei (radiografie la brat bilateral, calcaneu bilateral, coloana cervicata cu doua incidente etc.) si ajunge la 515 lei (radiografie tract urinar – urografie minutata – cu substanta de contrast).

Unitatea medicala este echipata cu aparaturi moderne si performante, cu ajutorul carora medicii isi pot desfasura activitatea intr-o maniera ireprosabila. Avand la dispozitie echipamente cu tehnologie de ultima ora, diagnosticarea este intotdeauna corecta, pacientii primind indrumari de specialitate in functie de problemele de sanatate cu care se confrunta. Din pacate, personalul de la receptie nu este suficient de implicat, iar programarile nu sunt respectate.

Vezi parerile pacientilor despre Regina Maria
Vezi Pareri

2. Policlinica Sfanta Maria

Policlinica Sfanta Maria este o alta optiune pe care o poti lua in considerare din Baia Mare, unde poti sa beneficiezi de investigatii radiografice de o calitate superioara. In cadrul departamentului de imagistica vei face cunostinta cu dr. Ioana Dragoi, medic specialist, dr. Adela Ferent si dr. Diana Puscasu, medici primari in radiologie si imagistica medicala. Multumita tehnologiei de ultima generatie de care policlinica dispune, toate investigatiile, serviciile si tratamentele puse in aplicare sunt de o calitate ireproabila. Printre investigatiile radiografice pe care le poti efectua se numara si: radiografie la antebrat, articulatii, bazin, calcaneu, clavicula, coloana vertebrala, pulmonara, cot, craniu, femur, gamba, genunchi etc.

Pretul pentru o radiografie porneste de la 70 lei (radiografie articulatie tibio-tarsiana) si ajunge la 90 lei (radiografie gamba, antebrat, antepicior etc.)

Unitatea medicala a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, acestia fiind complet impresionati de interactiunea cu echipa de medici. Investigatiile sunt precise si rapide, multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotarile clinicii, iar medicii dau dovada de amabilitate, implicare, pasiune pentru domeniu si profesionalism, asigurand o atmosfera primitoare pentru fiecare pacient in parte.

Concluzii

Ai de gand sa te programezi in viitorul apropiat pentru o radiografie in Baia Mare? Atunci apeleaza la cele doua clinici despre care ti-am vorbit mai sus si bucura-te de o diagnosticare corecta, dar si de sfaturi de specialitate din partea medicilor.