Meniu

Radiografie Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici specializate in investigatii radiografice in Bistrita pentru a afla un diagnostic corect, dar nu stii la care sa apelezi? In continuare, iti vom prezenta o unitate medicala chiar din orasul tau spre care iti poti indrepta atentia cu incredere, care dispune de aparaturi cu tehnologii avansate, dar si unde vei intalni medici bine pregatiti. Radiografia este o investigatie care foloseste razele X pentru conceperea unor imagini de o rezolutie inalta, pe care medicii le interpreteaza ulterior, depistand daca te confrunti sau nu cu o problema de sanatate la anumite organe. Poti opta pentru o radiografie pulmonara, la coloana, bazin, abdomen, picior, mana, gamba, calcaneu etc. 

Ramai in continuare si descopera care este clinica din Bistrita la care te incurajam sa apelezi pentru investigatii imagistice de calitate. Afla care sunt si impresiile celorlalti pacienti, dar si cat de pregatiti sunt medicii din cadrul departamentului de imagistica.

Cat costa o radiografie in Bistrita?

Pentru ca stim cat de important este pentru tine sa fii la curent cu informatii precise, ti-am pregatit mai jos si un tabel cu pretul practicat la unitatea medicala din Bistrita unde te poti programa si pentru radiografii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie
Rating
Website
Sanovil
Clinica-Verificata
90-650 Ron
  • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 90-650 Ron
  • Relationare excelenta intre medici si pacienti
  • Aparaturi performante
  • Act medical ireprosabil
  • Diagnosticare corecta
  • Plan personalizat de tratament
  • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o radiografie in Bistrita?

Ai luat hotararea de a face investigatiile radiografice in Bistrita, la recomandarea medicului de specialitate? Atunci cel mai bine ar fi sa iti indreptia atentia catre o clinica de incredere, apreciata si frecventata de ceilalti pacienti. Iata care este clinica pe care te invitam sa o descoperi in cele ce urmeaza:

Policlinica Noua Sanovil

Policlinica Noua Sanovil este o unitate cu specific multidisciplinar din Bistrita la care poti apela cu incredere pentru radiografii de o calitate superioara. In cadrul departamentului de imagistica vei face cunostinta cu medici bine pregatiti, implicati si profesionisti, printre acestia numarandu-se si: prof. univ. dr. Silviu Sfrangeu, medic primar, competent in CT si RMN, absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu”, catedra de radiologie si imagistica, dr. Radu Lapusan, as. univ. dr. Dan Vasilescu si dr. Botond Tokes, medici specialisti in radiologie si imagistica medicala. Pentru ca medicii au acces la aparaturi de ultima generatie, diagnosticarea stabilita in urma investigatiilor este una corecta de fiecare data. 

Pretul pentru o radiografie porneste de la 90 lei (radiografie baza craniu, orbite, sinusuri, piramida nazala) si ajunge la 650 lei (histerosalpingografie, examenul radiologic al trompelor uterine).

Unitatea medicala a primit peste doua sute de recenzii pozitive din partea pacientilor, acestia fiind multumiti de relationarea excelente dintre ei si medici. Avand la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi, doctorii reusesc sa desfasoara de fiecare data un act medical ireprosabil. Diagnosticarea este corecta, planul de tratament este atent adaptat in functie de problemele de sanatate ale pacientilor, iar atmosfera este primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Noua Sanovil
Vezi Pareri

Concluzii

Daca esti in cautarea unei clinici specializate in radiografie in Bistrita, policlinica pe care ti-am amintit-o mai sus este exact ce ai nevoie pentru a beneficia de rezultate precise si rapide. Un diagnostic corect aflat la timpul potrivit si un tratament adecvat te pot scuti de multe complicatii, asa ca nu mai amana vizita la medic si preocupa-te de sanatatea ta.