Meniu

Radiografie Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a stabili un diagnostic precis, medicul de specialitate te-a indrumat sa faci o radiografie in Bucuresti, sectorul 1, si nu stii catre care unitate medicala sa iti indrepti atentia? Atunci ai intrat pe articolul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta unele dintre cele mai frecventate unitati medicale, de incredere la care poti apela pentru aceste investigatii. Pentru ca se folosesc razele X, rezultatele obtinute sunt intotdeauna precise si rapide, astfel incat medicii sa poata depista in mod corect care este problema de sanatate de care pacientul sufera. Privind partea buna, majoritatea clinicilor folosesc aparaturi moderne si performante, care utilizeaza o doza mult mai redusa de radiatii spre deosebire de cele clasice, nereprezentand niciun risc pentru pacienti.

Fii la curent cu cele mai noi informatii cu privire la clinicile din Capitala, sectorul 1 la care poti apela cu incredere pentru a beneficia de rezultate precise la investigatiile radiografice. Afla, de asemenea, si care sunt preturile practicate pentru o astfel de examinare.

Cat costa o radiografie in Bucuresti, sectorul 1?

Inainte de a-ti face programare pentru o radiografie in sectorul 1, cel mai bine ar fi sa te informezi cu privire la preturile practicate pentru aceasta investigatie. Afla cat ai de plata, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie
Rating
Website
C. Caraiman
Clinica-Verificata
50-70 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 50-70 Ron
 • Servicii de calitate
 • Interactiune excelenta medic-pacient
 • Atmosfera primitoare
 • Aparatura de ultima generatie
 • Amenajare placuta
 • Curatenie impecabila
 • Seriozitate si atentie la detalii
M Hospital
60-450 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 60-450 Ron
 • Implicare si empatie
 • Atentie la detalii
 • Interactiunea excelenta medic-pacient
 • Tratament personalizat
 • Amenajare placuta
 • Atmosfera primitoare
 • Serviciul de receptie necesita imbunatatiri
Regina Maria
175-655 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 175-655 Ron
 • Aparaturi performante
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
 • Medici experti
 • Servicii de calitate
 • Nu se tine cont de programari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in radiografie in Bucuresti, sectorul 1

Din dorinta de a te ajuta sa gasesti unitatea medicala potrivita pentru efectuarea radiografiei in sectorul 1, vrem sa iti prezentam trei clinici din Capitala catre care iti poti indrepta atentia cu incredere si unde vei fi corect diagnosticat. Citeste cu atentie si descopera care sunt clinicile la care poti apela cu incredere:

1. Complexul Multifunctional Caraiman

Complexul Multifunctional Caraiman este localizat in sectorul 1 si desfasoara o activitate multidisciplinara, dispunand si de un centru de imagistica, pentru efectuarea radiografiei la standarde ridicate. In centrul de imagistica isi desfasoara activitatea medici primari in radiologi si imagistica medicala, avand competenta si in practicarea CT-urilor, radiografiilor si ecografiilor. Multumita aparaturilor de ultima generatie, imaginile obtinute sunt intotdeauna la o rezolutie ridicata, ceea ce contribuie semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect, dar si a unui plan personalizat de tratament. 

Pretul pentru o radiografie porneste de la 50 lei (craniu, cord, umar, clavicula, omoplat etc.) si ajunge la 70 lei (sold si bazin). Inainte de efectuarea investigatiei, cel mai bine ar fi sa te prezinti pentru consultatia de specialitate, unde medicul afla tot ce trebuie sa stie despre istoricul medical si patologiile de care suferi in prezent. Tariful pentru o consultatie este de 180 lei.

Centrul medical din Capitala este apreciat, datorita serviciilor de calitate si diverse. Interactiunea cu echipa de medici este una excelenta, personalul depunand toate eforturile necesare pentru ca atmosfera sa fie intotdeauna primitoare pentru pacienti. In plus, amenajarea din interior este una placuta, curatenia impecabila, echipa de medici dand dovada mereu de seriozitate si atentie la detalii.

Vezi parerile pacientilor despre Complexul Multifunctional Caraiman
Vezi Pareri

2. M Hospital

M Hospital este o unitate medicala multidisciplinara din sectorul 1 care cuprinde specialitati de top, printre care se numara si imagistica medicala (departament la care poti apela pentru efectuarea radiografiei), chirurgie generala, chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, obstetrica si ginecologie, ortopedie si traumatologie, urologie si ingrijiri paliative. Echipa medicala este pluridisciplinara si are la dispozitie unele dintre cele mai performante si moderne aparaturi pentru efectuarea unor investigatii precise, in urma carora se stabileste diagnosticul corect. Avand o pregatire in universitati de prestigiu si unitati spitalicesti de renume, actul medical desfasurat de medici este intotdeauna ireprosabil.

Pretul pentru o radiografie porneste de la 60 lei (examen radiologic la pumn) si ajunge la 450 lei, pentru o examen radiologic tract digestiv cu sulfat de bariu. Inainte de a recurge totusi la o radiografie, cel mai bine este sa te programezi pentru o consultatie de specialitate, care costa 200 lei, pentru a discuta cu medicul expert despre simptome, istoric medical si patologiile curente, cu scopul stabilirii unui diagnostic corect.

Avand in vedere ca echipa de medici da dovada de implicare, empatie si atentie la detalii, interactiunea fiecarui doctor in parte cu pacientul este excelenta. Pe langa depistarea problemei de sanatate, cadrul medical stabileste si un tratament corespunzator. Pentru ca unitatea medicala este amenajata placut, atmosfera este una primitoare. Cu toate acestea, personalul de la receptie nu este suficient de bine pregatit.

3. Regina Maria

Ponderas Academic Hospital din sectorul 1 care se afla in cadrul retelei de sanatate Regina Maria, este un centru de excelenta in chirurgie robotica cu acreditari internationale, unde poti merge cu incredere pentru a face o radiografie la standarde ridicate. Unitatea medicala dispune de o echipa de medici experti, care au efectuat peste 1.000 de operatii prin chirurgie robotica si peste 30.000 de operatii prin chirurgie minim invaziva, avand competenta de a aborda specialitati diverse precum chirurgia oncologica, digestiva, toracica, urologie si ginecologie. 

Pretul pentru o radiografie incepe de la 175 lei (gamba) si ajunge la 655 lei, pentru radiografia tractului urinar (urografie minutata) cu substanta de contrast. Pretul difera in functie de competenta medicului care realizeaza investigatiile si le interpreteaza.

Avand in vedere ca unitatea medicala dispune de unele dintre cele mai performante aparaturi, diagnosticarea este intotdeauna corecta, aceasta fiind urmata de un plan personalizat de tratament.  De mentionat ca echipa de medici este experta, asigura servicii de calitate, este atenta la necesitatile fiecarui pacient in parte si indeplineste un act medical exemplar. Din pacate, nu se tine cont intotdeauna de programari.

Concluzii

Cine vrea sa faca o radiografie in sectorul 1 la o calitate superioara, isi poate indrepta atentia catre clinicile amintite anterior in articol. Avand in vedere ca echipele de medici sunt experimentate, iar aparaturile folosite sunt de ultima generatie, nu exista niciun dubiu ca actul medical sa nu fie unul ca la carte.